Wonen in verzorgingshuis Huize Groot Waardijn

Huize Groot Waardijn

Huize Groot Waardijn is gevestigd in een prachtige stadsvilla. Dit luxe, kleinschalig verzorgingshuis in Tilburg heeft zorgappartementen voor ouderen met dementie of een fysieke beperking. In Huize Groot Waardijn wonen alleenstaanden én echtparen. Hier staan aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal. Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt.

In Huize Groot Waardijn woont u in een comfortabele omgeving en krijgt u de beste zorg van onze betrokken medewerkers, 24 uur per dag. We hechten er veel waarde aan dat u zich prettig voelt in Huize Groot Waardijn. Zo maken wij van ons huis uw thuis.

Afspraak maken voor een rondleiding? Vul het contactformulier in.

Fijn wonen, ook in coronatijd

We begrijpen dat de stap om te verhuizen naar een nieuw thuis voor ouderen een emotionele stap is en dat dit veel onzekerheid met zich meebrengt. Zeker nu we in Nederland nog altijd te maken hebben met corona. In onderstaande video leggen we uit hoe we ook nu bewoners een veilige leefomgeving bieden en hoe het fijne sociale leven binnen onze woonhuizen gewoon doorgaat.

De zorgvilla en de appartementen

Zorgvilla Huize Groot Waardijn staat op het voormalige zwembadterrein tegenover Zorgvlied. Een goede wijk met vooroorlogse villa’s en herenhuizen. Zeer centraal gelegen bovendien, met winkels en voorzieningen op loopafstand. Rondom het huis vindt u fijne veranda’s en een fraaie siertuin. Uniek is dat Huize Groot Waardijn behalve over 22 zorgappartementen van 45 m2 ook over 4 grotere appartementen van 60 m2 voor echtparen beschikt.

Kosten

Wonen in onze zorgvilla in Tilburg is mogelijk vanaf 3095 euro, dit is inclusief servicekosten. Het meest voorkomende tarief is 3700 euro. Lees hier meer over ons all-inclusive concept. 

In dit huis aanwezig

 • 24/7 zorg
 • Logeerkamer
 • Chefkok
 • Fysiotherapie aan huis
 • Eigen wasservice
 • Stedelijke omgeving
 • Parkeren op eigen terrein
 • Grootte26 appartementen
 • BeschikbaarNog enkele
Huize Groot Waardijn

Ringbaan West 324
5025 VB Tilburg
Routeomschrijving

Bij ons wonen? Bel of mail Jolanda Everkes.

Vrouw des Huizes
Jolanda Everkes

Proef de sfeer

Lees meer over Huize Groot Waardijn onder de foto's.

Zorg op maat in Huize Groot Waardijn

In Huize Groot Waardijn bent u in goede handen. Onze medewerkers bieden u dag en nacht professionele zorg op maat. We geven alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen omgeving. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis.

Complete dienstverlening

Onze dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. Onze service is veel breder. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. We koken vers en houden rekening met uw wensen. We bieden dagactiviteiten die passen bij onze bewoners. Uw gasten zijn altijd welkom om aan te schuiven bij het eten of te logeren in de gastenkamer. Zo bieden wij een complete, gastvrije zorg.

Ondanks dat het voor mijn vader niet altijd even makkelijk was om niet meer in zijn vertrouwde omgeving te zijn, hebben wij de zorg als zeer goed ervaren. Dankjewel hiervoor.

Kinderen bewoner Huize Groot Waardijn

Mijn schoonmoeder is duidelijk opgebloeid door de uitstekende en professionele zorg en vooral ook door de positieve benadering van alle zorgmedewerkers. Haar kwaliteit van leven is met sprongen vooruitgegaan en ze is zowel geestelijk als lichamelijk weer gezond. Ze geniet weer en hoort nu ook echt ergens bij. Met lieve groeten!

Familie bewoonster Huize Groot Waardijn

 • Gezamenlijke voorzieningen
 • Betrokkenheid en aandacht
 • Uw kosten

Gezamenlijke voorzieningen

In Huize Groot Waardijn willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis sfeervol en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig. De eetkamer is uitnodigend. In de prachtige open keuken wordt vers voor u gekookt. Er is een gastenkamer waar familie en vrienden kunnen logeren en een rustgevende wellnessruimte, waar een thuiskapper of schoonheidsspecialiste kan komen om u te verwennen. En als u wilt, kunt u zich met een boek terugtrekken in de bibliotheek.

Betrokkenheid en aandacht

Huize Groot Waardijn is een verzorgingshuis in Tilburg met kleinschalige opzet. Daardoor leert u onze medewerkers snel kennen – en zij u. De Vrouw des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en welke boeken u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In Huize Groot Waardijn is er echt tijd voor u. 

Uw kosten

Wanneer u bij ons in huis overweegt te komen wonen, bekijken we samen welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het appartement van uw keuze. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte aanvullende kosten, want bij onze Comfort Care zijn werkelijk alle kosten inbegrepen. Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De lage, inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaalt u aan het CAK.

Wilt u graag een indicatie van uw kosten? Neem contact op met onze zorgconsulent voor een persoonlijke berekening.

Patricia Waller Diemont
Patricia.WallerDiemont@compartijn.nl
088-5721769 
 

Wonen in Huize Groot Waardijn

Ons thuis ook uw thuis

In Huize Groot Waardijn zijn 26 prachtige zorgappartementen gevestigd, ieder met een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Vier van deze appartementen bieden met 60m2 voldoende ruimte aan echtparen. Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn standaard aanwezig in onze appartementen, net als de aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Het interieur van Huize Groot Waardijn is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten naar uw wensen, met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet onze zorgvilla in Tilburg in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, sfeervol thuis.

Zoek op trefwoord...