05 januari 2022

Feestelijke kerstdagen en jaarwisseling voor de bewoners

In de huizen van Compartijn hebben bewoners en medewerkers hele fijne kerstdagen beleefd.

 

Cadeautjes, kerstbingo en heerlijk dineren

De bewoners van Huize Hoog Kerckebosch in Zeist hebben met elkaar kerstbingo gespeeld, heerlijk gegeten en twee verjaardagen van medebewoners gevierd. In Huize Ter Beegden in Beegden heeft dhr. Wijnands op kerstavond een mooi verhaal verteld en gezongen over de oorsprong van het lied "Stille nacht, Heilige nacht’’. De bewoners en de medewerkers vonden het heel mooi en zongen ontroerd het lied mee. Na het overheerlijke diner heeft chefkok Heiko zich ontpopt tot kerstman en cadeaus uitgereikt aan alle bewoners.

Samen de kerstboom optuigen, net als thuis

Ook voorafgaand aan de kerstdagen was het al een feestelijke bedoening in de huizen van Compartijn. In Huize Stokhorst in Enschede maakten de bewoners kerststukjes en tuigden ze gezellig met elkaar de kerstboom op, net als thuis. Daarnaast stond de kok extra vaak in de keuken om lekkere hapjes te maken, want dat hoort natuurlijk bij zo'n gezellige feestmaand!

Bij Huize Hoog Kerckebosch in Zeist maakten de bewoners kerstkaarten voor familie en gingen sommige bewoners ook mee om kerstinkopen te doen voor de kerstboom, zodat de boom éxtra mooi versierd kon worden!

Een fijn samenzijn met de jaarwisseling

De jaarwisseling was ook een feestelijke gebeurtenis, gezlelig met elkaar thuis met ene hapje en drankje. In Huize Groot Waardijn in Tilburg geeft Mr. De Windt een mooie speech waarin hij terugblikt naar het afgelopen jaar en stilstaat bij de medebewoners die we zijn verloren. Maar ook kijkt hij vooruit: naar een nieuw jaar waarin hij iedereen veel geluk toe wenst!

Feestelijke kerstdagen en jaarwisseling voor de bewoners

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...