Echt tijd voor persoonlijke aandacht

Werken bij Compartijn

Echt tijd voor persoonlijke aandacht voor onze ouderen, dat is werken bij Compartijn. 

Met tien luxe woonhuizen in Nederland zijn we een jonge, groeiende organisatie waar jij als zorgprofesional alle ruimte hebt om zorg te verlenen met échte persoonlijke aandacht. Ons motto is ‘Thuis als thuis niet meer gaat’. Onze bewoners wonen in hun eigen appartement in ons huis en maken daarnaast gebruik van luxe en sfeervolle gemeenschappelijke ruimten. Huiselijkheid, familiegerichtheid, aandacht voor eten en drinken en een verzorgd huishouden staan voorop. Net als thuis.

Als professional ben je een geboren service- en zorgverlener, als mens ben je liefdevol en gepassioneerd. Je hebt van nature gevoel voor de beleving van onze bewoners en hun familie. We vragen daarmee best veel van je, maar je krijgt er ook blije gezichten en dankbaarheid van bewoners en hun familie voor terug. Dat is waar je het voor doet! 

Ontdek wat Compartijn jou te bieden heeft tijdens een persoonlijk gesprek met onze recruiter Cathelijne. Stuur haar een e-mail en zij neemt contact met je op: recruitment@compartijn.nl. 

Heidi Princen-Mol
Bekijk dagboek
Heidi Princen-Mol

Meer verhalen

Zorg verlenen, dat is wat je leuk vindt en waar je goed in bent! 

Kleinschalig en persoonlijk 

Werken bij Compartijn betekent weten waar je aan toe bent. Op alle fronten. We hebben korte lijnen. Onze huizen bestaan uit een gedreven, enthousiast team van verpleegkundigen, verzorgenden IG, helpenden, servicemedewerkers en koks, aangestuurd door een Vrouw of Heer des Huizes (locatiemanager). Alles binnen onze organisatie is erop gericht om maximale zorg te verlenen. Dat is ook wat jij leuk vindt en waar je goed in bent.

Compartijn groeit, groei jij met ons mee? 

Wil jij een bijdrage leveren aan de peroonsgerichte zorg bij Compartijn? Voel jij je thuis in een kleinschalige, luxe omgeving? En, groei je graag met ons mee? Kijk of we een passende vacatures voor je hebben of neem contact op met onze recruiter om te ontdekken wat wij jou kunnen bieden. Bel dan: 088 184 0001.

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...