04 maart 2021

Eline de Valck: de nieuwe Vrouw des Huizes in Huize Hoog Kerckebosch in Zeist

Welkom! Eline de Valck is de nieuwe Vrouw des Huizes in Huize Hoog Kerckebosch in Zeist en voelt zich na haar eerste paar dagen met de bewoners en medewerkers al helemaal thuis.

 

Met liefde verzorgd

Eline: “Wat een prachtige locatie en wat werken hier mensen met passie en liefde voor de bewoners van dit huis. Tijdens de rondleiding prikte het achter mijn ogen. Je zou willen dat iedereen zo oud kan en mag worden: Met liefde verzorgd, als je het nodig hebt hulp bij de dagelijkse zorg, de gehele middag activiteiten waarbij je kunt aansluiten, gezellig mensen om je heen of jezelf kunnen terugtrekken in één van de sfeervolle hoekjes in het huis.”

Bijzonder moment

“Ik vond het heel bijzonder dat de medewerkers en bewoners van Huize Hoog Kerckebosch aan mijn verjaardag hadden gedacht. Je werkt net ergens een week en dan staan er bloemen voor je klaar en zingen de bewoners en medewerkers voor je bij binnenkomst.”

Wat is thuis?

Compartijn biedt een thuis, als het thuis niet meer gaat. Wat is voor Eline het gevoel van thuis? Eline: “Het gevoel van thuis is voor mij: je veilig voelen. Maar vooral ook jezelf kunnen zijn. Daarom is het belangrijk dat wij als Compartijn ervoor kunnen zorgen dat mensen zich ook zo kunnen en mogen voelen. Het gaat in mijn ogen daarbij om de bewoner, maar ook om de medewerker. Als medewerker moet je jezelf kunnen zijn op het werk. Dan voelen medewerkers en bewoners zich veilig.”

“Zou ik willen dat mijn moeder hier komt te wonen? Jazeker, al is mijn moeder nog veel te jong.”

Plezier in het leven

 “Elk moment op de dag is er in huis wel wat te doen in Huize Hoog Kerckebosch. Van muziek luisteren, een spelletje doen, yoga, koekjes bakken, en je mag meedoen. Het hoeft niet! Wil je even lekker wandelen rondom het gebouw, is dit mogelijk. Wil je een lekker wijntje bij het eten, natuurlijk wit, rood of rosé. Als ik naar Huize Hoog Kerckebosch kijk, dan is bijna alles mogelijk. Zolang een bewoner plezier heeft in het leven.”

Wij wensen Eline veel plezier bij Compartijn!

Eline de Valck: de nieuwe Vrouw des Huizes in Huize Hoog Kerckebosch in Zeist

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...