05 maart 2020

Allerzorg, Compartijn en Wonen bij September samen sterker

In Nederland is een sterk groeiende vraag naar goede woonzorghuizen voor ouderen. We zijn verheugd om te melden dat we hier een volgende belangrijke stap in hebben gezet. Wonen bij September en nieuw management treedt toe als nieuwe aandeelhouders van Compartijn. Zij nemen de aandelen over van Facilicom en de huidige directie.

 

Compartijn biedt met 10 locaties verspreid door Nederland een fijn thuis en goede zorg aan vele bewoners. Bij Wonen bij September wordt momenteel vanuit 9 woonhuizen liefdevolle zorg geboden aan mensen met dementie. Vanuit Allerzorg worden de ondersteunende diensten verzorgd. De organisaties willen samen investeren in verdere groei en ontwikkeling van de benodigde, betere woonzorg voor ouderen in Nederland. Door de kennis en kunde te bundelen, worden alle partijen sterker.

Allerzorg en Wonen bij September en Compartijn geloven in de kracht van thuis. Thuis is meer dan een huis. Het is een veilige en vertrouwde plek waar mensen zichzelf kunnen zijn. Dit maakt dat wij zorg willen leveren op de plek waar iemand zich thuis voelt. Onze gemeenschappelijke passie voor persoonsgerichte zorg en service zetten we samen onverminderd voort.

Allerzorg, Compartijn en Wonen bij September samen sterker

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...