Informatie voor de pers

Aanvragen en perscontact

Heeft u vragen over Compartijn? Zoekt u ander beeldmateriaal, heeft u een interviewaanvraag of wilt u in uw uitgave of programma op een andere manier aandacht besteden aan Compartijn? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie@compartijn.nl.

Persberichten

Wij versturen regelmatig persberichten over activiteiten in de huizen van Compartijn, ontwikkelingen in wonen, zorg en de bouw van nieuwe huizen in heel Nederland. Wilt u deze persberichten ontvangen? Mail dan uw gegevens naar communicatie@compartijn.nl

Meer informatie over Compartijn

Compartijn geeft liefdevolle en persoonlijke zorg aan mensen die kwetsbaar oud worden. Dit zijn ouderen met een aandoening als dementie of een fysieke beperking. In een luxe, stijlvolle omgeving biedt Compartijn de persoonsgerichte zorg en service die de bewoners nodig hebben. Kwaliteit van leven staat daarbij hoog in het vaandel. Niet alleen in voorzieningen, maar vooral in ieders levensstandaard en thuisgevoel. Dat ziet u terug in onze huiselijke omgeving en familiegerichtheid, maar vooral in de tijd en aandacht die we voor onze bewoners hebben.

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...