Huize Eresloo

Een statig pand op het Brabantse landgoed Parc Vital biedt alle ruimte aan Huize Eresloo. Dit luxe, kleinschalig verzorgingshuis in Duizel heeft zorgappartementen voor ouderen met dementie of een fysieke beperking. In Huize Eresloo wonen alleenstaanden én echtparen. Hier staan aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal. Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt.

In Huize Eresloo woont u in een comfortabele omgeving en krijgt u de beste zorg van onze betrokken medewerkers, 24 uur per dag. We hechten er veel waarde aan dat u zich prettig voelt in Huize Eresloo. Zo maken wij van ons huis uw thuis.

Afspraak maken voor een rondleiding? Vul het contactformulier in.

Fijn wonen, ook in coronatijd

We begrijpen dat de stap om te verhuizen naar een nieuw thuis voor ouderen een emotionele stap is en dat dit veel onzekerheid met zich meebrengt. Zeker nu we in Nederland nog altijd te maken hebben met corona. In onderstaande video leggen we uit hoe we ook nu bewoners een veilige leefomgeving bieden en hoe het fijne sociale leven binnen onze woonhuizen gewoon doorgaat.

De zorgvilla en de appartementen

Huize Eresloo is gevestigd op het uitgestrekte Brabantse land van het kerkdorp Duizel, op een landgoed met een fraaie, onder architectuur aangelegde tuin met terrassen. In het dorp vindt u winkels en andere voorzieningen, in het park geniet u van de rust en het buitenleven. Bijzonder is dat Huize Eresloo behalve over 22 zorgappartementen van 45 m2 ook over 4 grotere appartementen van 60 m2 voor echtparen beschikt.

Kosten

Wonen in onze zorgvilla in Eersel, Duizel is mogelijk vanaf 4120 euro, dit is inclusief servicekosten. Het meest voorkomende tarief is 4355 euro.  Lees hier meer over ons all-inclusive concept. 

In dit huis aanwezig

 • 24/7 zorg
 • Logeerkamer
 • Chefkok
 • Royale tuin
 • Natuurlijke omgeving
 • Parkeren op eigen terrein
 • Grootte26 appartementen
 • BeschikbaarNog enkele
Huize Eresloo

De Hendrick Robinetlaan 3
5525 KX Duizel
Routeomschrijving

Bij ons wonen? Bel of mail Stephanie Appelhof.

Vrouw des Huizes
Stephanie Appelhof

Proef de sfeer

Lees meer over Huize Eresloo onder de foto's.

Zorg op maat in Huize Eresloo

In Huize Eresloo bent u in goede handen. Onze medewerkers bieden u dag en nacht professionele zorg op maat. We geven alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen omgeving. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis.

Complete dienstverlening

Onze dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. Onze service is veel breder. We houden uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. We koken vers en houden rekening met uw wensen en dieet. We bieden dagactiviteiten die bij u en uw medebewoners passen. Uw gasten zijn altijd welkom, om aan te schuiven bij het eten of te logeren in de gastenkamer. Zo bieden wij een complete, gastvrije zorg.

De sfeer in huis is geweldig, iedereen van het personeel kent zowel de bewoners als de familieleden en houdt rekening met hun wensen en (eigen)aardigheden. Geen moeite te veel, iedere dag mag een feestje zijn ook al is het leven niet altijd makkelijk. Culinair wordt er alles aan gedaan om het leven nog aangenamer te maken. Ook familie is altijd welkom.

Familie bewoonster Huize Eresloo

Eresloo is een prachtig huis in een rustige landelijke omgeving, dat vonden wij belangrijk toen we een nieuw thuis voor onze vader zochten. Het personeel is ongelooflijk aardig, voor de bewoners en voor de familie, geen moeite is te veel. Dat geldt ook voor de twee koks, die elke dag heerlijke maaltijden en tussendoortjes bereiden. Voor ons als mantelzorgers is het echt een geruststelling te weten dat hij hier zo fijn woont.

Familie bewoner Huize Eresloo

 • Gezamenlijke voorzieningen
 • Betrokkenheid en aandacht
 • Uw kosten

Gezamenlijke voorzieningen

In Huize Eresloo willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis sfeervol en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig. De eetkamer is uitnodigend. In de prachtige open keuken wordt vers voor u gekookt. Er is een gastenkamer waar familie en vrienden kunnen logeren en een rustgevende wellnessruimte, waar een thuiskapper of schoonheidsspecialiste kan komen om u te verwennen. En als u wilt, kunt u zich met een boek terugtrekken in de bibliotheek.

Betrokkenheid en aandacht

Huize Eresloo is kleinschalig van opzet. Daardoor leert u onze medewerkers snel kennen – en zij u. De Vrouw des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en welke boeken u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In Huize Eresloo is er echt tijd voor u.

Uw kosten

Wanneer u bij ons in huis overweegt te komen wonen, bekijken we samen welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het appartement van uw keuze. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte aanvullende kosten, want bij onze Comfort Care zijn werkelijk alle kosten inbegrepen. Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De lage, inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaalt u aan het CAK.

Wilt u graag een indicatie van uw kosten? Neem contact op met onze zorgconsulent voor een persoonlijke berekening.

Patricia Waller Diemont

Patricia.WallerDiemont@compartijn
088-5721769

Wonen in Huize Eresloo

Ons thuis ook uw thuis

In Huize Eresloo zijn 26 prachtige zorgappartementen gevestigd, ieder met een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Vier van deze appartementen bieden met 60m2 voldoende ruimte aan echtparen.

Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn standaard aanwezig in onze appartementen, net als de aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Het interieur van Huize Eresloo is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten naar uw wensen, met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet Huize Eresloo in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, stijlvol thuis.

Zoek op trefwoord...