11 februari 2019

Jolanda Everkes manager Huize Groot Waardijn

Graag heten wij Jolanda Everkes welkom bij Compartijn. Jolanda start per 1 maart als Vrouw des Huizes, ofwel manager van Huize Groot Waardijn in Tilburg.

 

Gastvrijheid zit Jolanda in het bloed. Zij heeft ruime werkervaring als zelfstandig ondernemer in de wellness branche. Als ondernemer is zij breed opgeleid van management skills tot voedingsdeskundige en ook heeft zij een opleiding medische basiskennis afgerond. Een stevig fundament voor haar nieuwe functie als Vrouw des Huizes van Huize Groot Waardijn.

Jolanda:

"Als telg uit een ondernemersgezin waar warmte en gezelligheid de boventoon voerde betreed ik nu Huize Groot Waardijn met diezelfde normen en waarden. Gastvrijheid en dienstbaarheid zijn mij met de paplepel ingegeven en samen met het team kijk ik er enorm naar uit om onze eerste bewoners te verwelkomen. Mijn inzet zal zijn ervoor te zorgen dat het onze toch soms kwetsbare bewoners aan niets zal ontbreken. Samen met het team en zullen we in samenspraak met de familie ervoor zorgen dat Huize Groot Waardijn een echt thuis wordt!"

Jolanda Everkes manager Huize Groot Waardijn

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...