31 augustus 2021

Feestelijke Heideweek bij Huize de Compagnie in Ede

Afgelopen week stond Ede in het teken van de jaarlijkse Heideweek en dat betekent een feestelijke week voor de bewoners van Huize De Compagnie. Ieder jaar wordt tijdens de bloeitijd van de heide een "heidekoningin" en een "heideprinses" gekozen. Dit jaar vanwege corona geen grootste festiviteiten in het dorp, maar voor de bewoners iedere dag activiteiten georganiseerd in en om het huis.

 

Er werden mooie bloemstukken gemaakt, uiteraard met de prachtige paarse heide. Een eigen heideprinses en heideprins kon natuurlijk ook niet ontbreken: zij zongen samen met de bewoners liedjes en vertelden verhalen over de tradities van de heideweek. Ook kwamen er tot de vreugde van bewoners twee kleine heideprinsesjes langs die koekjes met paars glazuur bakten en uitdeelden. En voor wie dat leuk vond, was er nog een uitstapje naar de bloeiende heide: bewoner keken hun ogen uit. Kortom, een geslaagde week! 

Sfeer proeven bij Huize de Compagnie

Bent u benieuwd hoe wij onze zorg organiseren, of wilt u de sfeer proeven? Kijk dan op de pagina van Huize De Compagnie, of maak direct een afspraak met Jolanda Tielemans, vrouw des huizes Huize De Compagnie 06 825 302 12.

Feestelijke Heideweek bij Huize de Compagnie in Ede

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...