Fijn wonen bij Huize Ter Beegden

Verzorgingshuis Huize Ter Beegden, Beegden

In een prachtig verbouwde oude hoeve in de Midden-Limburgse gemeente Maasgouw vindt u Huize Ter Beegden. In dit luxe, kleinschalige particuliere verzorgingshuis vlakbij Roermond wonen ouderen met dementie of een fysieke beperking. Hier staan aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal.

Wij zorgen ervoor dat u zich in onze zorgvilla thuisvoelt.

In Huize Ter Beegden woont u in een comfortabele omgeving en krijgt u de beste zorg van onze betrokken medewerkers, 24 uur per dag. We hechten er veel waarde aan dat u zich prettig voelt in onze zorgvilla. Zo maken wij van ons huis uw thuis.

Sfeer proeven?

Komt u kennismaken? Bel of mail naar Marcel Geevers via 06 150 736 47 of marcel.geevers@compartijn.nl om een afspraak te maken voor een persoonlijke rondleiding, zodat u al uw vragen kunt stellen.

Wilt u liever teruggebeld worden, laat dan hier uw gegevens achter.

De zorgvilla en de appartementen

Zorgvilla Huize Ter Beegden is gevestigd in een karakteristiek pand in woongebied Krijtenberg, op een steenworp afstand van Roermond. In de directe omgeving vindt u een prachtig waterrijk natuurgebied. Ons particuliere verzorgingshuis telt 19 zorgappartementen van circa 45 m2 en zijn van alle gemakken voorzien. Er zijn sfeervolle gezamenlijke ruimtes en een fraai aangelegde binnentuin met terrassen. Daarnaast is er in de boomgaard bij de zorgvilla een 100 meter lang wandelpad en terras aangelegd, zodat er optimaal van het buitenleven kan worden genoten. Ook is er volop ruimte om te parkeren. 

De mooiste plek in Midden Limburg voor ouderen met dementie of een fysieke beperking! Bij ons wonen ouderen uit Roermond, Sittard, Venlo, Weert en diverse andere plaatsen in Limburg. 

Kosten wonen in zorgvilla Midden Limburg

Wonen in onze zorgvilla in Beegden is mogelijk vanaf 2925 euro, dit is inclusief servicekosten. Het meest voorkomende tarief is 3550 euro. Lees hier meer over ons all-inclusive concept. 

In dit huis aanwezig

 • 24/7 zorg
 • Chefkok
 • Bosrijke omgeving
 • Eigen wasservice
 • Natuurlijke omgeving
 • Parkeren op eigen terrein
 • Wellness aan huis
 • Grootte19 appartementen
 • BeschikbaarIn overleg beschikbaar
Verzorgingshuis Huize Ter Beegden, Beegden

Heerstraat Zuid 20
6099 AG Beegden
Routeomschrijving

Bij ons wonen? Bel of mail Marcel Geevers

Locatiemanager
Marcel Geevers

Proef de sfeer

Lees meer over Verzorgingshuis Huize Ter Beegden, Beegden onder de foto's.

Zorg op maat in Huize Ter Beegden

U bent in goede handen in ons luxe verzorgingshuis vlakbij Roermond. Onze kundige medewerkers bieden u dag en nacht de beste zorg op maat. We geven alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen vertrouwde appartement. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis.

Complete dienstverlening

Naast uw verpleging en verzorging, voorzien we in alle services die u nodig heeft. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. We koken vers en houden rekening met uw wensen of dieet. We bieden uiteenlopende dagactiviteiten die passen bij de bewoners. Uw familie en vrienden zijn altijd welkom in onze zorgvilla. Ook om te blijven logeren in de gastenkamer of aan te schuiven bij het eten. Dat alles hoort voor ons bij een complete, gastvrije zorg.

Huize Ter Beegden heeft de verwachtingen in alle opzichten waargemaakt. Mijn moeder is zeer liefdevol verzorgd door alle medewerkers. Er is professionele begeleiding door verpleging en een huisarts, met veel kennis van geriatrische patiënten. Men neemt veel tijd en geeft veel aandacht aan de bewoners met wandelen in de mooie omgeving, knutselen, ed.

Familie bewoonster Huize Ter Beegden, via ZorgkaartNederland

Vanwege de dementie van mijn moeder zijn mijn ouders hier gaan wonen. Warm, respectvol, mensgericht, liefdevol en kleinschalig zijn woorden die van toepassing zijn. Een hele geruststelling voor ons als kinderen.

Kinderen bewoners Huize Ter Beegden, via ZorgkaartNederland

 • Gezamenlijke voorzieningen
 • Betrokkenheid en aandacht
 • Uw kosten

Gezamenlijke voorzieningen

In ons luxe verzorgingshuis nabij Roermond willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis sfeervol en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig. De royale eetkamer is uitnodigend. In de prachtige open keuken wordt vers voor u gekookt. Er is een gastenkamer waar familie en vrienden kunnen logeren en een heerlijke wellnessruimte, waar een thuiskapper of schoonheidsspecialiste kan komen om u te verwennen. En als u wilt, kunt u zich even rustig terugtrekken met een boek in de bibliotheek.

Betrokkenheid en aandacht

Zorgvilla Huize Ter Beegden is kleinschalig van opzet. Daardoor leert u onze medewerkers snel kennen – en zij u. De Vrouw des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en wat u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In Huize Ter Beegden Midden Limburg is er tijd voor echt contact.

Uw kosten

Wanneer u bij ons in huis overweegt te komen wonen, bekijken we samen met u welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het appartement van uw keuze. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte aanvullende kosten, omdat bij onze Comfort Care werkelijk alle kosten zijn inbegrepen. Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De lage, inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaalt u aan het CAK.

Wilt u graag een indicatie van uw kosten? Neem contact op met onze zorgconsulent voor een persoonlijke berekening.

Patricia Waller Diemont
Patricia.WallerDiemont@compartijn.nl
088-5721769

Wonen in Huize Ter Beegden

Ons thuis ook uw thuis

In ons particuliere verzorgingshuis zijn 19 prachtige appartementen gevestigd, ieder met een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn standaard aanwezig, net als de aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering. Het warme interieur van verzorgingshuis Huize Ter Beegden is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet Huize Ter Beegden in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, stijlvol thuis.

Zoek op trefwoord...