26 mei 2020

Compartijn en Thuismakers starten samenwerking

Thuismakers is verantwoordelijk voor ontwikkeling, beheer en onderhoud van de huizen van Compartijn.

 

Met een officiële handtekening is gisteren de samenwerkingsovereenkomst tussen Compartijn en Thuismakers bevestigd. Thuismakers is daarmee vanaf nu verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het beheer en onderhoud van de Compartijnhuizen door heel Nederland. De samenwerking is een logische stap na de overname van Compartijn door Wonen bij September. Bij laatstgenoemde is Thuismakers al vanaf de start de partij die de ontwikkeling en het beheer van de woonhuizen op zich neemt.
 

Directeur Nelly de Jong van Compartijn en Wonen bij September is verheugd over de samenwerking:  

Wij zijn erg blij om Thuismakers ook als partner voor de Compartijnhuizen te mogen verwelkomen. Na jarenlange samenwerking met hen bij  September verwachten we ook nu weer de juiste partner te hebben gevonden voor de ontwikkeling en het beheer van de Compartijnhuizen.

Thuismakers maakt het leven van mensen met een zorgvraag beter door het creëren van woonomgevingen waar zij zich thuis voelen. Zij ontwikkelen een omgeving waar passende zorg geleverd kan worden, en die begint met de behoefte van bewoners met een zorgvraag. En dit is precies wat Compartijn ook nastreeft, het aanbieden van kleinschalig wonen met zorg voor mensen die kwetsbaar oud worden.

Compartijn en Thuismakers starten samenwerking

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...