Andere verzorgingshuizen voor ouderen

Compartijn werkt samen met meerdere aanbieders in de (ouderen)zorg. Dit zijn Wonen bij September, Woon- en zorgvoorziening Bloemendael en Van Hollant.  Mocht u binnen de huizen van Compartijn geen passende nieuwe woonplek vinden, kijkt u dan gerust eens bij de onderstaande woonzorgaanbieders. 

Wonen bij September

Wonen bij September is ervan overtuigd dat de zorg voor en huisvesting van ouderen met dementie beter en betaalbaarder kan en moet. Daarom realiseert September kleinschalige ouderenhuisvesting waar ouderen op een kwalitatieve en liefdevolle manier oud kunnen worden, beschikbaar voor een breed publiek. Inmiddels zijn er 15 woonhuizen van September in verschillende delen van Nederland.

Bekijk het overzicht van alle September woonhuizen of ga direct naar een specifiek woonhuis bij u in de buurt:

Daarnaast worden er op verschillende plaatsen nieuwe woonhuizen gerealiseerd. Ga naar over Wonen bij September voor meer informatie.

Woon- en zorgvoorziening Bloemendael

Woon- en zorgvoorziening Bloemendael in Baarn biedt in een kleinschalige exclusieve omgeving persoonlijke zorg en dienstverlening aan ouderen. Bloemendael is gevestigd tegenover de rustieke Wilhelminavijver, op korte afstand van het gezellige centrum van Baarn. Het dorp biedt een goede balans tussen een aantrekkelijke (woon)plaats met moderne voorzieningen en is een dorp met vele historische elementen. De aanwezigheid van Paleis Soestdijk, kasteel Groeneveld en kasteel Drakensteyn in Lage Vuursche geven Baarn zijn eigen vorstelijke uitstraling. Woon- en zorgvoorziening Bloemendael ligt op loopafstand van het station, Baarnse bossen en het Meander Medisch Centrum.

Lees meer over Woon- en zorgvoorziening Bloemendael in Baarn.

Van Hollant

Bij Van Hollant wonen ouderen die net als bij Compartijn 24 uur per dag zorg nodig hebben. Een plek waar bewoners ook zelfstandig, in een eigen appartement, in een zorgzame én verzorgde omgeving kunnen wonen. Een echt ‘thuis’, maar wel met de veiligheid van 24 uur per dag zorgaanwezigheid.

Lees meer over Van Hollant.

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...