08 september 2022

Gouda is vanaf begin 2023 een mooie zorgvilla rijker

In het oude centrum van Gouda is de bouw van een nieuwe zorgvilla van Compartijn in volle gang. Op een prachtige plek aan het water worden 28 zorgappartementen voor ouderen met dementie of een fysieke beperking gerealiseerd. Huize Ter Gouwe bestaat uit een sfeervolle en huiselijk opgezette gezamenlijke woonkeuken, bibliotheek, wellness en terras met uitzicht op de grachten van Gouda. Op loopafstand is de Goudse markt te vinden midden in het historische centrum. Een fijne woonomgeving waar de nieuwe bewoners begin 2023 hun intrek kunnen nemen.

 

Stadsvilla bij de binnenstad

Huize Ter Gouwe wordt gebouwd op het terrein aan het water tegenover de Lichtfabriek, ook wel bekend als het Bolwerk. Het wordt een stadsvilla in historiserende stijl met een knipoog naar een vooroorlogs pakhuis. Gelegen binnen de grachtengordel, direct naast de entreeweg de binnenstad in. Winkels, voorzieningen en openbaar vervoer zijn binnen handbereik. Er is volop ruimte voor parkeren op eigen terrein. Een huis bij uitstek geschikt voor ouderen die nog willen genieten van het stadsleven.

Liefdevolle zorg in een luxe omgeving

Een hecht team van zorgprofessionals staat straks 24 uur per dag klaar om bewoners een fijne dag te bezorgen. Er zal een chefkok zijn, die dagelijks de meest lekkere en gezonde maaltijden op tafel tovert. Natuurlijk worden er ook met regelmaat activiteiten georganiseerd. Wonen bij Compartijn is wonen in comfort. Met persoonsgerichte zorg, service, tijd en aandacht. En bovenal warmte en geborgenheid. 

Sfeer proeven

Wilt u sfeer komen proeven? U bent van harte welkom in een andere zorgvilla van Compartijn. Bel of mail naar Marco Tensen via 06 186 32 029 of info@compartijn.nl om een afspraak te maken.

Gouda is vanaf begin 2023 een mooie zorgvilla rijker

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...