05 maart 2021

Mw. Luteijn: ''Ik heb zelfs een nieuwe vriendin gemaakt, dat is toch best bijzonder!''

Sinds augustus 2020 woont mevrouw Luteijn (87) in Huize Hoog Kerckebosch in Zeist. Mevrouw vertelt graag over hoe ze het wonen bij Compartijn ervaart. 

 

Alles kan

"Eerst moest ik erg wennen. Het was een grote omschakeling. Ineens niet meer zelfstandig alles regelen, beslissen en doen. Maar ik besefte al snel hoe heerlijk het is zo verwend te worden. Werkelijk niets is hier te gek. Alles kan, mag en wordt voor je geregeld. De maaltijden zijn heerlijk, de was altijd schoon en gestreken in de kast, het appartement helemaal aan kant. Ik hoef maar te kikken en krijg het. Ik geniet iedere dag van de middagborrel en de spelletjes die gespeeld worden. Ik word nog sjoel-kampioen!''

Iedereen is aardig en behulpzaam

''Ook de creatieve dingen vind ik leuk. Ik doe mee met alles of kijk terwijl anderen bezig zijn. De medewerkers zijn superlief. Iedereen is aardig en behulpzaam. Er wordt veel tijd vrijgemaakt voor een persoonlijk gesprekje. Ik heb het echt enorm naar mijn zin hier. Ik heb zelfs een nieuwe vriendin gemaakt, dat is toch best bijzonder!"

Meer informatie over wonen bij Compartijn.

Mevrouw Luteijn: ‘‘Ik heb zelfs een nieuwe vriendin gemaakt!’’

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...