Fijn wonen bij Huize De Graef

Verzorgingshuis Huize De Graef, Rosmalen

Aan de rand van een bos met imposante bomen en waterpartijen in Rosmalen vindt u in een karakteristiek voormalig klooster Huize De Graef. In dit luxe, kleinschalige particuliere verzorgingshuis vlakbij Den Bosch wonen ouderen met dementie of een fysieke beperking. Hier staan aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal.

Wij zorgen ervoor dat u zich in onze zorgvilla thuisvoelt.

In Huize De Graef woont u comfortabel en krijgt u 24 uur per dag de beste zorg van onze betrokken medewerkers. We hechten er veel waarde aan dat u zich prettig voelt in onze zorgvilla. Zo maken wij van ons huis uw thuis.

Sfeer proeven?

Inloopmiddag

Elke laatste woensdag van de maand organiseren wij een inloopmiddag. Tussen 16.00 en 18.00 uur bent u van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in ons mooie huis. Wij geven u graag een rondleiding. U kunt binnenlopen zonder afspraak.

Wilt u zich liever vooraf aanmelden?

Komt u kennismaken? Bel of mail naar Jolanda Everkes via 06 - 301 588 25 of jolanda.everkes@compartijn.nl om een afspraak in te plannen voor een persoonlijke rondleiding, zodat u al uw vragen kunt stellen. 

Wilt u liever teruggebeld worden, laat dan hier uw gegevens achter.

De zorgvilla en de appartementen

Zorgvilla Huize De Graef is gevestigd in het volledig gerenoveerde Heilig Hart-klooster in Rosmalen, bij Den Bosch. De 24 zorgappartementen van circa 45 m2 in ons particuliere verzorgingshuis zijn van alle gemakken voorzien. De sfeervolle gezamenlijke ruimtes zijn zeer comfortabel en deels gesitueerd in de vroegere kapel. U heeft zicht op het bos en de fraai aangelegde tuin. Ons luxe verzorgingshuis is rustig gelegen in de natuur, maar is perfect bereikbaar. 

Kosten wonen in zorgvilla Rosmalen

Wonen in onze zorgvilla in Rosmalen is mogelijk vanaf 3890 euro, dit bedrag is inclusief servicekosten. Het meest voorkomende tarief is 4785 euro.  Lees hier meer over ons all-inclusive concept. 

In dit huis aanwezig

 • Gemeenschappelijke ruimtes
 • 24/7 zorg
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Logeerkamer
 • Chefkok
 • Bosrijke omgeving
 • Parkeren op eigen terrein
 • Grootte24 appartementen
 • BeschikbaarIn overleg beschikbaar
Verzorgingshuis Huize De Graef, Rosmalen

Graafsebaan 172
5244 NL Rosmalen
Routeomschrijving

Bij ons wonen? Bel of mail Jolanda Everkes

Locatiemanager
Jolanda Everkes

Proef de sfeer

Lees meer over Verzorgingshuis Huize De Graef, Rosmalen onder de foto's.

Zorg op maat in Huize De Graef

In onze prachtige luxe zorgvilla in Rosmalen bent u in goede handen. Onze medewerkers bieden u dag en nacht deskundige zorg op maat. We geven alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen appartement. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis.

Complete dienstverlening

Naast uw verpleging of verzorging voorzien we u in alle services die u nodig heeft. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. Iedere dag maakt onze chefkok heerlijke verse maaltijden. Natuurlijk houden rekening met wat u lekker vindt en eventueel dieetwensen. We bieden uiteenlopende, passende dagactiviteiten. Uw familie en vrienden zijn altijd welkom in ons verzorgingshuis. Om lekker mee te eten of om te blijven logeren in de gastenkamer. Dat alles hoort voor ons bij een complete, gastvrije zorg.

Wanneer je als oudere niet meer zelfstandig kunt wonen, is wonen in Huize de Graef in mijn ogen het beste dat je kan overkomen. De zorg is goed, zowel op mentaal als fysiek vlak. Er is meer dan voldoende gekwalificeerd personeel, allen met veel kunde, empathie, aandacht en inlevingsvermogen. Daarnaast is wonen in Huize de Graef zo bijzonder omdat de appartementen van een ongekende grootte en luxe zijn, net als de gezamenlijke ruimtes. Ook buiten zijn de voorzieningen mooi aangelegd en makkelijk toegankelijk.

Mantelzorger bewoners Huize De Graef, via ZorgkaartNederland

De betrokkenheid is groot en de medewerkers staan voor alle bewoners klaar. Moeder heeft zich vanaf het eerste moment thuis gevoeld. Tegen ons zegt ze altijd dat wanneer je niet meer thuis kunt wonen, Huize De Graef het beste is om te wonen!

Kinderen bewoonster Huize De Graef, via ZorgkaartNederland

 • Gezamenlijke voorzieningen
 • Betrokkenheid en aandacht
 • Uw kosten

Gezamenlijke voorzieningen

In ons luxe verzorgingshuis willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis warm en huiselijk ingericht, met de oude kapel als sfeervol middelpunt. De woonkamer met open haard is gezellig. De royale eetkamer is uitnodigend. In de prachtige keuken wordt vers voor u gekookt. Er is een gastenkamer waar familie en vrienden kunnen overnachten en een heerlijke wellnessruimte, waar een thuiskapper of schoonheidsspecialiste kan komen om u te verwennen. En als u wilt, kunt u zich even rustig terugtrekken in de bibliotheek.

Betrokkenheid en aandacht

Verpleeghuis Huize De Graef is kleinschalig van opzet. Daardoor leert u onze medewerkers snel kennen – en zij u. De Heer des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en wat u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In zorgvilla Huize De Graef is er tijd voor echt contact. 

Uw kosten

Wanneer u bij ons in huis wilt komen wonen, bekijken we graag met u welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het appartement van uw keuze. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte aanvullende kosten, omdat bij onze Comfort Care werkelijk alle kosten zijn inbegrepen. Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De lage, inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaalt u aan het CAK.

Wilt u een indicatie van uw kosten? Neem contact op met onze zorgconsulent voor een persoonlijke berekening.


Patricia Waller Diemont
Patricia.WallerDiemont@compartijn.nl
088-5721769 

Wonen in Huize De Graef

Ons thuis ook uw thuis

In ons particuliere verzorgingshuis zijn 24 prachtige zorgappartementen gevestigd, ieder met een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn aanwezig. Omdat uw veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, zijn er standaard ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Het interieur van onze zorgvilla is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten naar uw wensen, met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet onze zorgvilla in Rosmalen in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, stijlvol thuis.

Zoek op trefwoord...