Kleinschalig wonen voor ouderen

Kleinschalig wonen voor een optimaal thuisgevoel

De huizen van Compartijn zijn verspreid over heel Nederland. En we breiden ons huizenaanbod nog altijd uit. Zo kunnen wij zo dichtbij mogelijk zijn en kunt u wonen in uw vertrouwde omgeving. Alleen dan kunnen we onze filosofie helemaal waarmaken: thuis als thuis niet meer gaat.

De huizen van Compartijn zijn gevestigd in exclusieve, karakteristieke panden. De inrichting is modern-klassiek, warm en gezellig. Het interieur van elk huis is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Met 20 tot 40 luxe appartementen zijn onze locaties kleinschalig van opzet, met een optimaal thuisgevoel. Onze huizen doen in niets denken aan een zorglocatie. Want uw nieuwe woonomgeving moet goed voelen, als uw nieuwe thuis.

Een vertrouwd, persoonlijk appartement

In uw appartement met woon-/slaapkamer, eigen badkamer en een pantry heeft u de ruimte om uw eigen woonomgeving te creëren. U richt uw appartement natuurlijk in met uw eigen spullen en herinneringen. Dat is wel zo vertrouwd!

Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon, internet en alarmering zijn aanwezig. Omdat uw veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, zijn er standaard ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

 

Uw sfeer, uw levensstijl, uw dagindeling – bij ons krijgt u de ruimte om uzelf te blijven.

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...