07 februari 2024

Feestelijke officiële opening van Zorgvilla Doornrijck

Donderdag 1 februari vierde Huize Doornrijck haar officiële opening met een feestelijke bijeenkomst. Gelegen in Doorn, biedt deze kleinschalige zorgvilla een warm thuis voor ouderen die door dementie of fysieke beperkingen niet langer zelfstandig kunnen wonen. De zorgvilla heeft inmiddels al wat bewoners die aanwezig waren. Het was een feestelijke middag!

 

 

Openingsfeest

De afgelopen maanden is hard gewerkt om alles piekfijn in orde te maken in deze prachtige zorgvilla. Locatiemanager Astrid Arp en haar hele team stonden te popelen om iedereen het fantastische resultaat te laten zien. Zo’n 50 genodigden konden samen met hen proosten op het huis, de bewoners en de toekomst.

De officiële opening werd gedaan door een wethouder Rob Jorg namens het college van B&W van Doorn, samen met mevrouw van de Vegt, één van de eerste bewoners van Huize Doornrijck.
 

Ruim leven aan de rand van het bos 

Locatiemanager Astrid uitte haar vreugde: "Eindelijk is ons prachtige huis geopend! Nu kunnen we echt laten zien hoe fijn het is om hier te wonen en te werken."

Huize Doornrijck, gelegen in het Bovenkwartier – een historische woonomgeving in Doorn, biedt 27 zorgappartementen met woonservice en 24-uurszorg. Met sfeervolle woonkamers en een fraai terras aan een mooie tuin, worden bewoners elke dag gevraagd: waar wordt u gelukkig van? En dat bepaalt hoe hun dag eruitziet.

Persoonlijke rondleiding

Voor geïnteresseerden biedt Huize Doornrijck de mogelijkheid om de sfeer te proeven en het zorgteam te ontmoeten tijdens een persoonlijke rondleiding.
Neem contact op met Astrid Arp via 06 – 407 675 99 of via e-mail op astrid.arp@compartijn.nl om een datum en tijdstip in te plannen.
We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en al uw vragen te beantwoorden.

Feestelijke officiële opening van Zorgvilla Doornrijck

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...