Huize Ter Gouwe

Verwacht in 2022: Luxe zorgappartementen met woonservice en 24-uurszorg, gelegen aan de Hoge Gouwe in Gouda. Dat is Huize Ter Gouwe in Gouda.

Huize Ter Gouwe wordt gerealiseerd op het braakliggende terrein aan het water tegenover de Lichtfabriek, ook wel bekend als het Bolwerk. Het wordt een stadsvilla in historiserende stijl met een knipoog naar een vooroorlogs pakhuis. Gelegen binnen de grachtengordel, direct naast de entreeweg de binnenstad in. Een punt dat iedereen in Gouda kent of gaat kennen. Winkels, voorzieningen en openbaar vervoer zijn binnen handbereik. Er is volop ruimte voor parkeren op eigen terrein. Een huis bij uitstek geschikt voor een stadsleven.

In dit huis aanwezig

  • Huishouding
  • Wellness aan huis
  • Beschikbaar2022
Huize Ter Gouwe


Gouda

family@compartijn.nl

Proef de sfeer

Lees meer over Huize Ter Gouwe onder de foto's.

Ruime zorgappartementen

Huize Ter Gouwe biedt zesentwintig zorgappartementen met woonservice en 24-uurszorg. Er zijn 22 appartementen van circa 45 vierkante meter en 4 appartementen van circa 60 vierkante meter voor echtparen. De zorgappartementen bestaan elk uit een woon- en slaapkamer, een ruime badkamer en een pantry. Alle appartementen zijn heel licht en hebben een luxe afwerkingsniveau. Natuurlijk is uw appartement voorzien van aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet. Omdat uw veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, zijn er standaard ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Bewoners van Huize De Regentes
Bekijk dagboek
Bewoners van Huize De Regentes

Meer verhalen

Ik ben blij dat mijn moeder hier woont. Ik ben bekend met de reguliere zorg en dat is zo anders dan particulier. Hier gaan ze met mijn moeder buiten wandelen of ze gaan mee naar een concert. Er wordt veel georganiseerd, zoals een dagje weg of een high tea. Een vriendin van mijn moeder wilde gaan picknicken met mijn moeder en toen stond er een mand klaar met vanalles erin. Mijn moeder wil graag aandacht en die krijgt ze. Ze is best heel complex, maar daar kunnen ze goed mee omgaan. Ze zoeken daarin ook naar mogelijkheden.

Dochter bewoonster Huize Stokhorst

Ben als bezoeker van mijn tante in de Baronie geweest. Ik heb gezien dat ze daar met liefde, vertrouwen en respect is verzorgd. Zo moet zorg in Nederland eruitzien, naar mijn idee.

Nicht bewoonster Huize De Baronie

Zoek op trefwoord...