Fijn wonen bij Huize Stokhorst

Verzorgingshuis Huize Stokhorst, Enschede

In een schitterend nieuw pand aan de rand van Enschede vindt u Huize Stokhorst. Dit luxe, kleinschalige verzorgingstehuis heeft zorgappartementen voor ouderen met dementie of een fysieke beperking. In Huize Stokhorst wonen alleenstaanden én echtparen. Hier staan aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal. 

Wij zorgen ervoor dat u zich in onze zorgvilla thuisvoelt. 

In verzorgingshuis Huize Stokhorst woont u in een comfortabele omgeving en krijgt u de beste zorg van onze betrokken medewerkers, 24 uur per dag. We hechten er veel waarde aan dat u zich prettig voelt in onze zorgvilla. Zo maken wij van ons huis uw thuis.

Sfeer proeven?

Komt u kennismaken? Bel of mail naar Carin Westenbroek via 06 - 105 575 99 of carin.westenbroek@compartijn.nl om een afspraak in te plannen voor een persoonlijke rondleiding, zodat u al uw vragen kunt stellen. 

Wilt u liever teruggebeld worden, laat dan hier uw gegevens achter.

De zorgvilla en de appartementen

Park Stokhorst is een voormalige buitenplaats van textielfabrikanten. Boven het winkelcentrum aan de Hortensiastraat ligt het royale appartementencomplex Huize Stokhorst met 18 luxe zorgappartementen van circa 45 m2. Uniek is dat dit huis ook 3 grotere woonappartementen heeft met een eigen woonopgang. Winkels en alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Rondom het complex zijn er meerdere ruime balkons.  

Kosten wonen in zorgvilla Enschede

Wonen bij onze zorgvilla in Enschede is mogelijk vanaf 2505 euro, dit is inclusief servicekosten. Het meest voorkomende tarief is 3595 euro.  Lees hier meer over ons all-inclusive concept. 

In dit huis aanwezig

 • Huishouding
 • Gemeenschappelijke ruimtes
 • 24/7 zorg
 • Woonkeuken
 • Logeerkamer
 • Chefkok
 • Grootte21 appartementen
 • BeschikbaarIn overleg beschikbaar
Verzorgingshuis Huize Stokhorst, Enschede

Hortensiastraat 30
7531 GX Enschede
Routeomschrijving

Bij ons wonen? Bel of mail Carin Westenbroek.

Locatiemanager
Carin Westenbroek

Proef de sfeer

Lees meer over Verzorgingshuis Huize Stokhorst, Enschede onder de foto's.

Zorg op maat in Huize Stokhorst

In luxe zorgvilla Huize Stokhorst bent u in goede handen. Onze kundige medewerkers bieden u dag en nacht zorg op maat. We geven alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen omgeving. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis.

Complete dienstverlening

Onze dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. Onze service is veel breder. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. We bieden uiteenlopende dagactiviteiten die passen bij onze bewoners. Onze chefkok bereidt iedere dag verse maaltijden en uw gasten zijn natuurlijk altijd welkom om aan te schuiven bij het eten. Ook een nacht logeren in de gastenkamer behoort tot de mogelijkheden. Dat alles hoort voor ons bij een complete, gastvrije zorg. 

Nadat het eerste contact was gelegd konden wij heel snel schakelen met Huize Stokhorst. De verzorging in combinatie met de persoonlijke aandacht is uitstekend. Voor de familieleden is het heel prettig dat wij op elk gewenst moment op bezoek kunnen komen en dat de verzorging op maat wordt geleverd.

Kinderen bewoner Huize Stokhorst, via ZorgkaartNederland

Het huis is kleinschalig. Daardoor is er ruim voldoende aandacht en hulp. Het eten is fantastisch!

Familie bewoonster Huize Stokhorst, via ZorgkaartNederland

 • Gezamenlijke voorzieningen
 • Betrokkenheid en aandacht
 • Uw kosten

Gezamenlijke voorzieningen

In zorg Huize Stokhorst willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis sfeervol en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig. De eetkamer is uitnodigend. In de prachtige open keuken wordt vers voor u gekookt. Er is een gastenkamer waar familie en vrienden kunnen logeren en een rustgevende wellnessruimte, waar een thuiskapper of schoonheidsspecialiste kan komen om u te verwennen. En als u wilt, kunt u zich met een boek terugtrekken in de bibliotheek.

Betrokkenheid en aandacht

Particulier verpleeghuis Huize Stokhorst is kleinschalig van opzet. Daardoor leert u onze medewerkers snel kennen – en zij u. De Vrouw des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en wat u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In Huize Stokhorst is er echt tijd voor u.

Uw kosten

Wanneer u bij ons in huis overweegt te komen wonen, bekijken we samen met u welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het appartement van uw keuze. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte aanvullende kosten, omdat bij onze Comfort Care werkelijk alle kosten zijn inbegrepen. Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De lage, inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaalt u aan het CAK.

Wilt u graag een indicatie van uw kosten?

Neem contact op met onze zorgconsulent voor een persoonlijke berekening.

Patricia Waller Diemont
Patricia.WallerDiemont@compartijn
088-5721769

Wonen in Huize Stokhorst

Ons thuis ook uw thuis

In particulier verpleeghuis Huize Stokhorst zijn 18 prachtige zorgappartementen gevestigd, ieder met een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Daarnaast heeft dit huis 3 woonappartementen met een eigen woonopgang. Deze appartementen zijn tussen de 45 en 70 m2 groot en zijn ideaal voor wie nog zelfstandig wil wonen, maar dat graag in een sfeervolle en veilige omgeving doet.

Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn standaard aanwezig in onze appartementen, net als de aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering. 

Het warme interieur van Huize Stokhorst is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet onze zorgvilla in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, sfeervol thuis.

Zoek op trefwoord...