13 maart 2020

Dagelijks leven gaat door met kleine aanpassingen

In heel Nederland worden extra maatregelen getroffen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Naar aanleiding van de persconferentie van Minister-President Rutte op donderdag 12 maart treffen ook wij in onze huizen van Compartijn aanvullende maatregelen op het landelijke beleid. Dit is in het belang van onze kwetsbare bewoners en onze medewerkers, die elke dag keihard werken om de bewoners een dag te laten beleven zoals ze deze gewend zijn.  

 

Bij Compartijn is de situatie in alle woonhuizen onder controle. We volgen al sinds het begin van de uitbraak de landelijke richtlijnen. Zo stellen we een aantal controlevragen aan elke bezoeker en nemen de temperatuur op van bezoekers en medewerkers als zij binnenkomen. De zorg is nog altijd 24 uur per dag vanzelfsprekend, we hebben voldoende bekwaam, zorgverlenend personeel. Daar kan de bewoner en ook de familie op rekenen. We overleggen als de situatie daarom vraagt en dat blijven we doen. 

Een bezoeker per bewoner per dag 

De gezondheid en verzorging van onze bewoners hebben altijd de hoogste prioriteit en daarom zullen we een aantal dingen anders doen in de woonhuizen dan uw wellicht gewend bent. We blijven bijvoorbeeld zoveel mogelijk binnen om besmetting te voorkomen. Ook verzoeken we u om niet meer dan één bezoeker langs te laten komen per bewoner per dag. Als er uitzonderlijke redenen zijn om hiervan af te wijken, dan kan daar altijd over worden overlegd met de heer of vrouw des huizes van het woonhuis.  

Mogelijk zijn we binnenkort door de ontwikkelingen en zieke medewerkers genoodzaakt om op een andere wijze zorg te verlenen dan u van ons gewend bent. We houden u graag via verschillende kanalen (deze website, sociale media en nieuwsbrieven) op de hoogte van het laatste nieuws. 

Dagelijks leven gaat door met kleine aanpassingen

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...