Fijn wonen bij Huize Roosdael

Verzorgingshuis Huize Roosdael, Roosendaal

Aan de rand van het centrum van Roosendaal vindt u in een karakteristiek voormalig schoolgebouw Huize Roosdael. Dit luxe, kleinschalige particuliere verzorgingshuis heeft zorgappartementen voor ouderen met dementie of een fysieke beperking. In Huize Roosdael wonen alleenstaanden én echtparen. Hier staan aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal. 

Wij zorgen ervoor dat u zich in onze zorgvilla thuisvoelt. 

In Huize Roosdael woont u in een comfortabele omgeving en krijgt u de beste zorg van onze betrokken medewerkers, 24 uur per dag. We hechten er veel waarde aan dat u zich prettig voelt in onze zorgvilla. Zo maken wij van ons huis uw thuis.

Sfeer proeven?

Komt u kennismaken? Bel of mail naar Sindy van Keulen via 06 - 400 195 96 of sindy.vankeulen@compartijn.nl om een afspraak in te plannen voor een persoonlijke rondleiding, zodat u al uw vragen kunt stellen. 

Wilt u liever teruggebeld worden, laat dan hier uw gegevens achter.

De zorgvilla en de appartementen

Zorgvilla Huize Roosdael is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Laan van Henegouwen in Roosendaal. Verpleeghuis Roosendaal beschikt over 26 zorgappartementen van circa 45 m2 zijn van alle gemakken voorzien, net als de sfeervolle gezamenlijke ruimtes. De ruime stadstuin bij ons particuliere verzorgingshuis met verschillende terrassen biedt rust en privacy. Voorzieningen en openbaar vervoer zijn binnen handbereik.

De mooiste plek in Roosendaal voor ouderen met dementie of fysieke beperking.

Kosten wonen zorgvilla Roosendaal

Wonen in onze zorgvilla in Roosendaal is mogelijk vanaf 2975 euro, dit is inclusief servicekosten. Het meest voorkomende tarief is 3705 euro. . Lees hier meer over ons all-inclusive concept. 

In dit huis aanwezig

 • 24/7 zorg
 • Logeerkamer
 • Chefkok
 • Royale tuin
 • Eigen wasservice
 • Stedelijke omgeving
 • Parkeren op eigen terrein
 • Grootte26 appartementen
 • BeschikbaarNog enkele
Verzorgingshuis Huize Roosdael, Roosendaal

Laan van Henegouwen 67A
4701 CP Roosendaal
Routeomschrijving

Bij ons wonen? Bel of mail Sindy van Keulen

Locatiemanager
Sindy van Keulen

Proef de sfeer

Lees meer over Verzorgingshuis Huize Roosdael, Roosendaal onder de foto's.

Zorg op maat in Huize Roosdael

In luxe zorgvilla Huize Roosdael bent u in goede handen. Onze professionele medewerkers bieden u dag en nacht zorg op maat. We geven alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen appartement. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis.

Complete dienstverlening

Onze dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. We voorzien in ruime services. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. We koken vers en houden rekening met de wensen van onze bewoners. We bieden uiteenlopende, passende dagactiviteiten. Uw gasten zijn altijd welkom, ook om te blijven logeren in de gastenkamer of aan te schuiven bij het eten. Dat alles hoort voor ons bij complete, gastvrije zorg.

De zorgmedewerkers zijn vriendelijk, nemen alle tijd voor de verzorging en geven extra aandacht aan de bewoners. Er is tijd voor een praatje, er wordt altijd vers gekookt. Er is oog voor wat er nodig is aan kleding of hulpmiddelen. Er worden activiteiten georganiseerd, er is mogelijkheid voor muziek, wandelen etc. De kamers zijn ruim en hebben eigen voorzieningen.

Mantelzorger bewoner Huize Roosdael, via ZorgkaartNederland

Mijn moeder heeft tijdelijk in een zorgappartement gewoond. Ze werd zeer liefdevol, met respect en veel aandacht door iedere medewerker bejegend. Alle lof! Ook de familie werd gezien en gehoord en betrokken bij het verblijf. Bovendien uitstekende huishoudelijke service. Dank!

Familie bewoonster Huize Roosdael, via ZorgkaartNederland

 • Gezamenlijke voorzieningen
 • Betrokkenheid en aandacht
 • Uw kosten

Gezamenlijke voorzieningen

In ons luxe verzorgingshuis in Roosendael willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis sfeervol en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig. De eetkamer is uitnodigend. In de prachtige open keuken wordt vers voor u gekookt. Er is een gastenkamer waar familie en vrienden kunnen logeren en een rustgevende wellnessruimte, waar een thuiskapper of schoonheidsspecialiste kan komen om u te verwennen. En als u wilt, kunt u zich met een boek terugtrekken in de bibliotheek.

Betrokkenheid en aandacht

Onze zorgvilla is kleinschalig van opzet. Daardoor leert u onze medewerkers snel kennen – en zij u. De Heer des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en welke boeken u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In Huize Roosdael is er echt tijd voor u. 

Uw kosten

Wanneer u overweegt om in ons verzorgingshuis te komen wonen, bekijken we samen welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het appartement van uw keuze. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte aanvullende kosten, want bij onze Comfort Care zijn werkelijk alle kosten inbegrepen. Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De lage, inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaalt u aan het CAK.

Wilt u graag een indicatie van uw kosten? Neem contact op met onze zorgconsulent voor een persoonlijke berekening.

Patricia Waller Diemont
Patricia.WallerDiemont@compartijn.nl
088-5721769 

Wonen in zorgvilla Huize Roosdael

Ons thuis ook uw thuis

In ons particuliere verzorgingshuis zijn 26 prachtige zorgappartementen gevestigd, ieder met een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn aanwezig. Omdat uw veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, zijn er standaard ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Het warme interieur van zorgvilla Huize Roosdael is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet Huize Roosdael in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, stijlvol thuis.

Zoek op trefwoord...