Echt tijd voor persoonlijke aandacht

Werken bij Compartijn

Met elf luxe woonhuizen in Nederland zijn we een jonge, kleinschalige organisatie waar jij als zorgprofesional alle ruimte hebt om zorg te verlenen met échte persoonlijke aandacht. 

Een mix van gastvrijheid en persoonlijke zorg

Ons motto is ‘Thuis als thuis niet meer gaat’. Onze bewoners wonen in hun eigen appartement in ons huis en maken daarnaast gebruik van luxe en sfeervolle gemeenschappelijke ruimten. Huiselijkheid, familiegerichtheid, aandacht voor eten en drinken en een verzorgd huishouden staan voorop. Net als thuis.

Als professional ben je een geboren service- en zorgverlener, als mens ben je liefdevol en gepassioneerd. Je hebt van nature gevoel voor de beleving van onze bewoners en hun familie. We vragen daarmee best veel van je, maar je krijgt er ook blije gezichten en dankbaarheid van bewoners en hun familie voor terug. Dat is waar je het voor doet.

Thuis als thuis niet meer gaat. Zo dichtbij mogelijk. Dat is onze filosofie.

Zelfstandig in groter verband

Werken bij Compartijn betekent weten waar je aan toe bent. Op alle fronten. We hebben korte lijnen. Onze huizen bestaan uit een gedreven, enthousiast team van verpleegkundigen, verzorgenden IG, helpenden, servicemedewerkers en koks, aangestuurd door een Vrouw of Heer des Huizes (manager). Alles binnen onze organisatie is erop gericht om maximale zorg te verlenen. Dat is ook wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. Het helpt dat Compartijn een zelfstandige onderneming binnen een grote onderneming is. Hierdoor zijn onze processen efficiënt ingericht en is ook de backoffice goed geregeld. Dat geldt ook voor je arbeidsvoorwaarden. Wij hanteren de cao-VVT.

Solliciteer direct

Lijkt het je wat om in een kleinschalige, luxe omgeving te werken en een bijdrage te leveren aan persoonsgerichte zorg en service voor oudere mensen? Kijk of we passende vacatures voor je hebben.

Voor vragen mag je altijd contact opnemen met onze afdeling Recruitment via recruitment@compartijn.nl of 088 184 0001.

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...