Fijn wonen bij Huize Doornrijck

Verzorgingshuis Huize Doornrijck, Doorn

Prachtige, nieuwe luxe zorgappartementen met woonservice en 24-uurszorg, gelegen aan de Pahud de Mortangeslaan nummer 1 in Doorn. In dit luxe, kleinschalige verzorgingshuis in Doorn kunnen ouderen terecht die door dementie of een fysieke beperking niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Hier staan aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal.

Wij zorgen ervoor dat u zich in onze zorgvilla thuisvoelt.

In Bovenkwartier – een nieuwe woonomgeving met historie in Doorn – op de hoek van de Oude Arnhemse Bovenweg en de Woestduinlaan staat Huize Doornrijck. Een luxe zorgvilla in een bos- en parkachtige omgeving. De ontwikkeling is onderdeel van een groter project, bestaande uit drie gebouwen. De andere twee gebouwen bestaan uit woningen van Heuvelrug Wonen, bestemd voor bewoners uit de omgeving. Daarnaast worden 42 luxe appartementen voor de private sector ontwikkeld. De plek is historisch. Van oudsher is hier ook het Nederlands Veteraneninstituut gevestigd. Aan de overzijde van de weg bevindt zich nu nog de Marinierskazerne van Defensie. 

De zorgvilla en de appartementen

Huize Doornrijck biedt 27 ruime zorgappartementen. Er zijn stijlvolle gemeenschappelijke ruimtes zoals een grote keuken, woon- en eetkamer, bibliotheek, wellness, gastenkamer, terras en een omheinde tuin.

Kosten wonen in zorgvilla Doorn

Wonen in onze zorgvilla in Doorn is mogelijk vanaf 3825 euro, dit bedrag is inclusief servicekosten. Het meest voorkomende tarief is 4680 euro. Lees hier meer over ons all-inclusive concept. 

Sfeer proeven?

Komt u kennismaken? Neem hiervoor contact op met Ruben Eisinga via ruben.eisinga@compartijn.nl of 06 429 332 41 om een afspraak in te plannen voor een persoonlijke rondleiding, zodat u al uw vragen kunt stellen.

Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter.

In dit huis aanwezig

 • 24/7 zorg
 • Bibliotheek
 • Logeerkamer
 • Sfeervolle woonkamer
 • Chefkok
 • Eigen badkamer
 • Bosrijke omgeving
 • Royale tuin
 • Eigen wasservice
 • Wellness aan huis
 • Grootte27 appartementen
 • BeschikbaarIn overleg beschikbaar
Verzorgingshuis Huize Doornrijck, Doorn

Pahud de Mortangeslaan 1( via Woesduinlaan)
3941 XX Doorn
Routeomschrijving

Bij ons wonen? Bel of mail Ruben Eisinga

Locatiemanager
Ruben Eisinga

Proef de sfeer

Lees meer over Verzorgingshuis Huize Doornrijck, Doorn onder de foto's.

Zorg op maat in Huize Doornrijck

U bent in goede handen in zorgvilla Doorn. Onze professionele medewerkers bieden u dag en nacht professionele zorg op maat. We geven alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen omgeving. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis.

Complete dienstverlening

Onze dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. We voorzien in ruime services. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. Onze chefkok maakt iedere dag heerlijke verse maaltijden en houdt rekening met uw wensen of dieet. We bieden uiteenlopende dagactiviteiten die passen bij onze bewoners. Uw familie en vrienden zijn altijd welkom ook om aan te schuiven bij het eten. Dat alles hoort voor ons bij een complete, gastvrije zorg. 

Het zijn allemaal toppers op hun eigen gebied en zij vullen waar nodig elkaar aan. Recentelijk hebben wij een dierbare vriend in Doornrijck moeten plaatsen; een betere plek is er niet. Onze vriend heeft tot het allerlaatst kunnen genieten van alle zorg, aandacht en liefde. Ook wij als vrienden, mantelzorgers zijn hartelijk ontvangen en ook in moeilijke tijden heel goed opgevangen in deze voor ons nieuwe wereld. Het heeft ons allemaal aan niets ontbroken. We wensen alle medewerkers van Doornrijck het allerbeste toe met hun plannen voor de toekomst. We danken hen nogmaals voor alles wat wij van hen hebben mogen ontvangen en leren.

Vriend van bewoner Huize Doornrijck, via ZorgkaartNederland

Vanwege de dementie van mijn moeder zijn mijn ouders hier gaan wonen. Warm, respectvol, mensgericht, liefdevol en kleinschalig zijn woorden die van toepassing zijn. Een hele geruststelling voor ons als kinderen.

Kinderen bewoners Huize Ter Beegden, via ZorgkaartNederland

 • Gezamenlijke voorzieningen
 • Betrokkenheid en aandacht
 • Uw kosten

Gezamenlijke voorzieningen

In ons luxe verzorgingshuis in Doorn willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis sfeervol en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig. De eetkamer is uitnodigend. In de prachtige open keuken wordt vers voor u gekookt. Er is een gastenkamer waar familie en vrienden kunnen logeren en een rustgevende wellnessruimte, waar een thuiskapper of schoonheidsspecialiste kan komen om u te verwennen. En als u wilt, kunt u zich met een boek terugtrekken in de bibliotheek.

Betrokkenheid en aandacht

Huize Doornrijck is een verpleeghuis in Doorn met een kleinschalige opzet. Daardoor leert u onze medewerkers snel kennen – en zij u. De locatiemanager is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en welke boeken u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In onze zorgvilla is er echt tijd voor u. 

Uw kosten

Wanneer u bij ons in huis overweegt te komen wonen, bekijken we samen welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het appartement van uw keuze. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte aanvullende kosten, want bij onze Comfort Care zijn werkelijk alle kosten inbegrepen. Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De lage, inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaalt u aan het CAK.

Wilt u graag een indicatie van uw kosten? Neem contact op met onze zorgconsulent voor een persoonlijke berekening.

Patricia Waller Diemont
Patricia.WallerDiemont@compartijn.nl
088-5721769 

Wonen in Huize Doornrijck

Ons thuis is uw thuis

In verpleeghuis Huize Doornrijck zijn 27 prachtige zorgappartementen gevestigd, ieder met een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn standaard aanwezig, net als de aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering. 

Het warme interieur van zorgvilla Huize Doornrijck wordt onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet particulier verzorgingshuis Huize Doornrijck in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, stijlvol thuis.

Zoek op trefwoord...