Particulier verpleeghuis in Brabant

Een particulier verpleeghuis in Brabant, met zorg op maat en persoonsgerichte service - dat vindt u bij Compartijn. De verzorgingshuizen van Compartijn in Noord-Brabant bieden particuliere luxe ouderenzorg aan ouderen voor wie thuis wonen niet meer mogelijk is. Bij Compartijn houden we rekening met uw persoonlijke levensstijl en de geïndiceerde zorgbehoeften. Wij bieden u een thuis, wanneer het thuis niet meer gaat.

Een luxe omgeving, goede zorg en aandacht maken Compartijn bijzonder.

Wonen bij Compartijn

De verzorgingstehuizen van Compartijn zijn luxe, kleinschalige huizen waarin aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal staan. Onze verzorgingstehuizen zijn te vinden in heel Nederland, van Breda tot Enschede. Alle verzorgingstehuizen bestaan uit circa twintig tot veertig luxe appartementen.

Zorg op maat in onze particuliere verpleeghuizen in Brabant

In onze verpleeghuizen in Brabant woont u in een comfortabele omgeving en krijgt u de beste zorg van onze betrokken medewerkers, 24 uur per dag. De Heer of Vrouw des Huizes is het aanspreekpunt voor onze bewoners en hun familie en vrienden. Samen zorgen wij goed voor onze bewoners.

Onze dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. We voorzien in ruime services. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. Onze chef-kok kookt dagelijks vers en houdt rekening met uw wensen of dieet. We bieden uiteenlopende dagactiviteiten die passen bij onze bewoners. En uw gasten zijn altijd welkom. 

Om van onze verpleeghuizen een echt thuis te maken, hebben we veel aandacht gegeven aan een warme, huiselijke inrichting. De gezamenlijke ruimtes zijn sfeervol en de buitenruimtes bieden de mogelijkheid om gezamenlijk of met privacy buiten te genieten. Zo doen onze verpleeghuizen in niets denken aan een zorglocatie, maar aan een stijlvol en gezellig thuis.

De zorgappartementen van Compartijn

Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten met uw eigen spullen en herinneringen. In onze verzorgingshuizen heeft iedere bewoner een prettig eigen appartement van circa 40 vierkante meter. U heeft een eigen woon- en slaapkamer, pantry en ruime badkamer. Alle appartementen zijn standaard voorzien van aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet. Ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering zijn aanwezig, voor uw persoonlijke veiligheid. 

Welk particulier verpleeghuis in Brabant kiest u?

Onze particuliere verzorgingshuizen zijn verspreid door heel Nederland. We hebben vijf locaties in Noord-Brabant:

Onze zorg wordt gekenmerkt door de persoonlijke benadering. Daarom hebben we in elk particulier verpleeghuis in bijvoorbeeld Brabant een vast team van servicemedewerkers en zorgprofessionals. Dit team organiseert activiteiten, biedt individuele begeleiding, persoonlijke verzorging, verpleging en huishoudelijke hulp. In tegenstelling tot andere (particuliere) verzorgingshuizen in Noord-Brabant hebben onze medewerkers echt de tijd voor u.

Geïnteresseerd? Wij vertellen u graag meer

Bent u benieuwd of een van onze particuliere verpleeghuizen in Brabant bij u past? Neem dan contact op voor meer informatie. Dit kan door te bellen naar 088 572 35 00. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verzorgingshuizen. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:30 uur.

Zoek op trefwoord...