08 maart 2022

Nieuwe locatiemanager op Huize Roosdael

Maurice Vroman is sinds begin dit jaar locatiemanager bij Huize Roosdael. Deze bijzondere zorgvilla is gevestigd in het monumentale pand aan de Laan van Henegouwen 67a in Roosendaal en telt 26 ruime zorgappartementen voor ouderen die door dementie of lichamelijke beperkingen niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Hij nodigt u van harte uit om (op afspraak) langs te komen en sfeer te proeven.

 

Huize Roosdael geeft ouderen die kwetsbaar oud worden een fijn nieuw thuis

Zorgvilla Huize Roosdael is gevestigd in een karakteristiek voormalig schoolgebouw in Roosendaal. De ruime zorgappartementen zijn van alle gemakken voorzien, net als de sfeervolle gezamenlijke ruimtes. Maurice Vroman is sinds begin dit jaar de nieuwe locatiemanager. Hij startte zijn loopbaan als leerling-verpleegkundige in het ziekenhuis in Roosendaal en heeft sindsdien verschillende management-, advies- en toezichtrollen binnen de gezondheidszorg gehad. Tot vorig jaar was hij zorgmanager ouderengeneeskunde in het Bravis ziekenhuis. Wat hem direct opviel en wat het huis bijzonder maakt is de kleinschaligheid en de echte aandacht voor de individuele bewoners. "Wij passen ons aan, aan het ritme van de bewoners, niet andersom." Voor Maurice persoonlijk is de prachtige locatie ook bijzonder. Huize Roosdael is gevestigd in de voormalige LTS waar zijn vader vroeger op school zat.

Verhuizen is moeilijk

De zoektocht naar een nieuw thuis is vaak moeilijk. Maurice begrijpt dat heel goed. Het team doet er alles aan om de familie hierin te ondersteunen. "Tijdens een rondleiding is het zo fijn om te zien hoe opgelucht kinderen van potentiële bewoners kunnen zijn. Ze zien hoe we hen de zorg uit handen kunnen nemen." Zo kunnen kinderen weer op visite komen in plaats van te moeten zorgen.

Liefdevolle zorg in een luxe omgeving

Een hecht team van zorgprofessionals staat 24 uur per dag klaar om bewoners een fijne dag te bezorgen. Maurice vertelt dat ze het echt samen doen en dat iedereen zich verbonden voelt. "Bewoners en familieleden wandelen regelmatig bij me binnen op kantoor omdat ze vragen hebben of iets leuks of verdrietigs met me willen delen. Of zomaar, om even een praatje te maken."

Activiteiten

Het mooie interieur, de ruime appartementen, het heerlijke eten dat dagelijks wordt gemaakt door een chefkok. De gezelligheid van samen tafelen. De rust die de omgeving uitstraalt en de reuring van het dagelijks leven. Dit alles zorgt er voor dat mensen zich thuis voelen. Natuurlijk worden er ook met regelmaat activiteiten georganiseerd. Zo vertelt Maurice dat de Prins en zijn gevolg tijdens carnaval op bezoek kwamen. "Ook komen studenten van het conservatorium binnenkort huiskamerconcertjes geven. Bewoners kunnen samen met hen muziek maken en in gesprek gaan over instrumenten. Voor iedereen een feestje."

Sfeer proeven

Wilt u sfeer komen proeven? U bent van harte welkom. Bel of mail naar Maurice Vroman via
06 288 141 01 of maurice.vroman@compartijn.nl om een afspraak te maken.

 

Nieuwe locatiemanager op Huize Roosdael

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...