Ontdek het werken bij Compartijn

Vrijblijvend kennismaken met Compartijn

Volop tijd voor warme zorg, dat heb je bij Compartijn. We kijken echt naar wat een bewoner gelukkig maakt, en dat maken we waar. Bij Compartijn krijg je niet alleen veel tijd om echte aandacht en warme zorg te bieden, maar ook veel leer- en doorgroeimogelijkheden om je als zorgverlener verder te ontwikkelen. 

Voor onze huizen in o.a. Rosmalen, Roosendaal, Duizel, Tilburg, Ede, Beegden en Zeist zijn we op zoek naar nieuwe collega's die bij ons aan de slag willen als:  

  • Helpende (plus) 
  • Verzorgende IG 
  • Verzorgende IG voor de nachtdiensten 
  • Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) 
  • Verpleegkundige 

1. Verken je baankansen 

Onze recruiter Dion kan je in een persoonlijk online een-op-eengesprek precies vertellen waar we nieuwe collega's zoeken en voor welke functie. Maar dat niet alleen, hij laat je graag kennismaken met onze unieke zorgvisie én hoe het is om te werken bij Compartijn. We zijn kleinschalig, écht gericht op onze bewoners én willen doen wat hen gelukkig maakt. Ontdek het zelf, meld je aan voor een speeddate met Dion en ervaar een warm welkom! 

2. Ontdek je doorgroeimogelijkheden  

Jacqueline is onze opleidingsadviseur en kan je precies vertellen wat jouw persoonlijke mogelijkheden zijn. Ze denkt graag met je mee over welke stappen je moet zetten om bijvoorbeeld je BIG registratie opnieuw te halen of om door te groeien van Helpende naar Helpende Plus of Verzorgende IG en wat wij daar voor jou in kunnen betekenen. Wist je bijvoorbeeld dat Compartijn ontzettend veel interne cursussen en trainingen geeft die jou (weer) klaarstomen voor werken in de zorg? Meld je aan voor een speeddate met Jacqueline en verken je mogelijkheden! 

Meld je aan voor een speeddate

Ja, ik wil weten wat Compartijn mij kan bieden en meld mij aan voor een speeddate met:

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Zoek op trefwoord...