04 oktober 2021

De heer Speet woont met veel plezier in Huize De Graef in Rosmalen

De heer Speet (oud-huisarts) woont sinds enkele maanden met veel plezier in Huize De Graef in Rosmalen, waar hij samenwoont met andere ouderen met dementie of een fysieke beperking. Hij heeft een groot appartement met zijn eigen meubels en decoratie, maar maakt ook graag gebruik van de diverse mooie en luxe gezamenlijke ruimtes. De zorgvilla heeft een ruime tuin met diverse terrassen: meneer zit ’s ochtends vaak met een kopje koffie in het zonnetje.

 

Een passend nieuw thuis

Toen het thuis niet meer ging is de dochter van de heer Speet op zoek gegaan naar een passend nieuw thuis. Een thuis waar kennis is over dementie én waar haar vader zichzelf kan zijn. Dat hebben ze gevonden in Huize De Graef. Een team van zorgprofessionals staat 24 uur per dag klaar voor meneer en zijn huisgenoten. Zo kan familie de mantelzorgtaak stukje bij beetje loslaten en weer familie zijn in plaats van zorgverlener.

Een goed gesprek

De oud-huisarts uit Oss heeft een actief leven gehad: hockey, zeilen, zwemmen en op zijn 90ste heeft hij nog een duosprong gemaakt. Ook in Huize De Graef is hij graag van de partij: schilderen is één van zijn hobby’s en hij legt graag een puzzel. Of hij voert een goed gesprek met een medebewoner of zorgprofessional: vaak over ‘de krant van vandaag’. De zondagse stamppot is inmiddels afgeschaft, want volgens meneer is dat niet gepast! Op zondag moet er feestelijk gegeten worden.

Meer informatie over Huize De Graef

Aan de rand van een bos met imposante bomen en waterpartijen in Rosmalen, ligt Huize De Graef. Een prachtig oud klooster dat volledig is verbouwd tot een zorgvilla met 24 appartementen. Een luxe, kleinschalig huis waar persoonlijke aandacht en liefdevolle zorg centraal staan. Wilt u meer informatie over het wonen bij Huize de Graef of een van onze andere huizen? Ga dan naar de overzichtspagina met onze luxe, kleinschalige woonhuizen en neem contact op met de betreffende locatiemanager. 

De heer Speet woont met veel plezier in Huize De Graef in Rosmalen

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...