Wonen in verzorgingshuis Huize De Baronie

Huize De Baronie

In een voormalig klooster aan de rand van het centrum van Breda vindt u verzorgingshuis Huize De Baronie. Dit luxe, kleinschalig verzorgingshuis in Breda heeft zorgappartementen voor ouderen met dementie of een fysieke beperking. In Huize De Baronie wonen alleenstaanden én echtparen. Hier staan aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal. 

Wij zorgen ervoor dat u zich thuisvoelt.

Bij ons woont u in een comfortabele omgeving en krijgt u de beste zorg van onze betrokken medewerkers, 24 uur per dag. We hechten er veel waarde aan dat u zich prettig voelt in Huize De Baronie. Zo maken wij van ons huis uw thuis.

Afspraak maken voor een rondleiding? Vul het contactformulier in.

Fijn wonen, ook in coronatijd

We begrijpen dat de stap om te verhuizen naar een nieuw thuis voor ouderen een emotionele stap is en dat dit veel onzekerheid met zich meebrengt. Zeker nu we in Nederland nog altijd te maken hebben met corona. In onderstaande video leggen we uit hoe we ook nu bewoners een veilige leefomgeving bieden en hoe het fijne sociale leven binnen onze woonhuizen gewoon doorgaat.

De zorgvilla en de appartementen

Het prachtige monumentale pand van Huize De Baronie is volledig gerenoveerd en huisvest nu 19 luxe zorgappartementen van circa 38 m2. Het verzorgingshuis huis in Breda heeft sfeervolle gezamenlijke ruimtes en er is een fraaie stadstuin met diverse terrassen. Huize De Baronie is gelegen in de sfeervolle wijk Zandberg, met winkels, alle voorzieningen en een heerlijk park om te wandelen in de directe omgeving. 

Kosten

Wonen in onze zorgvilla in Breda is mogelijk vanaf 3070 euro, dit bedrag is inclusief servicekosten. Het meest voorkomende tarief is 3865 euro.  Lees hier meer over ons all-inclusive concept. 

In dit huis aanwezig

 • Gemeenschappelijke ruimtes
 • 24/7 zorg
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Chefkok
 • Eigen wasservice
 • Stedelijke omgeving
 • Grootte19 appartementen
 • BeschikbaarNog enkele
Huize De Baronie

Baronielaan 20
4818 RA Breda
Routeomschrijving

Bij ons wonen? Bel of mail Marja Vink.

Vrouw des Huizes
Marja Vink

Proef de sfeer

Lees meer over Huize De Baronie onder de foto's.

Zorg op maat in Huize De Baronie

In ons luxe verzorgingshuis in Breda bent u in goede handen. Onze kundige medewerkers bieden u dag en nacht professionele zorg op maat. We geven alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen omgeving. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis.

Complete dienstverlening

Onze dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. We voorzien in ruime services. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. We koken vers en houden rekening met uw wensen of dieet. We bieden uiteenlopende dagactiviteiten die passen bij onze bewoners. Uw familie en vrienden zijn altijd welkom, ook om aan te schuiven bij het eten. Dat alles hoort voor ons bij een complete, gastvrije zorg. 

Wij zijn zeer tevreden over de verzorging van mijn zusje. Zij voelt zich thuis en krijgt voldoende aandacht van de vriendelijke en behulpzame zorgverleners.

Zus bewoonster Huize De Baronie

Ben als bezoeker van mijn tante in de Baronie geweest. Ik heb gezien dat ze daar met liefde, vertrouwen en respect is verzorgd. Zo moet zorg in Nederland eruitzien, naar mijn idee.

Nicht bewoonster Huize De Baronie

 • Gezamenlijke voorzieningen
 • Betrokkenheid en aandacht
 • Uw kosten

Gezamenlijke voorzieningen

In ons luxe verzorgingshuis willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis sfeervol en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig. De royale eetkamer is uitnodigend. In de prachtige open keuken wordt vers voor u gekookt. En als u wilt, kunt u zich even terugtrekken in de bibliotheek.

Betrokkenheid en aandacht

Huize De Baronie is kleinschalig van opzet. Daardoor leert u onze medewerkers snel kennen – en zij u. De Vrouw des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en wat u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In Huize De Baronie is er tijd voor echt contact.

Uw kosten

Wanneer u bij ons in huis overweegt te komen wonen, bekijken we samen met u welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het appartement van uw keuze. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte aanvullende kosten, omdat bij onze Comfort Care werkelijk alle kosten zijn inbegrepen. Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De lage, inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaalt u aan het CAK.

Wilt u graag een indicatie van uw kosten? Neem contact op met onze zorgconsulent voor een persoonlijke berekening.

Patricia Waller Diemont
Patricia.WallerDiemont@compartijn.nl
088-5721769

Wonen in Huize De Baronie

Ons thuis ook uw thuis

In Huize De Baronie zijn 19 prachtige zorgappartementen gevestigd, ieder met een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn standaard aanwezig, net als de aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering. 

Het warme interieur van zorgvilla De Baronie is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet Huize De Baronie in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, stijlvol thuis.

Zoek op trefwoord...