Wonen bij Huize De Graef

Huize De Graef

Aan de rand van een bos met imposante bomen en waterpartijen in Rosmalen, vindt u in een karakteristiek voormalig klooster Huize De Graef. Een luxe, kleinschalig huis waarin aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal staan.

Huize De Graef is gevestigd in het volledig gerenoveerde Heilig Hart-klooster. De 24 zorgappartementen van circa 45 m2 zijn van alle gemakken voorzien. De sfeervolle gezamenlijke ruimtes zijn zeer comfortabel en deels gesitueerd in de vroegere kapel. U heeft zicht op het bos en de fraai aangelegde tuin. Huize De Graef is rustig gelegen in de natuur, maar is nog altijd perfect bereikbaar via de A59, net als de winkels en andere voorzieningen in de omgeving.

In Huize De Graef woont u comfortabel en krijgt u 24 uur per dag de beste zorg van onze betrokken medewerkers. We hechten er veel waarde aan dat u zich prettig voelt in Huize De Graef. Zo maken wij van ons huis uw thuis.

In dit huis aanwezig

 • Gemeenschappelijke ruimtes
 • 24/7 zorg
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Logeerkamer
 • Chefkok
 • Bosrijke omgeving
 • Parkeren op eigen terrein
 • Grootte24 appartementen
 • Beschikbaar perDirect
Huize De Graef

Graafsebaan 172
5244 NL Rosmalen
Routeomschrijving

Heer des Huizes
Tijmen Otterloo

Proef de sfeer

Fotogalerij

Zorg op maat bij Huize De Graef

Bij Huize De Graef bent u in goede handen. Onze medewerkers bieden u dag en nacht deskundige zorg op maat. We bieden alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen appartement. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis.

Complete dienstverlening

Onze dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. We voorzien in de services die u nodig heeft. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. We koken vers en houden rekening met de wensen van onze bewoners. We bieden uiteenlopende, passende dagactiviteiten. We zorgen ervoor dat alles goed werkt en helpen u natuurlijk graag bij het ophangen van een schilderijtje. Uw gasten zijn altijd welkom, ook om te blijven logeren in de gastenkamer of aan te schuiven bij het eten. Dat alles hoort voor ons bij een complete, gastvrije zorg.

De betrokkenheid is groot en zij staan voor alle bewoners klaar. Moeder heeft zich vanaf het 1e moment thuis gevoeld. - Tegen ons zegt ze altijd, dat wanneer je niet meer thuis kunt wonen, Huize De Graef het beste is om te wonen!

Kinderen bewoonster Huize De Graef

Sinds een jaar woont onze moeder in Huize De Regentes. Vanaf de eerste dag krijgt zij liefdevolle en respectvolle zorg. Ze heeft een prachtige kamer en geniet van de gezelligheid en de activiteiten in Huize De Regentes. De medewerkers zijn te allen tijde beschikbaar en met liefde, geduld en aandacht wordt er voor onze moeder gezorgd.

Kinderen bewoonster Huize De Regentes

 • Gezamenlijke voorzieningen
 • Betrokkenheid en aandacht
 • Uw kosten

Gezamenlijke voorzieningen

In Huize De Graef willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis warm en huiselijk ingericht, met de oude kapel als sfeervol middelpunt. De woonkamer met open haard is gezellig. De royale eetkamer is uitnodigend. In de prachtige keuken wordt vers voor u gekookt. Er is een gastenkamer waar familie en vrienden kunnen overnachten en een heerlijke wellnessruimte, waar een thuiskapper of schoonheidsspecialiste kan komen om u te verwennen. En als u wilt, kunt u zich even rustig terugtrekken in de bibliotheek.

Betrokkenheid en aandacht

Huize De Graef is kleinschalig van opzet. Daardoor leert u onze medewerkers snel kennen – en zij u. De Heer des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en wat u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In Huize De Graef is er tijd voor echt contact. 

Uw kosten

Wanneer u bij ons in huis wilt komen wonen, bekijken we graag met u welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het appartement van uw keuze. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte aanvullende kosten, omdat bij onze Comfort Care werkelijk alle kosten zijn inbegrepen. Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De lage, inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaalt u aan het CAK.

Wilt u een indicatie van uw kosten? Neem contact op met onze zorgconsulent voor een persoonlijke berekening.


Patricia Waller Diemont
Patricia.WallerDiemont@compartijn
088-5721769 

Wonen bij Huize De Graef

Ons thuis ook uw thuis

In Huize De Graef zijn 24 prachtige zorgappartementen gevestigd, ieder met een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn aanwezig. Omdat uw veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, zijn er standaard ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Het interieur van Huize De Graef is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten naar uw wensen, met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet Huize De Graef in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, stijlvol thuis.

Zoek op trefwoord...