Fijn wonen bij Huize Ter Gouwe

Verzorgingshuis Huize Ter Gouwe, Gouda

Luxe zorgappartementen met woonservice en 24-uurszorg, gelegen aan de Hoge Gouwe in Gouda. Dat is Huize Ter Gouwe in Gouda. In dit luxe, kleinschalige verzorgingshuis in Gouda wonen ouderen die door dementie of een fysieke beperking niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Hier staan aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal.

Wij zorgen ervoor dat u zich in onze zorgvilla thuisvoelt.

Huize Ter Gouwe staat op het terrein aan het water tegenover de Lichtfabriek, ook wel bekend als het Bolwerk. Het is een prachtige stadsvilla in historiserende stijl met een knipoog naar een vooroorlogs pakhuis. Gelegen binnen de grachtengordel, direct naast de entreeweg de binnenstad in. Winkels, voorzieningen en openbaar vervoer zijn binnen handbereik. Er is volop ruimte voor parkeren op eigen terrein. Een huis bij uitstek geschikt voor een stadsleven.

De zorgvilla en de appartementen

Huize Ter Gouwe biedt achtentwintig zorgappartementen met woonservice en 24-uurszorg. Er zijn 27 appartementen van circa 45 vierkante meter en 1 appartement van circa 60 vierkante meter voor een echtpaar. De zorgappartementen bestaan elk uit een woon- en slaapkamer, een ruime badkamer en een pantry. Alle appartementen zijn heel licht en hebben een luxe afwerkingsniveau. Natuurlijk is uw appartement voorzien van aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet. Omdat uw veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, zijn er standaard ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Kosten wonen in zorgvilla Gouda

Wonen in onze zorgvilla in Gouda is mogelijk vanaf 4115 euro, dit bedrag is inclusief servicekosten.Het meest voorkomende tarief is 4564 euro, dit bedrag is inclusief servicekosten. Lees hier meer over ons all-inclusive concept. 

Meer informatie of sfeer proeven?

Meer informatie of een rondleiding? Neem hiervoor contact op met Martine Rau via martine.rau@compartijn.nl of 06 404 137 55. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter.

In dit huis aanwezig

 • 24/7 zorg
 • Woonkeuken
 • Logeerkamer
 • Sfeervolle woonkamer
 • Chefkok
 • Eigen badkamer
 • In woonwijk
 • Parkeren op eigen terrein
 • Grootte28 appartementen
 • BeschikbaarNog enkele
Verzorgingshuis Huize Ter Gouwe, Gouda

Pottersplein 2a
2801 WR Gouda
Routeomschrijving

Bij ons wonen? Bel of mail Martine Rau

Locatiemanager
Martine Rau

Proef de sfeer

Lees meer over Verzorgingshuis Huize Ter Gouwe, Gouda onder de foto's.

Zorg op maat in Huize Ter Gouwe

U bent in goede handen in zorgvilla Gouda. Onze professionele medewerkers bieden u dag en nacht professionele zorg op maat. We geven alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen omgeving. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis.

Complete dienstverlening

Onze dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. We voorzien in ruime services. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. Onze chefkok maakt iedere dag heerlijke verse maaltijden en houdt rekening met uw wensen of dieet. We bieden uiteenlopende dagactiviteiten die passen bij onze bewoners. Uw familie en vrienden zijn altijd welkom ook om aan te schuiven bij het eten. Dat alles hoort voor ons bij een complete, gastvrije zorg. 

De 24 uurs-zorg is compleet, van wakker maken, ochtendzorg met specifieke wensen, ontbijt op kamer, heerlijke gezonde en gevarieerde verzorgde maaltijden door de chef, gevarieerde wekelijkse activiteiten, maar ook extra festiviteiten, met oog voor alle feestdagen, en zeer attente en vriendelijke zorgmedewerkers.

Dochter bewoonster Huize De Compagnie, via ZorgkaartNederland

Eresloo is een prachtig huis in een rustige landelijke omgeving, dat vonden wij belangrijk toen we een nieuw thuis voor onze vader zochten. Het personeel is ongelooflijk aardig, voor de bewoners en voor de familie, geen moeite is te veel. Dat geldt ook voor de twee koks, die elke dag heerlijke maaltijden en tussendoortjes bereiden. Voor ons als mantelzorgers is het echt een geruststelling te weten dat hij hier zo fijn woont.

Familie bewoner Huize Eresloo, via ZorgkaartNederland

 • Gezamenlijke voorzieningen
 • Betrokkenheid en aandacht
 • Uw kosten

Gezamenlijke voorzieningen

In ons luxe verzorgingshuis in Gouda willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis sfeervol en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig. De eetkamer is uitnodigend. In de prachtige open keuken wordt vers voor u gekookt. Er is een gastenkamer waar familie en vrienden kunnen logeren en een rustgevende wellnessruimte, waar een thuiskapper of schoonheidsspecialiste kan komen om u te verwennen. En als u wilt, kunt u zich met een boek terugtrekken in de bibliotheek.

Betrokkenheid en aandacht

Huize Ter Gouwe is een verpleeghuis in Gouda met een kleinschalige opzet. Daardoor leert u onze medewerkers snel kennen – en zij u. De locatiemanager is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en welke boeken u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In onze zorgvilla is er echt tijd voor u. 

Uw kosten

Wanneer u bij ons in huis overweegt te komen wonen, bekijken we samen welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het appartement van uw keuze. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte aanvullende kosten, want bij onze Comfort Care zijn werkelijk alle kosten inbegrepen. Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De lage, inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaalt u aan het CAK.

Wilt u graag een indicatie van uw kosten? Neem contact op met onze zorgconsulent voor een persoonlijke berekening.

Patricia Waller Diemont
Patricia.WallerDiemont@compartijn.nl
088-5721769 

Wonen in Huize Ter Gouwe

Ons thuis is uw thuis

In verpleeghuis Huize Ter Gouwe zijn 26 prachtige zorgappartementen gevestigd, ieder met een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn standaard aanwezig, net als de aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering. 

Het warme interieur van zorgvilla Huize Ter Gouwe wordt onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet particulier verzorgingshuis Huize Ter Gouwe in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, stijlvol thuis.

Zoek op trefwoord...