Echt tijd voor persoonlijke aandacht

Werken bij Compartijn

Bij Compartijn werk je niet op de klok, je hebt echt tijd voor persoonsgerichte zorg en aandacht. Het hechte zorgteam werkt samen voor de beste zorg voor onze bewoners, waarvoor onze huizen een thuis is, als thuis niet meer gaat. 

We zoeken op dit moment collega's voor onze huizen in Breda, Zeist, Beegden, Duizel, Tilburg, Ede, Rosmalen en Den Haag. Daarnaast zijn we bezig met het samenstellen van het team voor de nieuwe huizen in Gouda en Doorn.

We hebben plek voor o.a. Helpenden, Verzorgende IG collega's, maar ook Verpleegkundigen en Coördinerend Verpleegkundigen. Daarnaast zijn we atijd op zoek naar studenten die een zorgopleiding volgen en een bijbaan zoeken. 

Ontdekken of het werken bij Compartijn bij je past?
Meld je via het formulier onderaan deze pagina aan voor een vrijblijvende kennismaking.

Net als thuis, als een gezin

Compartijn heeft meerdere kleinschalige woonhuizen door heel Nederland. Daar wonen ouderen met een psychosociale of/en somatische zorgvraag in een eigen luxe appartement en maken gebruik van de sfeervolle, gezellige huiskamer. Onze huizen typeren zich als huiselijk en gericht op de familie. Onze bewoners zijn er thuis, als zorgverleners zijn wij te gast. Aandacht voor eten en drinken én een verzorgd huishouden staan voorop. Dat zie je terug in de chefkok die dagelijks in het huis vers en uitgebreid kookt en het huishouden dat we als team met elkaar organiseren. 

Werken bij Compartijn is...

  • écht tijd hebben voor de bewoners 
  • werken in een luxe en kleinschalig woonhuis 
  • er zijn voor ouderen met dementie of/en somatische klachten 
  • als een team de zorg organiseren met veel vrijheid 
  • volop aandacht voor jou en jouw ambities 

Kleinschalig en persoonlijk 

Werken bij Compartijn betekent weten waar je aan toe bent. Op alle fronten. We hebben korte lijnen. Onze huizen bestaan uit een gedreven, enthousiast team van verpleegkundigen, verzorgenden IG, helpenden, servicemedewerkers en koks, aangestuurd door een locatiemanager) Alles binnen onze organisatie is erop gericht om maximale zorg te verlenen. Dat is ook wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. We hechten veel belang aan respect en integriteit. Hoe we dit aanpakken lees je in de Gedragscode Ethiek en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking

Ja, ik wil weten wat Compartijn mij kan bieden en meld mij aan voor een korte kennismaking met recruiter Dion. Ben je daarna nog steeds geïnteresseerd? Dan plannen we graag een vrijblijvende kennismaking aan in het woonhuis om de sfeer te proeven en het team te ontmoeten.

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Heidi Princen-Mol
Bekijk dagboek
Heidi Princen-Mol

Meer verhalen

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...