02 augustus 2020

Overname woon- en zorgvoorziening Bloemendael door Wonen bij September

Woon- en zorgvoorziening Bloemendael in Baarn biedt in een kleinschalige exclusieve omgeving persoonlijke zorg en dienstverlening aan ouderen. Het is een huis waar woonplezier, kwaliteit, gezelligheid en goede zorg voorop staan. Om haar bewoners ook in de toekomst optimale zorg te kunnen bieden, is Bloemendael per 1 juli overgenomen door Orpea Groep en Wonen bij September.

 

Met deze overname kan Bloemendael de kwaliteit van zorg en huisvesting vasthouden en zich verder ontwikkelen. De gezamenlijke passie voor kleinschalig wonen met persoonsgerichte zorg zetten ze met deze overname onverminderd voort.

Nieuwe directeur

Marga Vrijmoeth neemt als operationeel directeur de werkzaamheden over van Herald en Madelon van Ieperen. Zij hebben in de afgelopen 25 jaar Bloemendael uit laten groeien tot een professionele en onderscheidende zorgorganisatie.

Verandert er iets voor bewoners?

De overname zal geen invloed hebben op het wooncomfort van en de te verlenen zorg aan bewoners van Bloemendael. Het zorgaanbod blijft gelijk en de huidige medewerkers van Bloemendael blijven behouden. Hiermee wordt de continuïteit en huidige kwaliteit van Bloemendael gewaarborgd. 

Orpea Groep

Orpea Groep is een Franse zorgorganisatie met locaties in Europa, gespecialiseerd in zorghuisvesting voor ouderen. Zij zijn aan het uitbreiden in Nederland en actief met haar labels Allerzorg, Wonen bij September, Compartijn, Dagelijks Leven en Woonzorgnet.

Wonen bij September en Compartijn

Net als Bloemendael hebben Wonen bij September en Compartijn kleinschalige woonhuizen voor ouderen waar liefdevolle zorg, warmte en persoonlijke aandacht voorop staan. Wonen bij September en Compartijn hebben momenteel gezamenlijk uit 20 huizen verspreid over heel Nederland.

Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met Marga Vrijmoeth via info@bloemendael.nl.  

Overname woon- en zorgvoorziening Bloemendael door Wonen bij September

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...