Deskundige zorg

24 uur per dag zorg en service

Compartijn geeft liefdevolle en persoonlijke zorg aan mensen die kwetsbaar oud worden. Ouderen met een aandoening als dementie of een fysieke beperking. In overleg met u en uw familie stellen wij een individueel zorgleefplan op. We brengen uw persoonlijke levensstijl en kring van dierbaren in kaart en leggen vast welke zorgbehoeften u heeft.

Comfort Care

Maar bij Compartijn bieden we niet alleen zorg. We bieden ook een heel comfortabele manier van leven. Die combinatie noemen we Comfort Care. Een concept waarin alles inbegrepen is: alle services, voorzieningen en activiteiten die we aanbieden. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed in huis. Uw eten en drinken en dat van uw gasten is uiteraard ook inbegrepen. Wij zorgen ervoor dat alles goed werkt. En helpen u natuurlijk ook graag bij het ophangen van een schilderijtje. Dat hoort voor ons bij een complete, gastvrije zorg. Zonder onverwachte aanvullende kosten.

In dit concept denken we ook aan uw familie: want het leven verdient het om samen te beleven.  Samen met broer of zus, kinderen, de kleinkinderen of vrienden. Mee-eten, een verjaardag vieren of onverwachts overnachten? Graag zelfs! Dat zijn immers de waardevolle momenten waar het in het leven om gaat. Ons huis, uw thuis, biedt alle ruimte voor bezoek en met een aparte gastenkamer zelfs voor logés.

Bewoners van Huize De Regentes
Bekijk dagboek
Bewoners van Huize De Regentes

Meer verhalen

Professionele zorg

Het vaste team van Compartijn biedt dag en nacht zorg en service op maat. Onze betrokken medewerkers zijn er voor alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging. Gewoon in uw eigen appartement, in uw vertrouwde omgeving. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis. Net als eventueel benodigd vervoer of begeleiding bij uw bezoek. U bent bij ons team in goede, vertrouwde handen.

Betrokkenheid en aandacht van een vast team

In onze kleinschalige, luxe huizen leert u ons team snel kennen – en zij u. De Heer of Vrouw des Huizes is een gastvrij aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en wat u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. Bij Compartijn is er tijd voor echt contact.

Elk huis heeft een vast team van servicemedewerkers en zorgprofessionals voor activiteiten, individuele begeleiding, persoonlijke verzorging, verpleging en huishoudelijke hulp. Zij verdiepen zich in u als bewoner. Dat is ook waarom servicemedewerkers en zorgprofessionals zo graag bij Compartijn werken.

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...