06 december 2021

Fijn Sinterklaasfeest voor de bewoners van Compartijn

Het is 5 december en dat betekent dat Sinterklaas ook een bezoek brengt aan de bewoners van Compartijn. In ieder huis wordt het klein gevierd, samen met bewoners en medewerkers, maar in ieder huis op hun eigen manier. 

 

Cadeautje bij het ontbijt

In Huize Ter Beegden wordden de bewoners bij het ontbijt verrast met een kleinigheidje: een prachtig versierde chocoladeletter. Kok Heiko heeft zijn best gedaan in de keuken en  een heerlijke arretjes cake mét pepernoten gemaakt. 

Pieten helpen met pepernoten bakken 

Bij Huize Hoog Kerckebosch in Zeist komt Piet langs om een cadeautje te overhandigen aan de bewoners. Een leuke verrassing zo'n vrolijke Piet op bezoek! Ook hebben de bewoners Sinterklaas en zijn pieten een handje geholpen met het bakken van pepernoten, speculaas poppetjes en taai taai. Daarna natuurlijk lekker opeten met elkaar! 

Geslaagde feestelijke dag

Ook in de andere huizen wordt het Sinterklaas feest zeker niet overgeslagen. Bij Huize De Compagnie komt Sinterklaas, op gepaste afstand, bij de bewoners langs. Het was eens een gezellige dag met dierbare verhalen over hoe vroeger dit feest werd gevierd.

Fijn Sinterklaasfeest voor de bewoners van Compartijn

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...