01 november 2018

Marja Loeff manager Huize Ter Beegden

Graag heten wij Marja Loeff welkom bij Compartijn. Marja start per 1 november als Vrouw des Huizes, ofwel manager van Huize Ter Beegden in Maasgouw

 

Marja (51) heeft Gezondheidswetenschappen in Maastricht gestudeerd. Oorspronkelijk afkomstig uit de Randstad, woont Marja met haar gezin alweer geruime tijd in de regio. Gastvrijheid en geborgenheid zijn onlosmakelijk verbonden met het Limburgse leven. Dit is voor haar een belangrijke drijfveer geweest om na haar studie niet meer terug te gaan naar de Randstad. Marja vervulde diverse leidinggevende en adviserende rollen in de thuiszorg, echter de laatste jaren heeft zij zich meer gericht op vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling van mensen.

In de rol als Vrouw des Huizes heeft Marja zich ten doel gesteld om de Limburgse sfeer van warmte en geborgenheid in te brengen in Huize Ter Beegden. Daarnaast, zo geeft zij aan, is het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen woongenot en de juiste zorg en daarmee de kwaliteit van leven voor de bewoners optimaal te houden. Marja zal haar bewoners en hun familie een geweldig thuis bieden, haar medewerkers een optimale en dankbare werkplek. Volgens Marja wordt het adagium rust en gezelligheid, zo kenmerkend voor het Limburgse land.

Wij wensen Marja fijne bewoners en collega’s en mooie momenten in Huize Ter Beegden toe!

Marja Loeff manager Huize Ter Beegden

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...