26 juni 2020

Einde coronabezoekersregeling bij Compartijn

Met ingang van vrijdag 26 juni komt de bezoekersregeling, zoals deze gold tijdens de piek van de coronapandemie, in de huizen van Compartijn te vervallen.

 

Tijdens de persconferentie van afgelopen woensdag heeft premier Rutte bekend gemaakt dat de coronamaatregelen dusdanig versoepeld worden dat ouderen meer bezoek mogen ontvangen zonder de eerder gestelde beperkingen. 'We realiseren ons dat de afgelopen periode met restricties ten aanzien van bezoeken erg moeilijk was. Daarom zijn we erg blij voor zowel onze bewoners als voor familie, en ook voor onszelf dat er een einde komt aan de bezoekersregeling', zo stelt Cassandra van den Berg, manager Kwaliteit bij Compartijn.

Ondanks de versoepeling vraagt Compartijn bij bezoek rekening te houden met de volgende zaken:

  • Check uw gezondheid voordat u de locatie betreedt.
  • Houd u aan de RIVM richtlijnen en houd altijd 1,5 meter afstand tijdens het bezoek.
  • Kom bij voorkeur met 1 of 2 bezoekers per keer langs, omdat de 1,5 meter afstand anders niet gewaarborgd kan worden. Zodra we de 1,5 meter afstand niet meer kunnen garanderen doordat een bewoner te veel bezoek heeft, dan kan het zijn dat bezoek gevraagd wordt te wachten of later terug te keren.
  • Bezoek vindt zoveel mogelijk plaats in het eigen appartement of buiten op een rustige plek.
  • Er geldt nog steeds: wanneer de 1,5 meter bij bezoek niet gewaarborgd kan worden, dan is een mondkapje verplicht. Als bezoeker dient u zelf voor een mondkapje te zorgen.
  • Wij vragen u bij de deur uw gegevens te noteren in verband met contactonderzoek bij mogelijke besmetting.
  • Indien er sprake is van besmetting in het huis, dan is bezoek niet toegestaan.
Einde corona-bezoekersregeling bij Compartijn

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...