Wonen met zorg

Voor wie is Compartijn

Compartijn geeft liefdevolle en persoonlijke zorg aan mensen die kwetsbaar oud worden. Ouderen met een aandoening als dementie of een fysieke beperking. Wonen bij Compartijn is wonen in comfort. Met persoonsgerichte zorg, service, tijd en aandacht. En bovenal warmte en geborgenheid. Zo zorgen wij ervoor dat u zich als bewoner thuis voelt bij Compartijn.

Luxueuze huizen met een warme uitstraling

De huizen van Compartijn zijn gevestigd in exclusieve, karakteristieke panden. De inrichting is modern-klassiek, warm en gezellig. Het interieur van elk huis is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Onze huizen doen in niets denken aan een zorglocatie. Want uw nieuwe woonomgeving moet goed voelen, als uw nieuwe thuis.

Comfort voor u en uw gasten

Onze huizen hebben een woonkamer met een sfeervolle open haard, bibliotheek, prachtige buitenterrassen, een gastenkamer voor familie en vrienden en een heerlijke wellnessruimte, waar een thuiskapper of schoonheidsspecialiste kan komen om u te verwennen. In de open leefkeuken bereidt de kok dagelijks heerlijke maaltijden voor u. Ook uw gasten zijn van harte welkom om aan te schuiven.

Ook voor echtparen

In de meeste huizen is het mogelijk om als echtpaar te komen wonen. 

Zelfredzaamheid voorop

Bij het leveren van zorg aan ouderen met dementie of lichamelijke beperking vinden wij het belangrijk dat het gevoel van eigenwaarde en de zelfredzaamheid van bewoners zoveel mogelijk worden gestimuleerd. Bij Compartijn wonen vooral mensen die gezelligheid zoeken en die hun leven graag blijven voortzetten zoals zij dat gewend zijn. Met hulp, om dat mogelijk te maken.

Niet meer verhuizen

Mensen hoeven, als ze bij Copartijn wonen, in principe niet meer te verhuizen. Ze vinden bij ons de zorg die ze nodig hebben, ongeacht de fase van dementie of lichamelijke beperking. De verzorging is volledig ingericht op alle fasen en we bieden een veilige, warme en geborgen omgeving voor alle bewoners.

Mevrouw Van Iterson
Bekijk dagboek
Mevrouw Van Iterson

Meer verhalen

Ruimte voor uw zelfstandigheid

Bij Compartijn kunt u zichzelf zijn. U heeft alle persoonlijke service en zorg binnen handbereik, maar wordt tegelijkertijd gerespecteerd in uw privacy en zelfstandigheid. U bepaalt uw eigen dagritme. U kiest zelf of u mee-eet in de gezamenlijke eetkeuken of in uw eigen appartement. U bepaalt welke dagactiviteit bij u past. Uw vrienden en familie zijn altijd welkom. Wij bieden een gastvrij, comfortabel thuis waarin u zich vrij kunt voelen om uw eigen persoonlijke levensstijl te behouden.

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...