Fijn wonen bij Huize Eresloo

Verzorgingshuis Huize Eresloo, Duizel

Een statig pand op het Brabantse landgoed Parc Vital biedt alle ruimte aan Huize Eresloo in Duizel, gemeente Eersel. Dit luxe, kleinschalige verzorgingshuis in Noord-Brabant heeft zorgappartementen voor ouderen met dementie of een fysieke beperking. In Huize Eresloo wonen alleenstaanden én echtparen. Bij ons staan aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal.

Wij zorgen ervoor dat u zich in onze zorgvilla thuisvoelt.

In Huize Eresloo woont u in een comfortabele huiselijke omgeving en krijgt u de beste zorg van onze betrokken medewerkers, 24 uur per dag. We hechten er veel waarde aan dat u zich prettig voelt in onze zorgvilla. Zo maken wij van ons huis uw thuis.

Sfeer proeven?

Iedere dinsdag van 14.00-15.00 uur: inloopmiddag

U kunt op die middagen tussen 14:00 en 15:00 uur vrijblijvend een kijkje komen nemen in ons mooie huis. Wij geven u graag een rondleiding. U kunt binnenlopen zonder afspraak. 

Wilt u zich liever vooraf aanmelden?

Bel of mail naar locatiemanager Marcel Geevers via 06 - 150 736 47  of marcel.geevers@compartijn.nl om een afspraak in te plannen voor een persoonlijke rondleiding waarin u al uw vragen kunt stellen.

Wilt u liever teruggebeld worden, laat dan hier uw gegevens achter.

De zorgvilla en de appartementen

Zorgvilla Huize Eresloo is gevestigd op het uitgestrekte Brabantse land van het kerkdorp Duizel in de gemeente Eersel, op een landgoed met een fraaie, onder architectuur aangelegde tuin met terrassen. In het dorp vindt u winkels en andere voorzieningen, in het park geniet u van de rust en het buitenleven. Bijzonder is dat verzorgingshuis Huize Eresloo behalve over 22 zorgappartementen van 45 m2 ook over 4 grotere appartementen van 60 m2 voor echtparen beschikt.

Kosten wonen in zorgvilla Noord-Brabant

Wonen in onze zorgvilla in Eersel, Duizel is mogelijk vanaf 4775 euro, dit is inclusief servicekosten. Het meest voorkomende tarief is 5080 euro. Lees hier meer over ons all-inclusive concept. 

In dit huis aanwezig

 • 24/7 zorg
 • Logeerkamer
 • Chefkok
 • Royale tuin
 • Natuurlijke omgeving
 • Parkeren op eigen terrein
 • Grootte26 appartementen
 • BeschikbaarIn overleg beschikbaar
Verzorgingshuis Huize Eresloo, Duizel

De Hendrick Robinetlaan 3
5525 KX Duizel
Routeomschrijving

Bij ons wonen? Bel of mail Marcel Geevers

Locatiemanager
Marcel Geevers

Proef de sfeer

Lees meer over Verzorgingshuis Huize Eresloo, Duizel onder de foto's.

Zorg op maat in Huize Eresloo

In onze prachtige luxe zorgvilla bent u verzekerd van de beste zorg. Onze medewerkers bieden u dag en nacht professionele zorg op maat. We geven alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen omgeving. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis.

Complete dienstverlening

Onze dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. Onze service is veel breder. We houden uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. Onze bevlogen chefkok kookt iedere dag vers en houdt rekening met uw wensen en dieet. We bieden dagactiviteiten die bij u en uw medebewoners passen. Uw gasten zijn altijd welkom, om aan te schuiven bij het eten of te logeren in de gastenkamer. Zo bieden wij een complete, gastvrije zorg.

De sfeer in huis is geweldig, iedereen van het personeel kent zowel de bewoners als de familieleden en houdt rekening met hun wensen en (eigen)aardigheden. Geen moeite te veel, iedere dag mag een feestje zijn ook al is het leven niet altijd makkelijk. Culinair wordt er alles aan gedaan om het leven nog aangenamer te maken. Ook familie is altijd welkom.

Familie bewoonster Huize Eresloo, via ZorgkaartNederland

Eresloo is een prachtig huis in een rustige landelijke omgeving, dat vonden wij belangrijk toen we een nieuw thuis voor onze vader zochten. Het personeel is ongelooflijk aardig, voor de bewoners en voor de familie, geen moeite is te veel. Dat geldt ook voor de twee koks, die elke dag heerlijke maaltijden en tussendoortjes bereiden. Voor ons als mantelzorgers is het echt een geruststelling te weten dat hij hier zo fijn woont.

Familie bewoner Huize Eresloo, via ZorgkaartNederland

 • Gezamenlijke voorzieningen
 • Betrokkenheid en aandacht
 • Uw kosten

Gezamenlijke voorzieningen

In ons luxe verzorgingshuis willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis sfeervol en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig. De eetkamer is uitnodigend. In de prachtige open keuken wordt vers voor u gekookt. Er is een gastenkamer waar familie en vrienden kunnen logeren en een rustgevende wellnessruimte, waar een thuiskapper of schoonheidsspecialiste kan komen om u te verwennen. En als u wilt, kunt u zich met een boek terugtrekken in de bibliotheek.

Betrokkenheid en aandacht

Zorgvilla Huize Eresloo is kleinschalig van opzet. Daardoor leert u onze medewerkers snel kennen – en zij u. De Vrouw des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en welke boeken u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In verpleeghuis Huize Eresloo is er echt tijd voor u.

Uw kosten

Wanneer u bij ons in huis overweegt te komen wonen, bekijken we samen welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het appartement van uw keuze. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte aanvullende kosten, want bij onze Comfort Care zijn werkelijk alle kosten inbegrepen. Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De lage, inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaalt u aan het CAK.

Wilt u graag een indicatie van uw kosten? Neem contact op met onze zorgconsulent voor een persoonlijke berekening.

Patricia Waller Diemont

Patricia.WallerDiemont@compartijn
088-5721769

Wonen in Huize Eresloo

Ons thuis ook uw thuis

In onze particuliere verzorgingshuis zijn 26 prachtige zorgappartementen gevestigd, ieder met een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Vier van deze appartementen bieden met 60m2 voldoende ruimte aan echtparen.

Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn standaard aanwezig in onze appartementen, net als de aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Het interieur van onze zorgvilla Huize Eresloo is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten naar uw wensen, met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet verpleeghuis Eersel in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, stijlvol thuis.

Zoek op trefwoord...