Fijn wonen bij Huize De Compagnie in Ede

Verzorgingshuis Huize De Compagnie, Ede

Ede ademt geschiedenis. Zo ook particulier verzorgingshuis Huize De Compagnie, dat is gevestigd in het oude mess-gebouw op het historische Elias Beeckman-kazernecomplex. In deze luxe, kleinschalige zorgvilla wonen ouderen met dementie of een fysieke beperking. Hier staan aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal.

Wij zorgen ervoor dat u zich in onze zorgvilla thuisvoelt.

In Huize De Compagnie woont u in alle comfort en krijgt u 24 uur per dag de beste zorg van onze betrokken medewerkers. We hechten er veel waarde aan dat u zich prettig voelt in ons luxe verzorgingshuis in Ede. Zo maken wij van ons huis uw thuis.

Sfeer proeven?

Komt u kennismaken? Bel of mail naar Samira Davidson Descelles via 06 386 202 65 of samira.davidsondescelles@compartijn.nl om een afspraak in te plannen voor een persoonlijke rondleiding, zodat u al uw vragen kunt stellen. 

Wilt u liever teruggebeld worden, laat dan hier uw gegevens achter.

De zorgvilla en de appartementen

Particulier verzorgingshuis Huize De Compagnie is gevestigd op de kop van de voormalige appèlplaats. De ingang van ons is te vinden aan de Brigadelaan met haar fraaie, vrijstaande woningen. Het kazerneterrein met haar Rijksmonumentale legeringsgebouwen is geheel herontwikkeld, waarmee u winkels en andere voorzieningen binnen handbereik heeft. De 40 zorgappartementen in zorgvilla Huize De Compagnie zijn circa 44 m2 groot en van alle gemakken voorzien. De sfeervolle gezamenlijke ruimtes zijn zeer comfortabel. Vanuit de lichte appartementen kijkt u uit op de appèlplaats en de fraaie binnentuinen met terrassen.

Kosten

Wonen in onze zorgvilla in Ede is mogelijk vanaf 4165 euro, dit is inclusief servicekosten. Lees hier meer over het all-inclusive concept dat geldt in al onze zorgvilla's. 

Parkeren is mogelijk aan de achterzijde van het pand. Hiervoor moet u navigeren naar Brigadelaan 35, gebouw 16. Er is een eigen parkeerterrein met volop ruimte om te parkeren. 

In dit huis aanwezig

 • 24/7 zorg
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Logeerkamer
 • Chefkok
 • Royale tuin
 • Eigen wasservice
 • Parkeren op eigen terrein
 • Grootte42 appartementen
 • BeschikbaarIn overleg beschikbaar
Verzorgingshuis Huize De Compagnie, Ede

Elias Beeckmanlaan 108
6711 VS Ede
Routeomschrijving

Bij ons wonen? Bel of mail Samira Davidson Descelles

Teamleider
Samira Davidson Descelles

Proef de sfeer

Lees meer over Verzorgingshuis Huize De Compagnie, Ede onder de foto's.

Zorg op maat in Huize De Compagnie

In luxe verpleeghuis Huize De Compagnie in Ede bent u in goede handen. Onze medewerkers bieden u dag en nacht deskundige zorg op maat. We geven alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen appartement. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis.

Complete dienstverlening

Naast uw verpleging of verzorging, voorzien we in alle services die u nodig heeft. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. Onze chefkok maakt iedere dag verse maaltijden en houdt rekening met de wensen van onze bewoners. Uw familie en vrienden zijn altijd welkom in ons verzorgingshuis in Ede, ook om te blijven logeren in de gastenkamer of aan te schuiven bij het eten. Dat alles hoort voor ons bij een complete, gastvrije zorg.

Het is heel prettig om in een huis als dit oud te mogen worden. De bewoners hebben een prachtig appartement/kamer en krijgen alle aandacht die ze nodig hebben. Er wordt veel georganiseerd, er is een eigen kok die alles vers bereid en heerlijk eten serveert. Ook is er aandacht voor de bezoekers en is overleg mogelijk waar nodig. Wij zijn dankbaar voor deze liefdevolle omgeving.

Familie bewoonster Huize De Compagnie, via ZorgkaartNederland

De 24 uurs-zorg is compleet, van wakker maken, ochtendzorg met specifieke wensen, ontbijt op kamer, heerlijke gezonde en gevarieerde verzorgde maaltijden door de chef, gevarieerde wekelijkse activiteiten, maar ook extra festiviteiten, met oog voor alle feestdagen, en zeer attente en vriendelijke zorgmedewerkers.

Dochter bewoonster Huize De Compagnie, via ZorgkaartNederland

 • Gezamenlijke voorzieningen
 • Betrokkenheid en aandacht
 • Uw kosten

Gezamenlijke voorzieningen

In particulier verzorgingshuis Huize De Compagnie in Ede willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is ons verzorgingshuis warm en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig. De royale eetkamer is uitnodigend. In de prachtige keuken wordt vers voor u gekookt. Er is een gastenkamer waar familie en vrienden kunnen overnachten en een heerlijke wellnessruimte, waar een thuiskapper of schoonheidsspecialiste kan komen om u te verwennen. En als u wilt, kunt u zich met een boek terugtrekken in de bibliotheek.

Betrokkenheid en aandacht

Zorgvilla Huize De Compagnie is kleinschalig van opzet. Daardoor leert u onze medewerkers snel kennen – en zij u. De Vrouw des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en wat u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In Huize De Compagnie is er tijd voor echt contact.

Uw kosten

Wanneer u bij ons in huis wilt komen wonen, bekijken we graag met u welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het appartement van uw keuze. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte aanvullende kosten, omdat bij onze Comfort Care werkelijk alle kosten zijn inbegrepen. Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De lage, inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaalt u aan het CAK.

Wilt u een indicatie van uw kosten? Neem contact op met onze zorgconsulent voor een persoonlijke berekening.

Patricia Waller Diemont
Patricia.WallerDiemont@compartijn.nl
088-5721769

Wonen in Huize De Compagnie

Ons thuis ook uw thuis

In zorgvilla Huize De Compagnie in Ede zijn 40 prachtige zorgappartementen gevestigd, ieder met een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn aanwezig. Omdat uw veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, zijn er standaard ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Het interieur van Huize De Compagnie is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten naar uw wensen, met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet ons verpleeghuis in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, stijlvol thuis.

Zoek op trefwoord...