Echt tijd voor persoonlijke aandacht

Werken bij Compartijn

Bij Compartijn werk je niet op de klok, je hebt echt tijd voor persoonsgerichte zorg en aandacht. Het hechte zorgteam werkt samen voor de beste zorg voor onze bewoners, waarvoor onze huizen een thuis is, als thuis niet meer gaat. 

Ontdek wat Compartijn jou te bieden heeft tijdens een online speeddate: maak vrijblijvend kennis en ontdek alles over je baan- en opleidingskansen bij Compartijn. Vul het formulier onderaan deze pagina in om een afspraak in te plannen. Je mag voor meer informatie ook bellen naar 088 184 00 01.

Net als thuis, als een gezin

Compartijn heeft meerdere kleinschalige woonhuizen door heel Nederland. Daar wonen ouderen met een psychosociale of/en somatische zorgvraag in een eigen luxe appartement en maken gebruik van de sfeervolle, gezellige huiskamer. Onze huizen typeren zich als huiselijk en gericht op de familie. Onze bewoners zijn er thuis, als zorgverleners zijn wij te gast. Aandacht voor eten en drinken én een verzorgd huishouden staan voorop. Dat zie je terug in de chefkok die dagelijks in het huis vers en uitgebreid kookt en het huishouden dat we als team met elkaar organiseren. 

Werken bij Compartijn is...

  • écht tijd hebben voor de bewoners 
  • werken in een luxe en kleinschalig woonhuis 
  • er zijn voor ouderen met dementie of/en somatische klachten 
  • als een team de zorg organiseren met veel vrijheid 
  • volop aandacht voor jou en jouw ambities 

Kleinschalig en persoonlijk 

Werken bij Compartijn betekent weten waar je aan toe bent. Op alle fronten. We hebben korte lijnen. Onze huizen bestaan uit een gedreven, enthousiast team van verpleegkundigen, verzorgenden IG, helpenden, servicemedewerkers en koks, aangestuurd door een Vrouw of Heer des Huizes (locatiemanager). Alles binnen onze organisatie is erop gericht om maximale zorg te verlenen. Dat is ook wat jij leuk vindt en waar je goed in bent.

Plan een afspraak

Ja, ik wil weten wat Compartijn mij kan bieden en meld mij aan voor een speeddate met:

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Heidi Princen-Mol
Bekijk dagboek
Heidi Princen-Mol

Meer verhalen

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...