Een all inclusive-concept

Woon- en servicekosten

Onze formule

Comfort Care. Zo noemen we bij Compartijn de formule waarbinnen we wonen en zorg combineren. Een concept waarin alles inbegrepen is: alle services, voorzieningen en activiteiten die we aanbieden. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed in huis. Uw eten en drinken en dat van uw gasten is uiteraard ook inbegrepen. Wij hebben zelfs een gastenkamer waar uw familie kan overnachten. Dat hoort voor ons bij een complete, gastvrije zorg. Zonder onverwachte aanvullende kosten.

Woonservice

Wanneer u bij ons in een van onze woonhuizen wilt komen wonen, bekijken we graag samen met u welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het huis en het appartement van uw keuze. De woonkosten zijn gebaseerd op de grootte en ligging van de appartementen. De bedragen zijn alles inclusief en omvatten onder andere:

  • De huur van uw appartement met pantry, luxe badkamer en ruime woon/slaapkamer. Omdat uw veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, zijn er standaard ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.
  • Continue aanwezigheid van onze eigen zorg- en servicemedewerkers: een vast en vertrouwd team.
  • Heerlijke, verse maaltijden, bereid door onze eigen kok.
  • Een gastvrije omgeving voor uw familie en vrienden: zij zijn altijd welkom om samen met u koffie of een borrel te drinken, mee te eten of te overnachten in de gastenkamer.
  • Een bibliotheek voor ontvangst van familie en vrienden, hier kunt u in alle privacy samenzijn.
  • Een was- en strijkservice: wij zorgen in huis voor uw wasgoed.
  • Alle huisvesting gerelateerde kosten zoals belastingen, verzekeringen en gas/water/elektriciteit.
  • Televisie, internet en telefoon.
  • De schoonmaak van uw appartement door onze eigen woonservicemedewerkers.

Zorgkosten

Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Hiervoor is een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) nodig. Beschikt u niet over een indicatie dan kunnen wij u ondersteunen bij het aanvragen van een indicatie.
Het zorgkantoor betaalt de kosten voor de zorg rechtstreeks aan Compartijn. Deze zogenoemde 'Zorg in Natura' (ZIN) wordt geregeld via het Volledig pakket thuis (Vpt). In de Wet langdurige zorg is daarnaast geregeld dat iedereen in Nederland een eigen bijdrage betaalt. Voor wonen bij Compartijn betaalt u een lage eigen bijdrage aan het CAK (Centraal Administratie Kantoor). 

Heeft u liever een onafhankelijk advies, dan verwijzen wij u graag door naar uw zorgkantoor. Hier vindt u een overzicht van de Wlz-cliëntondersteuningsorganisaties per zorgkantoor.

Onze zorgconsulent, uw aanspreekpunt

Patricia Waller Diemont is uw aanspreekpunt als het gaat om praktische en/of financiële zaken rondom het inschrijven bij een huis van Compartijn of bij de daadwerkelijke verhuizing.

U kunt daarbij denken aan het aanvragen van een indicatie (VV04, VV05 en VV06) of het berekenen van de wettelijke verplichte eigen bijdrage bij het CAK. Ook voor een rondleiding, advies over welk huis geschikt is voor u of uw naaste en vragen over het dagelijks leven bij Compartijn kunt u bij Patricia terecht. Zij helpt u graag verder!

Onze zorgconsulent Patricia Waller Diemont maakt graag een persoonlijke berekening met u. Neem contact met haar op voor een indicatie.

E Patricia.WallerDiemont@compartijn.nl
T 088 572 17 69

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...