Wat maakt onze huizen bijzonder?

Kleinschalig wonen voor een optimaal thuisgevoel

De huizen van Compartijn zijn verspreid over heel Nederland. En we breiden ons huizenaanbod nog altijd uit. Zo kunnen wij zo dichtbij mogelijk zijn en kunt u wonen in uw vertrouwde omgeving. Alleen dan kunnen we onze filosofie helemaal waarmaken: thuis als thuis niet meer gaat.

Indeling woonhuizen en appartementen

De huizen van Compartijn zijn gevestigd in exclusieve, karakteristieke panden. De inrichting is modern-klassiek, warm en gezellig. Het interieur van elk huis is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Met 20 tot 40 luxe appartementen zijn onze locaties kleinschalig van opzet, met een optimaal thuisgevoel. 

Onze huizen doen in niets denken aan een zorglocatie. Want uw nieuwe woonomgeving moet goed voelen, als uw nieuwe thuis. Uiteraard zijn de woonhuizen voorbereid op de oude dag. Maar wel zodanig dat de huiselijkheid niet verloren gaat door onnodige aanpassingen en hulpmiddelen. 

Iedere bewoner heeft een eigen appartement. Deze appartementen met woon-slaapgedeelte en badkamer zijn tussen de 30 tot 50 m2 groot en kunnen volledig naar eigen smaak worden afgewerkt en ingericht met eigen meubels. Zo voelt het appartement vertrouwd en veilig. Zoals thuis. 

Open woonhuizen

Onze luxeuze huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken. 

Gastvrij

We geven niet alleen bewoners, maar ook familie en vrienden een warm en huiselijk gevoel. Zij zijn altijd welkom, op ieder moment van de dag. Ook is er in onze woonhuizen een mogelijkheid om te logeren. Daarnaast is er in ieder huis een chef-kok aanwezg die iedere dag de lekkerste, verse maaltijden voor u klaarmaakt. Ook voor familie als die mee wilt eten. 

Een vast aanspreekpunt

Er is altijd een leidinggevende aanwezig in het woonhuis. Hij of zij weet de weg en is altijd aanspreekbaar voor zowel bewoners als hun familie. Zij zijn zeer vakkundig en hebben jarenlange ervaring met ouderen met dementie en de daarbij horende ziekteverschijnselen als geheugenproblemen en gedragsverandering. Het zijn mensen die meer zijn dan alleen leidinggevende. Hij of zij is de vaste link naar de zorgverleners en familie. Een veilig en geborgen gevoel.

Thuis

Een woonhuis van September is een thuis: de koffie staat klaar en er is een luisterend oor. Een huis waar de dingen goed geregeld zijn. En waar er niet voor een taxi, huisartsbezoek, de kapper, de was, kapotte deur of assistentie bij het douchen steeds een nieuw formuliertje ingevuld hoeft te worden. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met de leidinggevende van het woonhuis waar uw voorkeur naar uit gaat. Samen kunnen we dan kijken naar de mogelijkheden op korte termijn of een passende oplossing voor uw situatie.

Heeft u algemene vragen over het wonen met dementie en kunt u hulp gebruiken bij vragen als: welke woonzorgvoorzieningen voor zijn er voor mensen met dementie in Nederland? Welke indicatie is nodig? Wat kost het? Neem dan contact op het familiekantoor. Onze adviseurs geven u graag vrijblijvend advies.

 

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...