Fijn wonen bij Huize Hoog Kerckebosch

Verzorgingshuis Huize Hoog Kerckebosch, Zeist

In een rustige buitenwijk in het bosrijke Zeist ligt Huize Hoog Kerckebosch. Dit luxe, kleinschalig verzorgingshuis in Zeist heeft zorgappartementen voor ouderen met dementie of een fysieke beperking. In Huize Hoog Kerckebosch wonen alleenstaanden én echtparen. Hier staan aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal. Wij zorgen ervoor dat u zich in onze zorgvilla thuisvoelt.

Wij stellen ons huis graag aan u voor. Bekijk hieronder de filmpjes voor een mooie impressie!

House-tour Huize Hoog Kerckebosch

Activiteiten in Huize Hoog Kerckebosch

Zorg en verzorging in Huize Hoog Kerckebosch

In Huize Hoog Kerckebosch woont u in een comfortabele omgeving en krijgt u de beste zorg van onze betrokken medewerkers, 24 uur per dag. We hechten er veel waarde aan dat u zich prettig voelt in onze zorgvilla. Zo maken wij van ons huis uw thuis.

Sfeer proeven?

Elke vrijdag inloopochtend

Op de vrijdagochtenden kunt u tussen 11:00 en 13:00 uur vrijblijvend een kijkje komen nemen in ons mooie huis. Wij geven u graag een rondleiding. U kunt binnenlopen zonder afspraak. 

Wilt u zich liever vooraf aanmelden?

Bel of mail naar Patricia van Buuren via 06 185 244 53 of patricia.vanbuuren@compartijn.nl om een afspraak in te plannen voor een persoonlijke rondleiding, zodat u al uw vragen kunt stellen. 

Wilt u liever dat wij u terugbellen? Laat hier uw gegevens achter.

De zorgvilla en de appartementen

Huize Hoog Kerckebosch is een verzorgingshuis vlakbij Utrecht en telt 32 luxe zorgappartementen van circa 45 m2. Onze particuliere zorgvilla heeft sfeervolle gezamenlijke ruimtes en heeft een fraai aangelegde tuin met meerdere rustige terrassen. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein. Ons luxe verpleeghuis is gevestigd in een statig pand in Dudok-stijl, net als de omliggende panden. U woont in het groen, maar ook nabij winkels, een groot wijkzorgcentrum en andere voorzieningen.

Kosten wonen in zorgvilla Zeist

Wonen in onze zorgvilla in Zeist is mogelijk vanaf 4325 euro, dit is inclusief servicekosten. Het meest voorkomende tarief is 4610 euro.  Lees hier meer over ons all-inclusive concept. 

In dit huis aanwezig

 • 24/7 zorg
 • Bibliotheek
 • Logeerkamer
 • Chefkok
 • Bosrijke omgeving
 • Eigen wasservice
 • Parkeren op eigen terrein
 • Grootte32 appartementen
 • BeschikbaarIn overleg beschikbaar
Verzorgingshuis Huize Hoog Kerckebosch, Zeist

Hoog Kanje 274
3708 DN Zeist
Routeomschrijving

Bij ons wonen? Bel of mail Patricia van Buuren.

Locatiemanager
Patricia van Buuren

Proef de sfeer

Lees meer over Verzorgingshuis Huize Hoog Kerckebosch, Zeist onder de foto's.

Zorg op maat bij Huize Hoog Kerckebosch

Bij Huize Hoog Kerckebosch - ons luxe verzorgingshuis in Zeist - bent u in goede handen. Onze kundige medewerkers bieden u dag en nacht professionele zorg op maat. We geven alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen omgeving. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis.

Complete dienstverlening

Onze dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. We voorzien in ruime services. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. Onze chefkok bereidt iedere dag verse maaltijden en houdt daarbij rekening met uw wensen of dieet. We bieden uiteenlopende dagactiviteiten die passen bij onze bewoners. Uw familie en vrienden zijn altijd welkom, ook om te blijven logeren in de gastenkamer of aan te schuiven bij het eten. Dat alles hoort voor ons bij een complete, gastvrije zorg.

 

Mevrouw Van Iterson
Bekijk dagboek
Mevrouw Van Iterson

Meer verhalen

Tijdens de eerste kennismaking werd de tijd genomen voor vraag en antwoord. Mooi was dat de deuren die open kunnen staan ook open staan, waardoor tijdens het gesprek een wat zoekende bewoonster binnenliep. Zij werd al snel door een verzorgende op een passende, geruststellende manier afgeleid en weer meegenomen naar de huiskamer. Prettig was ook dat twee personen met hun eigen knowhow aanwezig waren. Mijn man heeft zijn verblijf als veilig, comfortabel, warm en deskundig ervaren.

Echtgenote bewoner Huize Hoog Kerckebosch, via ZorgkaartNederland

De warme en professionele houding van niet alleen de Vrouw des Huizes maar ook al het overige personeel is hartverwarmend. De flexibiliteit en accuratesse waarmee gehandeld wordt is heel fijn voor zowel bewoner als voor de naaste familie. Geeft het gevoel te mogen loslaten wat je zelf nog graag wilt betekenen en doen. Hulde!

Familie bewoonster Huize Hoog Kerckebosch, via ZorgkaartNederland

 • Gezamenlijke voorzieningen
 • Betrokkenheid en aandacht
 • Uw kosten

Gezamenlijke voorzieningen

In zorgvilla Huize Hoog Kerckebosch willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis sfeervol en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig. De royale eetkamer is uitnodigend. In de prachtige open keuken wordt vers voor u gekookt. Er is een gastenkamer waar familie en vrienden kunnen logeren en een heerlijke wellnessruimte, waar een thuiskapper of schoonheidsspecialiste kan komen om u te verwennen. En als u wilt, kunt u zich even terugtrekken in de bibliotheek.

Betrokkenheid en aandacht

Huize Hoog Kerckebosch is een particulier verzorgingshuis met kleinschalige opzet. Daardoor leert u onze medewerkers snel kennen – en zij u. De Vrouw des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en wat u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In Huize Hoog Kerckebosch is er tijd voor echt contact.

Uw kosten

Wanneer u bij ons in huis overweegt te komen wonen, bekijken we samen met u welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het appartement van uw keuze. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte aanvullende kosten, omdat bij onze Comfort Care werkelijk alle kosten zijn inbegrepen. Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De lage, inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaalt u aan het CAK.

Wilt u graag een indicatie van uw kosten? Neem contact op met onze zorgconsulent voor een persoonlijke berekening.

Patricia Waller Diemont
Patricia.WallerDiemont@compartijn.nl
088-5721769

Wonen bij Huize Hoog Kerckebosch

Ons thuis ook uw thuis

In luxe zorgvilla Huize Hoog Kerckebosch zijn 32 prachtige zorgappartementen gevestigd, ieder met een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn standaard aanwezig, net als de aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Het interieur van ons verzorgingshuis in Zeist is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet Huize Hoog Kerckebosch in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, stijlvol thuis.

Zoek op trefwoord...