05 maart 2024

Compartijn in Top 2023 van ZorgkaartNederland

Op 5 maart 2024 is bekendgemaakt dat Compartijn en zusterorganisatie Wonen bij September bij de best gewaardeerde zorgorganisaties van Nederland horen. Zij hebben een plek in de TOP 2023 van ZorgkaartNederland. Compartijn staat voor de eerste keer in deze gerenommeerde, onafhankelijke lijst, Wonen bij September maar liefst voor de vierde keer op rij! Bijzonder mooie vermeldingen waar wij als organisatie ontzettend trots op zijn.

 

Trots op collega’s en hoge waardering

Een team van Patiëntenfederatie Nederland stond vanmorgen op de stoep om dit fijne nieuws te brengen. Bestuurder Anton van Mansum, team kwaliteit, enkele locatiemanagers en zorgcollega's namen de felicitaties in ontvangst. In 2023 scoorde Compartijn gemiddeld een 9,5 en Wonen bij September gemiddeld een 9,3. Hiermee behaalden zij de top 5 van best gewaardeerde zorginstellingen binnen de particuliere woonzorgcentra in Nederland.

Anton van Mansum: "Deze top 5 notering is een prachtige blijk van waardering voor alle collega’s. Het geeft ons veel energie om te blijven streven naar de beste zorg en leefplezier voor onze bewoners.”

Top 5 notering

Op ZorgkaartNederland geven bewoners en naasten hun waardering voor de warme zorg die bij onze woonhuizen geboden wordt. Een van de vele waarderingen die op ZorgkaartNederland te lezen is: “Het voelt als een warm bad waar onze moeder in terecht is gekomen; kleinschalig met aandacht voor individuele behoeftes van de bewoner. Ook de familie wordt gezien en goed op de hoogte gehouden. Geen seconde spijt gehad van de keuze voor dit fijne thuis voor onze moeder.“

Top 2023 ZorgkaartNederland

Voor het berekenen van de ZorgkaartNederland TOP 2023 telden de waarderingen mee die zijn geplaatst tussen 1 januari en 31 december 2023. Dit jaar was het thema 'Samen Beslissen' en waren luisteren, uitleg, informatieverstrekking en bejegening aandachtspunten in de beoordeling. In deze top 5 staan de organisaties met de hoogste waarderingen van Nederland. Hierin is geen onderscheid gemaakt tussen nummer 1 en 5.

Leefplezier

In de woonhuizen draait het om leefplezier: zorgprofessionals kennen de bewoners, hebben ongehaaste aandacht voor hen en weten waar zij blij van worden.  We vinden het belangrijk dat bewoners zichzelf kunnen zijn en eigen regie houden waar mogelijk. In onze huizen staat de mens centraal, met al zijn of haar behoeften en wensen. We stimuleren zelfstandigheid en eigenwaarde en bieden ondersteuning waar nodig. Zo creëren we een fijne plek waar bewoners en medewerkers zich thuis voelen!

Over ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg.

Compartijn in Top 2023 van ZorgkaartNederland

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...