Fijn wonen bij Huize Ter Gouwe

Verzorgingshuis Huize Ter Gouwe, Gouda

Verwacht in 2023: Luxe zorgappartementen met woonservice en 24-uurszorg, gelegen aan de Hoge Gouwe in Gouda. Dat is Huize Ter Gouwe in Gouda.

Huize Ter Gouwe wordt gerealiseerd op het terrein aan het water tegenover de Lichtfabriek, ook wel bekend als het Bolwerk. Het wordt een stadsvilla in historiserende stijl met een knipoog naar een vooroorlogs pakhuis. Gelegen binnen de grachtengordel, direct naast de entreeweg de binnenstad in. Winkels, voorzieningen en openbaar vervoer zijn binnen handbereik. Er is volop ruimte voor parkeren op eigen terrein. Een huis bij uitstek geschikt voor een stadsleven.

In dit huis aanwezig

  • 24/7 zorg
  • Woonkeuken
  • Logeerkamer
  • Sfeervolle woonkamer
  • Chefkok
  • Eigen badkamer
  • In woonwijk
  • Parkeren op eigen terrein
  • Grootte26 appartementen
  • BeschikbaarOpen Q1 2023
Verzorgingshuis Huize Ter Gouwe, Gouda

Pottersplein 2-52
2801 CB Gouda
Routeomschrijving

Neem contact op met Marco Tensen

Proef de sfeer

Lees meer over Verzorgingshuis Huize Ter Gouwe, Gouda onder de foto's.

Ruime zorgappartementen

Huize Ter Gouwe biedt zesentwintig zorgappartementen met woonservice en 24-uurszorg. Er zijn 22 appartementen van circa 45 vierkante meter en 6 appartementen van circa 60 vierkante meter voor echtparen. De zorgappartementen bestaan elk uit een woon- en slaapkamer, een ruime badkamer en een pantry. Alle appartementen zijn heel licht en hebben een luxe afwerkingsniveau. Natuurlijk is uw appartement voorzien van aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet. Omdat uw veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, zijn er standaard ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Bewoners van Huize De Regentes
Bekijk dagboek
Bewoners van Huize De Regentes

Meer verhalen

Mijn schoonmoeder is duidelijk opgebloeid door de uitstekende en professionele zorg en vooral ook door de positieve benadering van alle zorgmedewerkers. Haar kwaliteit van leven is met sprongen vooruitgegaan en ze is zowel geestelijk als lichamelijk weer gezond. Ze geniet weer en hoort nu ook echt ergens bij. Met lieve groeten!

Familie bewoonster Huize Groot Waardijn

De sfeer in huis is geweldig, iedereen van het personeel kent zowel de bewoners als de familieleden en houdt rekening met hun wensen en (eigen)aardigheden. Geen moeite te veel, iedere dag mag een feestje zijn ook al is het leven niet altijd makkelijk. Culinair wordt er alles aan gedaan om het leven nog aangenamer te maken. Ook familie is altijd welkom.

Familie bewoonster Huize Eresloo

Zoek op trefwoord...