03 april 2023

Huize Ter Gouwe in Gouda officieel geopend

Afgelopen vrijdag was de officiële opening van Huize Ter Gouwe in Gouda. De kleinschalige stadsvilla is een thuis voor ouderen die door dementie of een fysieke beperking niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Hoewel de regen buiten met bakken uit de lucht kwam, voelde het binnen de muren van Huize Ter Gouwe alsof het zonnetje scheen. Het werd een feestelijke middag!

 

Openingsfeest

De afgelopen maanden is hard gewerkt om alles piekfijn in orde te maken in deze prachtige stadsvilla. Locatiemanager Martine Rau en haar hele team stonden te popelen om iedereen het fantastische resultaat te laten zien. Zo’n 100 genodigden konden samen met hen proosten op het huis, de bewoners en de toekomst.

De officiële opening werd gedaan door een wethouder namens het college van B&W van Gouda, samen met meneer De Bruijn, die sinds februari als een van de eerste bewoners in Huize Ter Gouwe woont. De wethouder telde af, meneer De Bruijn trok een rode strik open en samen openden ze daarmee symbolisch het huis. De zeemansliederen van het shantykoor en de dienbladen vol hapjes en drankjes maakten de middag compleet.

Warmte, aandacht en persoonlijke zorg

Locatiemanager Martine is ontzettend blij: “Eindelijk is ons mooie huis open! Nu kunnen we echt gaan laten zien hoe fijn het is om hier te wonen en te werken.” Een nichtje van een bewoner gaf het team nog een prachtig compliment: “Wat ben ik blij dat mijn familielid hier alle warmte, aandacht, persoonlijke zorg, maar vooral liefdevolle zorg krijgt van het complete team. Zij zetten zich elke dag weer met passie voor het vak en voor alle bewoners in, petje af!".

Het ‘stadse leven’ aan het water

Huize Ter Gouwe ligt op een prachtige locatie in het centrum van Gouda aan het water en biedt 28 zorgappartementen met woonservice en 24-uurszorg. Er zijn sfeervolle gezamenlijke ruimtes en er is een fraai terras aan het water. Iedere dag stellen wij bewoners de vraag: waar wordt u gelukkig van? Waar wordt u blij van? En dat bepaalt hoe de dag van de bewoner eruitziet.

Persoonlijke rondleiding

U bent van harte welkom om sfeer te proeven in onze zorgvilla en het zorgteam te ontmoeten. Bel of mail naar Martine Rau via 06 - 404 137 55 of martine.rau@compartijn.nl om een datum en tijdstip in te plannen voor een persoonlijke rondleiding, zodat u al uw vragen kunt stellen.

Huize Ter Gouwe in Gouda officieel geopend

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...