Een all inclusive-concept

Woon- en servicekosten

Wanneer u bij ons in huis wilt komen wonen, bekijken we graag samen met u welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het huis en het appartement van uw keuze.

Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Hiervoor is een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) nodig. Het zorgkantoor betaalt de kosten voor de zorg rechtstreeks aan Compartijn. Deze zogenoemde 'Zorg in Natura' (ZIN) wordt geregeld via het Volledig pakket thuis (Vpt). In de Wet langdurige zorg is daarnaast geregeld dat iedereen in Nederland een eigen bijdrage betaalt. Voor wonen bij Compartijn betaalt u een lage eigen bijdrage aan het CAK (Centraal Administratie Kantoor).

Onze zorgconsulent, uw aanspreekpunt

Onze zorgconsulent, uw aanspreekpunt

Patricia Waller Diemont is uw aanspreekpunt als het gaat om praktische en/of financiële zaken rondom het inschrijven bij een huis van Compartijn of bij de daadwerkelijke verhuizing.

U kunt daarbij denken aan het aanvragen van een indicatie (VVP04, VVP05 en VVP06) of het berekenen van de wettelijke verplichte eigen bijdrage bij het CAK. Ook voor een rondleiding, advies over welk huis geschikt is voor u of uw naaste en vragen over het dagelijks leven bij Compartijn kunt u bij Patricia terecht. Zij helpt u graag verder!

Onze zorgconsulent Patricia Waller Diemont maakt graag een persoonlijke berekening met u. Neem contactmet haar op voor een indicatie.

E Patricia.WallerDiemont@compartijn.nl
T 088-5721769

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...