Fijn wonen bij Huize Groot Waardijn

Verzorgingshuis Huize Groot Waardijn, Tilburg

Huize Groot Waardijn is gevestigd in een prachtige stadsvilla. In dit luxe, kleinschalige verzorgingshuis in Tilburg wonen ouderen die door dementie of een fysieke beperking niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. In ons verzorgingshuis wonen zowel alleenstaanden als echtparen. Hier staan aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal.

Wij zorgen ervoor dat u zich in onze zorgvilla thuisvoelt.

In zorgvilla Huize Groot Waardijn woont u in een comfortabele omgeving en krijgt u de beste zorg van onze betrokken medewerkers, 24 uur per dag. We hechten er veel waarde aan dat u zich prettig voelt. Zo maken wij van ons huis uw thuis.

Sfeer proeven?

Inloopmiddag

Elke eerste en derde vrijdag van de maand organiseren wij een inloopmiddag. Tussen 14.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in ons mooie huis. Wij geven u graag een rondleiding. U kunt binnenlopen zonder afspraak.

Wilt u zich liever vooraf aanmelden?

Komt u kennismaken? Bel of mail naar Angèle van Bokhoven via 06 - 362 785 26 of angele.vanbokhoven@compartijn.nl om een afspraak in te plannen voor een persoonlijke rondleiding, zodat u al uw vragen kunt stellen. 

Wilt u liever teruggebeld worden, laat dan hier uw gegevens achter.

De zorgvilla en de appartementen

Zorgvilla Huize Groot Waardijn staat op het voormalige zwembadterrein tegenover Zorgvlied. Een goede wijk met vooroorlogse villa’s en herenhuizen. Zeer centraal gelegen bovendien, met winkels en voorzieningen op loopafstand. Rondom ons particuliere verzorgingshuis vindt u fijne veranda’s en een fraaie siertuin. Uniek is dat verpleeghuis Tilburg behalve over 22 zorgappartementen van 45 m2 ook over 4 grotere appartementen van 60 m2 voor echtparen beschikt.

Een fijne plek in Tilburg voor ouderen met dementie of een fysieke beperking die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen.

Kosten wonen in zorgvilla Tilburg

Wonen in onze zorgvilla Tilburg is mogelijk vanaf 3485 euro, dit is inclusief servicekosten. Het meest voorkomende tarief is 3895 euro. Lees hier meer over ons all-inclusive concept. 

In dit huis aanwezig

 • 24/7 zorg
 • Logeerkamer
 • Chefkok
 • Fysiotherapie aan huis
 • Eigen wasservice
 • Stedelijke omgeving
 • Parkeren op eigen terrein
 • Grootte26 appartementen
 • BeschikbaarIn overleg beschikbaar
Verzorgingshuis Huize Groot Waardijn, Tilburg

Ringbaan West 324
5025 VB Tilburg
Routeomschrijving

Bij ons wonen? Bel of mail Angèle van Bokhoven

Locatiemanager
Angèle van Bokhoven

Proef de sfeer

Lees meer over Verzorgingshuis Huize Groot Waardijn, Tilburg onder de foto's.

Zorg op maat in Huize Groot Waardijn

U bent in goede handen in zorgvilla Tilburg. Onze professionele medewerkers bieden u dag en nacht professionele zorg op maat. We geven alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen omgeving. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis.

Complete dienstverlening

Onze dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. Onze service is veel breder. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. Onze chefkok maakt dagelijks verse maaltijd, waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met uw wensen. We bieden dagactiviteiten die passen bij onze bewoners. Uw gasten zijn altijd welkom om aan te schuiven bij het eten. Ook kunnen gasten blijven logeren in de gastenkamer in onze zorgvilla. Zo bieden wij een complete, gastvrije zorg.

Ondanks dat het voor mijn vader niet altijd even makkelijk was om niet meer in zijn vertrouwde omgeving te zijn, hebben wij de zorg als zeer goed ervaren. Dankjewel hiervoor.

Kinderen bewoner Huize Groot Waardijn, via ZorgkaartNederland

Mijn schoonmoeder is duidelijk opgebloeid door de uitstekende en professionele zorg en vooral ook door de positieve benadering van alle zorgmedewerkers. Haar kwaliteit van leven is met sprongen vooruitgegaan en ze is zowel geestelijk als lichamelijk weer gezond. Ze geniet weer en hoort nu ook echt ergens bij. Met lieve groeten!

Familie bewoonster Huize Groot Waardijn, via ZorgkaartNederland

 • Gezamenlijke voorzieningen
 • Betrokkenheid en aandacht
 • Uw kosten

Gezamenlijke voorzieningen

In ons luxe verzorgingshuis in Tilburg willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis sfeervol en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig. De eetkamer is uitnodigend. In de prachtige open keuken wordt vers voor u gekookt. Er is een gastenkamer waar familie en vrienden kunnen logeren en een rustgevende wellnessruimte, waar een thuiskapper of schoonheidsspecialiste kan komen om u te verwennen. En als u wilt, kunt u zich met een boek terugtrekken in de bibliotheek.

Betrokkenheid en aandacht

Huize Groot Waardijn is een verpleeghuis in Tilburg met een kleinschalige opzet. Daardoor leert u onze medewerkers snel kennen – en zij u. De Vrouw des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en welke boeken u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In onze zorgvilla is er echt tijd voor u. 

Uw kosten

Wanneer u bij ons in huis overweegt te komen wonen, bekijken we samen welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het appartement van uw keuze. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte aanvullende kosten, want bij onze Comfort Care zijn werkelijk alle kosten inbegrepen. Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De lage, inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaalt u aan het CAK.

Wilt u graag een indicatie van uw kosten? Neem contact op met onze zorgconsulent voor een persoonlijke berekening.

Patricia Waller Diemont
Patricia.WallerDiemont@compartijn.nl
088-5721769 
 

Wonen in Huize Groot Waardijn

Ons thuis ook uw thuis

In ons particuliere verzorgingshuis zijn 26 prachtige zorgappartementen gevestigd, ieder met een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Vier van deze appartementen bieden met 60m2 voldoende ruimte aan echtparen. Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn standaard aanwezig in onze appartementen, net als de aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Het warme interieur van zorgvilla Huize Groot Waardijn Tilburg is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten naar uw wensen, met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet verzorgingshuis Tilburg in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, sfeervol thuis.

Zoek op trefwoord...