22 augustus 2022

Bouw Huize Doornrijck vordert gestaag

De bouw van de nieuwe zorgvilla aan de Pahud de Mortangeslaan 1 t/m 28 in Doorn vordert gestaag. De muren staan, het hoogste punt is bereikt en de contouren van de verschillende leefruimtes en de 27 ruime appartementen met woon/slaapgedeelte en badkamer ontstaan. De eerste bewoners, ouderen die door dementie of een fysieke beperking niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen, kunnen naar verwachting in februari 2023 hun intrek nemen in Huize Doornrijck.

 

Nieuw woongebied in Doorn

Huize Doornrijck verrijst in Bovenkwartier – een nieuw woongebied in Doorn – op de hoek van de Oude Arnhemse Bovenweg en de Woestduinlaan. Het is een prachtige bos- en parkachtige omgeving. De ontwikkeling is onderdeel van een groter project, bestaande uit drie gebouwen. De andere twee gebouwen bestaan uit woningen van Heuvelrug Wonen, bestemd voor bewoners uit de omgeving. Daarnaast worden 42 luxe appartementen voor de private sector ontwikkeld. Het is een historische plek, waar van oudsher ook het Nederlands Veteraneninstituut is gevestigd. Aan de overzijde van de weg bevindt zich nu nog de Marinierskazerne van Defensie. In deze nieuwe woonomgeving draait alles om rust, ruimte en comfort.

Luxe zorgvilla met 27 appartementen

Huize Doornrijck wordt een luxe zorgvilla met 27 ruime zorgappartementen. Er zijn stijlvolle gemeenschappelijke ruimtes zoals een grote keuken, woon- en eetkamer, bibliotheek, wellness, gastenkamer, terras en een omheinde tuin. Doorn is een levendig en groen onderdeel van de Utrechtse Heuvelrug in de provincie Utrecht. Doorn staat bekend om haar landgoederen en heeft een goede verbinding naar grotere steden als Utrecht en Amersfoort.

Liefdevolle zorg in een luxe omgeving

Een hecht team van zorgprofessionals staat straks 24 uur per dag klaar om bewoners een fijne dag te bezorgen. Er zal een chefkok zijn, die dagelijks de meest lekkere en gezonde maaltijden op tafel tovert. Natuurlijk worden er ook met regelmaat activiteiten georganiseerd. Wonen bij Compartijn is wonen in comfort. Met persoonsgerichte zorg, service, tijd en aandacht. En bovenal warmte en geborgenheid. 

Sfeer proeven

Wilt u sfeer komen proeven? U bent van harte welkom in een andere zorgvilla van Compartijn. Bel of mail naar Marco Tensen via 06 186 32 029 of info@compartijn.nl om een afspraak te maken.

Bouw Huize Doornrijck vordert gestaag

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...