05 oktober 2022

Uit en thuis genieten!

Elke dag gebeuren er mooie dingen in de huizen van Compartijn. Grote en kleine gebeurtenissen die het vertellen waard zijn, we zouden er een boek over kunnen schrijven. We delen hier graag weer wat mooie momenten. Dit keer vanuit Huis Ter Beegden en Huize Eresloo. Onderaan de pagina vindt u de mooiste foto's! Hier worden we blij van!

 

Boottocht vanuit ‘het witte stadje’

Onlangs gingen de bewoners van Huize Ter Beegden eropuit en hadden een geweldige middag in Thorn. Daar stapten ze op de boot voor een prachtige tocht over de Maasplassen. Thorn is een van de parels van Limburg en wordt ook wel ‘het witte stadje’ genoemd. Het staat bekend om de markante witgeschilderde huizen, monumentale panden en de authentieke geplaveide straatjes. De bewoners hebben een geweldig mooie middag gehad en genoten van het mooie uitzicht en het prachtige weer!

Bierproeverij in Huize Eresloo

Natuurlijk hoef je voor een leuke middag niet altijd de deur uit. Een mooi voorbeeld is de bierproeverij die leerlinge Hannah een tijdje geleden gewoon thuis in Huize Eresloo voor alle bewoners organiseerde. Verschillende biertjes konden geproefd worden en natuurlijk kon een hapje hierbij niet ontbreken. Iedereen genoot zichtbaar. Het thema was ‘geluksmomentjes’ en deze activiteit was hier zeker een schot in de roos. Want geluksmomentjes beleef je heel vaak samen. Met elkaar werd er dus geproost op de mooie momenten in het leven, hoe groot of klein ook.

Uit en thuis genieten!

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...