14 november 2022

Martine Rau, nieuwe locatiemanager Huize Ter Gouwe

Martine Rau wordt de nieuwe locatiemanager van Huize Ter Gouwe. Begin 2023 opent dit nieuwe verzorgingshuis met 28 luxe zorgappartementen in Gouda haar deuren. In dit kleinschalige verzorgingshuis kunnen ouderen terecht die door dementie of een fysieke beperking niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Martine vertelt waarom ze ooit voor de zorg koos en hoe enthousiast ze is over Huize Ter Gouwe.

 

De eerste werkweken bij Compartijn

Sinds 1 oktober 2022 is ze in dienst bij Compartijn. Op dat moment is Huize Ter Gouwe nog het domein van bouwvakkers. Er wordt hard gebouwd, geschilderd en gestuct om er een echt thuis van te maken. Zo’n écht thuis maak je natuurlijk in eerste instantie met fijne en vakkundige mensen om je heen.

Martine is daarom op het moment hard bezig om haar team samen te stellen. “Dat betekent veel sollicitatiegesprekken voeren” vertelt ze. “Ook zijn er al veel aanvragen binnengekomen, superfijn!” Martine belt met en beantwoordt vragen van alle mogelijke toekomstige bewoners. “Ik kan niet wachten tot Huize ter Gouwe eindelijk open gaat en we kunnen laten zien wat een fijn thuis het is.”

Loopbaan

Martine is 49 jaar en woont samen met man André en hond Luca in Bodegraven. Ze begon haar loopbaan in 1992 als beroepsmilitair bij de Koninklijke Landmacht. Hier volgde ze de opleiding tot militair verpleegkundige en werd in die tijd ook zes maanden uitgezonden als ambulanceverpleegkundige naar Bosnië.

Daarna volgden banen als intercedent en accountmanager gezondheidszorg bij Randstad waar ze o.a. verantwoordelijk was voor de verpleeg- en verzorgingshuizen. “Mijn liefde voor de ouderenzorg is hier dan ook ontstaan. In 2000 heb ik de overstap gemaakt naar leidinggevende in de ouderenzorg” aldus Martine.

De afgelopen 20 jaar was ze teamleider op verschillende plekken en heeft veel ervaring met somatiek, sociale geriatrie en jong dementerenden. In Huize Ter Gouwe staan wonen, welzijn en huiselijkheid centraal: wat kunnen wij doen om u een mooie dag te bezorgen? Met die vraag wil Martine heel graag aan de slag. “Warme en professionele zorg geven, waarbij bewoners zich echt thuis kunnen voelen en elke dag opnieuw leefplezier ervaren.”

Huize Ter Gouwe leeft en bruist!

Martine is vast besloten veel werk- en leefplezier te krijgen en te bieden binnen Huize Ter Gouwe. In haar vrije tijd haalt ze haar eigen leefplezier onder andere uit lekker buiten zijn: “Lange wandelingen met mijn hond en lekker rommelen in onze tuin."

Het ‘stadse leven’ aan het water

Huize Ter Gouwe ligt op een prachtige locatie in het centrum van Gouda aan het water. En biedt straks achtentwintig zorgappartementen met woonservice en 24-uurszorg. Als je van het ‘stadse leven’ houdt en bovendien aan het water zou willen wonen, dan is dit het ideale (t)huis.

''Een stadsvilla met een knipoog naar een vooroorlogs pakhuis. Winkels, voorzieningen en openbaar vervoer zijn binnen handbereik. Aan de waterkant zit een grote veranda. Martine: “Ik zie de bewoners daar al helemaal zitten met een hapje en drankje, genietend van alle bootjes die langs varen. Huize Ter Gouwe leeft en bruist!”

Sfeer proeven

Wilt u meer informatie of alvast sfeer komen proeven in een ander woonhuis van Compartijn? U bent van harte welkom! Neem hiervoor contact op met locatiemanager Martine Rau via 06 404 137 55 of martine.rau@compartijn.nl.

Martine Rau, nieuwe locatiemanager Huize Ter Gouwe

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...