Samen voor betere ouderenzorg

Compartijn als organisatie

Compartijn geeft liefdevolle en persoonlijke zorg aan mensen die kwetsbaar oud worden. Ouderen met een aandoening als dementie of een fysieke beperking. In een luxe, stijlvolle omgeving biedt Compartijn de persoonsgerichte zorg en service die de bewoners nodig hebben. Kwaliteit van leven staat daarbij hoog in het vaandel. Niet alleen in voorzieningen, maar vooral in ieders levensstandaard en thuisgevoel. Dat ziet u terug in onze huiselijke omgeving en familiegerichtheid, maar vooral in de tijd en aandacht die we voor onze bewoners hebben.

Samen voor betere ouderenzorg

Compartijn is een zusterorganisatie van Wonen bij September. Ook September biedt in haar woonhuizen in heel Nederland liefdevolle en betrokken ouderenzorg, specifiek voor mensen met een vorm van dementie. Net als bij Compartijn leven de bewoners in een omgeving die voelt als thuis. De huizen van Compartijn en September worden op professionele wijze ondersteund, zodat de teams alle tijd hebben voor het bieden van goede zorg en ondersteuning.

Onderhoud van de huizen

Het vastgoedbeheer en onderhoud van de Compartijnhuizen is ondergebracht bij Thuismakers Vastgoedmanagement. Thuismakers is onderdeel van September Holding BV en gespecialiseerd in het ontwikkelen van woonomgevingen waar passende zorg geleverd wordt. Samen streven we altijd naar het creëren van een echt thuis voor bewoners.

Vind een woonhuis bij u in de buurt

Op onderstaande kaart vindt u een overzicht van alle huizen van Compartijn (paars) en haar zusterorganisaties Wonen bij September (groen). De gele huizen op de landkaart zijn nog in ontwikkeling.

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...