Ontdek het werken bij Compartijn

Vrijblijvend kennismaken met Compartijn

Volop tijd voor warme zorg, dat heb je bij Compartijn. We kijken echt naar wat een bewoner gelukkig maakt, en dat maken we waar. Bij Compartijn krijg je niet alleen veel tijd om echte aandacht en warme zorg te bieden, maar ook veel leer- en doorgroeimogelijkheden om je als zorgverlener verder te ontwikkelen. 

Voor onze huizen in o.a. Rosmalen, Duizel, Ede, Beegden en Zeist zijn we op zoek naar nieuwe collega's die bij ons aan de slag willen als:  

  • Helpende (plus) 
  • Verzorgende IG 
  • Verzorgende IG voor de nachtdiensten 
  • Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) 
  • Verpleegkundige 

1. Kennismaking over werken bij Compartijn

Maak tijdens een online afspraak kennis met recruiter Cathelijne. In een persoonlijk een-op-eengesprek kan ze je uitgebreid vertellen wat de unieke zorgvisie van Compartijn is: kleinschalig én echt gericht op de bewoners.

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Digitaal staat de koffie klaar om helemaal vrijblijvend te sparren of jij in een van onze Compartijn-huizen jouw nieuwe uitdaging vindt!  

2. Kennismaking over de doorgroeimogelijkheden  

Tijdens een online afspraak vertelt Jacqueline, opleidingsfunctionaris bij Compartijn, je in een een-op-eengespre uitgebreid wat jouw persoonlijke mogelijkheden zijn om verder door te groeien als zorgprofessional én bij Compartijn. Ze denkt graag met je mee over welke stappen je moet zetten om bijvoorbeeld je BIG registratie opnieuw te halen of om door te groeien van Helpende naar Helpende Plus of Verzorgende IG en wat wij daar voor jou in kunnen betekenen.

Wist je bijvoorbeeld dat Compartijn ontzettend veel interne cursussen en trainingen geven die jou weer klaarstomen voor werken in de zorg?

Meld je aan voor een speeddate

Ja, ik wil weten wat Compartijn mij kan bieden en meld mij aan voor een speeddate met:

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Het beste bereikbaar op:
(geef het gewenste moment/dag aan waarop we contact met je nemen)

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Zoek op trefwoord...