Neem contact op, we helpen u graag

Neem contact met ons op

De keuze voor een nieuwe woonomgeving voor uzelf of naaste met dementie of fysieke beperking is ingrijpend en het is logisch dat er in dit proces veel vragen op u afkomen. Goed geïnformeerd zijn is belangrijk om een juiste keuze te maken. Onze adviseurs van het familiekantoor helpen u daar graag bij.

Hulp bij keuze

Weet u al bij welke locatie u terecht wilt komen? Dan kunt u het beste direct contact opnemen met de locatiemanager van het betreffende woonhuis.

Heeft u algemene vragen over bijvoorbeeld over hoe u een indicatie aanvraagt, wat de kosten zijn, welke mogelijkheden er in Nederland zijn op het gebied van woonvoorzieningen met zorg, neem dan vrijblijvend contact op met de advisseurs van ons familiekantoor.

Onze adviseurs kijken met u mee, ook buiten de mogelijkheden die Compartijn biedt. Zij weten precies welke woonhuizen er zijn bij u in de buurt en ondersteunen u hier graag bij.

Bel of mail direct naar 088 572 3500 of familiekantoor@compartijn.nl

U mag ook via onderstaande link het contactformulier invullen en we bellen u binnen twee werkdagen terug.

Ja, ik wil vrijblijvend advies

 

Contact opnemen voor andere vragen

Algemene vragen

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met info@compartijn.nl.

Pers

Voor persvragen en aanvragen voor interviews en beeldmateriaal kunt u terecht bij de afdeling marketing & communicatie via communicatie@compartijn.nl.

Zorgverleners

Bent u zorgverlener en wilt u meer weten over Compartijn? Wij nemen graag contact met u op. Stuur een mail naar info@compartijn.nl

Kwaliteit

Heeft u vragen over kwaliteit, ISO of andere zaken die te maken hebben met bijvoorbeeld innovaties op het gebied van zorg, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Kwaliteit via Dagmar Schutten.

Cliëntenraad

Wilt u meedenken in de cliëntenraad, neem dan contact op via info@compartijn.nl

Ondernemingsraad

U kunt de Ondernemingsraad bereiken voor vragen, informatie of ideeën via or@compartijn.nl

Zoek op trefwoord...