Fijn wonen bij Huize Doornrijck

Verzorgingshuis Huize Doornrijck, Doorn

Verwacht in 2023: Luxe zorgappartementen met woonservice en 24-uurszorg, gelegen aan de Pahud de Mortangeslaan in Doorn. In dit luxe, kleinschalige verzorgingshuis in Doorn kunnen ouderen terecht die door dementie of een fysieke beperking niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Hier staan aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal.

Wij zorgen ervoor dat u zich in onze zorgvilla thuisvoelt.

In Bovenkwartier – een nieuwe woonomgeving met historie in Doorn – op de hoek van de Oude Arnhemse Bovenweg en de Woestduinlaan verrijst Huize Doornrijck. Een luxe zorgvilla in een bos- en parkachtige omgeving. De ontwikkeling is onderdeel van een groter project, bestaande uit drie gebouwen. De andere twee gebouwen bestaan uit woningen van Heuvelrug Wonen, bestemd voor bewoners uit de omgeving. Daarnaast worden 42 luxe appartementen voor de private sector ontwikkeld. De plek is historisch. Van oudsher is hier ook het Nederlands Veteraneninstituut gevestigd. Aan de overzijde van de weg bevindt zich nu nog de Marinierskazerne van Defensie. 

De zorgvilla en de appartementen

Huize Doornrijck biedt 27 ruime zorgappartementen. Er zijn stijlvolle gemeenschappelijke ruimtes zoals een grote keuken, woon- en eetkamer, bibliotheek, wellness, gastenkamer, terras en een omheinde tuin.

Kosten wonen in zorgvilla Doorn

Het meest voorkomende tarief van wonen in onze zorgvilla in Doorn is 4250 euro, dit bedrag is inclusief servicekosten. Lees hier meer over ons all-inclusive concept. 

Meer informatie of sfeer proeven?

Meer informatie of een rondleiding in één van de andere huizen van Compartijn om alvast sfeer te proeven? Neem hiervoor contact op met Astrid Arp via astrid.arp@compartijn.nl of 06 407 675 99Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter.

In dit huis aanwezig

 • 24/7 zorg
 • Bibliotheek
 • Logeerkamer
 • Sfeervolle woonkamer
 • Chefkok
 • Eigen badkamer
 • Bosrijke omgeving
 • Royale tuin
 • Eigen wasservice
 • Wellness aan huis
 • Grootte27 appartementen
 • BeschikbaarOpen Q1 2023
Verzorgingshuis Huize Doornrijck, Doorn

Pahud de Mortangeslaan 1 t/m 28
3941 XX Doorn
Routeomschrijving

Bij ons wonen? Bel of mail Astrid Arp

Locatiemanager
Astrid Arp

Proef de sfeer

Lees meer over Verzorgingshuis Huize Doornrijck, Doorn onder de foto's.

Zorg op maat in Huize Doornrijck

U bent in goede handen in zorgvilla Doorn. Onze professionele medewerkers bieden u dag en nacht professionele zorg op maat. We geven alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen omgeving. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis.

Complete dienstverlening

Onze dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. We voorzien in ruime services. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. Onze chefkok maakt iedere dag heerlijke verse maaltijden en houdt rekening met uw wensen of dieet. We bieden uiteenlopende dagactiviteiten die passen bij onze bewoners. Uw familie en vrienden zijn altijd welkom ook om aan te schuiven bij het eten. Dat alles hoort voor ons bij een complete, gastvrije zorg. 

De zorgmedewerkers zijn vriendelijk, nemen alle tijd voor de verzorging en geven extra aandacht aan de bewoners. Er is tijd voor een praatje, er wordt altijd vers gekookt. Er is oog voor wat er nodig is aan kleding of hulpmiddelen. Er worden activiteiten georganiseerd, er is mogelijkheid voor muziek, wandelen etc. De kamers zijn ruim en hebben eigen voorzieningen.

Mantelzorger bewoner Huize Roosdael, via ZorgkaartNederland

Mijn moeder heeft tijdelijk in een zorgappartement gewoond. Ze werd zeer liefdevol, met respect en veel aandacht door iedere medewerker bejegend. Alle lof! Ook de familie werd gezien en gehoord en betrokken bij het verblijf. Bovendien uitstekende huishoudelijke service. Dank!

Familie bewoonster Huize Roosdael, via ZorgkaartNederland

 • Gezamenlijke voorzieningen
 • Betrokkenheid en aandacht
 • Uw kosten

Gezamenlijke voorzieningen

In ons luxe verzorgingshuis in Doorn willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis sfeervol en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig. De eetkamer is uitnodigend. In de prachtige open keuken wordt vers voor u gekookt. Er is een gastenkamer waar familie en vrienden kunnen logeren en een rustgevende wellnessruimte, waar een thuiskapper of schoonheidsspecialiste kan komen om u te verwennen. En als u wilt, kunt u zich met een boek terugtrekken in de bibliotheek.

Betrokkenheid en aandacht

Huize Doornrijck is een verpleeghuis in Doorn met een kleinschalige opzet. Daardoor leert u onze medewerkers snel kennen – en zij u. De locatiemanager is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en welke boeken u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In onze zorgvilla is er echt tijd voor u. 

Uw kosten

Wanneer u bij ons in huis overweegt te komen wonen, bekijken we samen welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het appartement van uw keuze. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte aanvullende kosten, want bij onze Comfort Care zijn werkelijk alle kosten inbegrepen. Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De lage, inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaalt u aan het CAK.

Wilt u graag een indicatie van uw kosten? Neem contact op met onze zorgconsulent voor een persoonlijke berekening.

Patricia Waller Diemont
Patricia.WallerDiemont@compartijn.nl
088-5721769 

Wonen in Huize Doornrijck

Ons thuis is uw thuis

In verpleeghuis Huize Doornrijck zijn 27 prachtige zorgappartementen gevestigd, ieder met een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn standaard aanwezig, net als de aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering. 

Het warme interieur van zorgvilla Huize Doornrijck wordt onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet particulier verzorgingshuis Huize Doornrijck in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, stijlvol thuis.

Zoek op trefwoord...