Hulp bij het maken van een keuze

Ons Familiekantoor helpt u graag

Heeft u of uw naaste te maken met dementie of fysieke beperking waardoor het thuis niet meer gaat? Dan merkt u vast dat het niet eenvoudig is om te kiezen wat de beste woonzorgvoorziening voor u of uw naaste is. Al is het maar omdat er vaak sprake is van tijdsdruk en er veel vragen op u afkomen. 

Denk bijvoorbeeld aan: Wat is de meest geschikte woonomgeving? Waar voelt u zich het beste thuis? Welk woonconcept is het meest geschikt? Hoe werkt dat met de indicatie? Hoe vraag je die aan? Wat zijn de kosten voor wonen, service en zorg? Hoe zit het met de eigen bijdrage? En ga zo maar door.

Ons familiekantoor helpt u graag én geheel belangeloos bij dit proces. Met als doel om samen met u woonomgeving te vinden die het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie. 

Het familiekantoor is er om u te ondersteunen

Omdat we weten hoeveel vragen er komen kijken bij het maken van een keuze voor een nieuw thuis hebben wij het familiekantoor opgezet. Dit familiekantoor helpt u vrijblijvend in de verschillende facetten die tijdens dit proces op u afkomen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het aanvragen van een indicatie voor de wet langdurige zorg, Wlz (VV04, VV05 of VV06).
  • Het berekenen van de wettelijke verplichte eigen bijdrage bij het CAK.
  • Uitleg over de soorten woonvoorzieningen in Nederland met advies over welke bij u of uw naaste past.

Over Compartijn en onze zusterorganisaties

Binnen onze groep hebben wij verschillende kleinschalige woonconcepten voor ouderen. Naast Compartijn, vallen Wonen bij September, Van Hollant en Woon- en Zorgvoorziening Bloemendael ook onder onze zorggroep. Bovendien hebben wij ook nog een zusterorganisatie Dagelijks Leven.

In totaal zijn er ongeveer 150 locaties verspreid over heel Nederland. En ieder jaar komen daar een paar nieuwe woonhuizen bij. Wij groeien hard om daarmee tegemoet te kunnen komen aan de enorme vraag. Dit zijn allemaal kleinschalige woonlocaties gericht op ouderen.

Heeft u vragen? Neem contact op

Heeft u algemene vragen en wilt u daar hulp bij? Onze adviseurs van het Familiekantoor helpen u graag. Mail naar familiekantoor@compartijn.nl of bel naar één van de adviseurs via 088 572 3500

Weet u al bij welk woonhuis u wilt wonen? Neem dan contact op met de locatiemanager van het woonhuis van uw keuze

Bel mij terug voor vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en het Familiekantoor neemt binnen twee werkdagen contact met u op. 

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Zoek op trefwoord...