Fijn wonen bij Huize De Baronie

Verzorgingshuis Huize De Baronie, Breda

In een voormalig klooster aan de rand van het centrum van Breda vindt u particulier verzorgingshuis Huize De Baronie. Deze luxe, kleinschalige zorgvilla in Breda heeft zorgappartementen voor ouderen met dementie of een fysieke beperking. In Huize De Baronie Breda wonen alleenstaanden én echtparen. Zij krijgen hier aandacht, warmte en de beste persoonlijksgerichte zorg. 

Wij zorgen ervoor dat u zich in onze zorgvilla thuisvoelt.

Bij ons in Huize De Baronie woont u in een comfortabele omgeving en krijgt u de beste zorg van onze betrokken medewerkers, 24 uur per dag. We hechten er veel waarde aan dat u zich prettig voelt in onze zorgvilla. Zo maken wij van ons huis uw thuis.

Sfeer proeven?

U bent van harte welkom om sfeer te proeven in onze zorgvilla en het zorgteam te ontmoeten. Bel of mail naar Marja Vink via 06 - 192 662 15 of marja.vink@compartijn.nl om een afspraak in te plannen voor een persoonlijke rondleiding, zodat u al uw vragen kunt stellen. 

Wilt u liever teruggebeld worden, laat dan hier uw gegevens achter.

De zorgvilla en de appartementen

Het prachtige monumentale pand van zorgvilla Huize De Baronie is volledig gerenoveerd en huisvest nu 19 luxe zorgappartementen van circa 38 m2. Het verzorgingshuis  in Breda heeft sfeervolle gezamenlijke ruimtes en er is een fraaie stadstuin met diverse terrassen. Huize De Baronie is gelegen in de sfeervolle wijk Zandberg, met winkels, alle voorzieningen en een heerlijk park om te wandelen in de directe omgeving. 

Kosten wonen in zorgvilla Breda

Wonen in onze zorgvilla in Breda is mogelijk vanaf 3555 euro, dit bedrag is inclusief servicekosten. Het meest voorkomende tarief is 4320 euro.  Lees hier meer over ons all-inclusive concept. 

In dit huis aanwezig

 • Gemeenschappelijke ruimtes
 • 24/7 zorg
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Chefkok
 • Eigen wasservice
 • Stedelijke omgeving
 • Grootte19 appartementen
 • BeschikbaarIn overleg beschikbaar
Verzorgingshuis Huize De Baronie, Breda

Baronielaan 20
4818 RA Breda
Routeomschrijving

Bij ons wonen? Bel of mail Marja Vink.

Locatiemanager
Marja Vink

Proef de sfeer

Lees meer over Verzorgingshuis Huize De Baronie, Breda onder de foto's.

Zorg op maat in Huize De Baronie

In ons luxe verzorgingshuis in Breda bent u in goede handen. Onze kundige medewerkers bieden u dag en nacht professionele zorg op maat. We geven alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen omgeving. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis.

Complete dienstverlening

Onze dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. We voorzien in ruime services. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. Onze chefkok maakt iedere dag heerlijke verse maaltijden en houdt rekening met uw wensen of dieet. We bieden uiteenlopende dagactiviteiten die passen bij onze bewoners. Uw familie en vrienden zijn altijd welkom ook om aan te schuiven bij het eten. Dat alles hoort voor ons bij een complete, gastvrije zorg. 

Wij zijn zeer tevreden over de verzorging van mijn zusje. Zij voelt zich thuis en krijgt voldoende aandacht van de vriendelijke en behulpzame zorgverleners.

Zus bewoonster Huize De Baronie, via ZorgkaartNederland

Ben als bezoeker van mijn tante in de Baronie geweest. Ik heb gezien dat ze daar met liefde, vertrouwen en respect is verzorgd. Zo moet zorg in Nederland eruitzien, naar mijn idee.

Nicht bewoonster Huize De Baronie, via ZorgkaartNederland

 • Gezamenlijke voorzieningen
 • Betrokkenheid en aandacht
 • Uw kosten

Gezamenlijke voorzieningen

In ons luxe verzorgingshuis willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis sfeervol en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig. De royale eetkamer is uitnodigend. In de prachtige open keuken wordt vers voor u gekookt. En als u wilt, kunt u zich even terugtrekken in de bibliotheek.

Betrokkenheid en aandacht

Zorgvilla Huize De Baronie is kleinschalig van opzet. Daardoor leert u onze medewerkers snel kennen – en zij u. De locatiemanager is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en wat u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In Huize De Baronie is er tijd voor echt contact.

Uw kosten

Wanneer u bij ons in huis overweegt te komen wonen, bekijken we samen met u welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het appartement van uw keuze. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte aanvullende kosten, omdat bij onze Comfort Care werkelijk alle kosten zijn inbegrepen. Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De lage, inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaalt u aan het CAK.

Wilt u graag een indicatie van uw kosten? Neem contact op met onze zorgconsulent voor een persoonlijke berekening.

Patricia Waller Diemont
Patricia.WallerDiemont@compartijn.nl
088-5721769

Wonen in Huize De Baronie

Ons thuis ook uw thuis

In verpleeghuis Huize De Baronie zijn 19 prachtige zorgappartementen gevestigd, ieder met een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn standaard aanwezig, net als de aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering. 

Het warme interieur van zorgvilla De Baronie is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet particulier verzorgingshuis Huize De Baronie in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, stijlvol thuis.

Zoek op trefwoord...