02 juli 2021

10 juli open dag Huize Ter Beegden: een fijn nieuw thuis

Een prachtige hoeve in het landelijke Maasgouw herbergt Huize Ter Beegden van zorgorganisatie Compartijn. Een zorgvilla met 19 luxe, ruime appartementen voor ouderen die door dementie of lichamelijke beperkingen niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Zij krijgen de persoonlijke aandacht en liefdevolle zorg die zij op hun oude dag nodig hebben.

 

Compartijn geeft ouderen die kwetsbaar oud worden een fijn nieuw thuis

Sfeervol, luxe en kleinschalig. “Bij Compartijn leggen we bewoners graag in de watten, door net dat beetje extra te bieden”, vertelt Marja Loeff, Vrouw des Huizes van Ter Beegden. De meeste bewoners zijn van huis uit een zekere standaard van leven gewend. Die wensen en behoeften veranderen niet als zelfstandig thuis wonen niet meer gaat en er een nieuw thuis moet komen. “Alle comfort waar bewoners hun hele leven van hebben genoten, vinden ze ook hier. Onze chef-kok Heiko Bruns maakt bijvoorbeeld heerlijke maaltijden. En we hebben een wellnessruimte waar bewoners zich lekker kunnen laten verwennen door de kapper of schoonheidsspecialiste. Het allerbelangrijkste is dat mensen zich hier thuis voelen.

“Voordat iemand in Huize Ter Beegden komt wonen, bespreken we waar iemand van houdt: muziek, cultuur, welke dagbesteding, maar ook welk eten. Onze chef-kok zorgt dan voor een fijn welkom met gerechten die de nieuwe bewoner lekker vindt. Dat is écht thuiskomen.”

Open dag

Compartijn merkt dat de vraag voor informatie weer toeneemt. Mantelzorgers oriënteren zich op een nieuw thuis voor hun familie of vrienden. Daarom opent Huize Ter Beegden 10 juli de deuren voor geïnteresseerden. Op afspraak, zodat er voldoende tijd is voor alle bezoekers. Inschrijven kan via Vrouw des Huizes Marja Loeff: marja.loeff@compartijn.nl of 06-570 861 64. https://www.compartijn.nl/open-dagen

Liefdevolle zorg in een luxe omgeving

Het luxe van Compartijn en Huize Ter Beegden doet niets af aan de liefdevolle en warme zorg die bewoners krijgen. Een hecht team van zorgprofessionals staat 24 uur per dag klaar om bewoners een fijne dag te bezorgen. Voor de ene bewoner betekent dit lekker een wandeling maken door de mooie natuur in Krijtenberg. Voor de ander betekent dit genieten van klassieke muziek of een boek lezen in de bibliotheek van het huis. “We genieten volop van de prachtige natuur in de omgeving. Er wordt heel wat afgewandeld, zeker wanneer het weer wat mooier weer wordt. De Maasplassen bieden hiervoor een prachtige natuur, waardoor je zo dichtbij huis er meteen helemaal uit bent.”

Eigen appartement

Naast de gezamenlijke woonkamer met open haard, de royale eetkamer en de prachtig aangelegde tuin in het hart van de oude hoeve heeft iedere bewoner een eigen appartement. “Onze appartementen hebben een eigen woon- en slaapkamer, een badkamer en een kitchenette. De ene bewoner is vaak in de gezamenlijke ruimtes te vinden voor een stukje gezelligheid, de ander is wat meer gesteld op zijn of haar privacy”, aldus Marja.

Gastvrij

Het is een gezellig komen en gaan van familieleden en vrienden van bewoners. Gastvrijheid staat bij Huize Ter Beegden hoog in het vaandel! De deur staat altijd open. Voor een kopje koffie, een wijntje in de tuin of om gezellig mee te blijven eten. “We hebben zelfs een gastenkamer voor als iemand wil blijven overnachten. Dat is voor ons vanzelfsprekend; we doen er alles aan om bewoners een nieuw thuis te geven!”

De keuze voor een nieuw thuis is niet makkelijk. Compartijn begrijpt dat en helpt u graag bij deze keuze. Neem contact op met Marja Loeff, tel. 06 57 08 61 64 of mail naar marja.loeff@compartijn.nl.

10 juli open dag Huize Ter Beegden: een fijn nieuw thuis

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...