Wonen in verzorgingshuis Huize Roosdael

Huize Roosdael

Aan de rand van het centrum van Roosendaal vindt u in een karakteristiek voormalig schoolgebouw Huize Roosdael. Een luxe, kleinschalig verzorgingshuis waarin aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal staan.

Huize Roosdael is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Laan van Henegouwen in Roosendaal. De zorgvilla beschikt over 26 zorgappartementen van circa 45 m2 zijn van alle gemakken voorzien, net als de sfeervolle gezamenlijke ruimtes. De ruime stadstuin met verschillende terrassen biedt rust en privacy. Voorzieningen en openbaar vervoer zijn binnen handbereik.

In Huize Roosdael woont u in een comfortabele omgeving en krijgt u de beste zorg van onze betrokken medewerkers, 24 uur per dag. We hechten er veel waarde aan dat u zich prettig voelt in Huize Roosdael. Zo maken wij van ons huis uw thuis.

Wonen bij Huize Roosdael is mogelijk vanaf € 2590,-. Het meest voorkomende tarief is € 3504,-.  Lees hier meer over ons all-inclusive concept. 

In dit huis aanwezig

 • 24/7 zorg
 • Logeerkamer
 • Chefkok
 • Royale tuin
 • Eigen wasservice
 • Stedelijke omgeving
 • Parkeren op eigen terrein
 • Grootte26 appartementen
 • BeschikbaarPer direct
Huize Roosdael

Laan van Henegouwen 67A
4701 CP Roosendaal
Routeomschrijving

Bij ons wonen? Bel of mail Marco Tensen.

Neem contact op met Marco Tensen

Proef de sfeer

Lees meer over Huize Roosdael onder de foto's.

Zorg op maat in Huize Roosdael

In zorgvilla Huize Roosdael bent u in goede handen. Onze professionele medewerkers bieden u dag en nacht zorg op maat. We geven alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen appartement. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis.

Complete dienstverlening

Onze dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. We voorzien in ruime services. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. We koken vers en houden rekening met de wensen van onze bewoners. We bieden uiteenlopende, passende dagactiviteiten. Uw gasten zijn altijd welkom, ook om te blijven logeren in de gastenkamer of aan te schuiven bij het eten. Dat alles hoort voor ons bij complete, gastvrije zorg.

Het is heel prettig om in een huis als dit oud te mogen worden. De bewoners hebben een prachtig appartement/kamer en krijgen alle aandacht die ze nodig hebben. Er wordt veel georganiseerd, er is een eigen kok die alles vers bereid en heerlijk eten serveert. Ook is er aandacht voor de bezoekers en is overleg mogelijk waar nodig. Wij zijn dankbaar voor deze liefdevolle omgeving.

Familie bewoonster Huize De Compagnie

Wanneer je als oudere niet meer zelfstandig kunt wonen, is wonen in Huize de Graef in mijn ogen het beste dat je kan overkomen. De zorg is goed, zowel op mentaal als fysiek vlak. Er is meer dan voldoende gekwalificeerd personeel, allen met veel kunde, empathie, aandacht en inlevingsvermogen. Daarnaast is wonen in Huize de Graef zo bijzonder omdat de appartementen van een ongekende grootte en luxe zijn, net als de gezamenlijke ruimtes. Ook buiten zijn de voorzieningen mooi aangelegd en makkelijk toegankelijk.

Mantelzorger bewoners Huize De Graef

 • Gezamenlijke voorzieningen
 • Betrokkenheid en aandacht
 • Uw kosten

Gezamenlijke voorzieningen

In Huize Roosdael willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis sfeervol en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig. De eetkamer is uitnodigend. In de prachtige open keuken wordt vers voor u gekookt. Er is een gastenkamer waar familie en vrienden kunnen logeren en een rustgevende wellnessruimte, waar een thuiskapper of schoonheidsspecialiste kan komen om u te verwennen. En als u wilt, kunt u zich met een boek terugtrekken in de bibliotheek.

Betrokkenheid en aandacht

Onze zorgvilla is kleinschalig van opzet. Daardoor leert u onze medewerkers snel kennen – en zij u. De Heer des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en welke boeken u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In Huize Roosdael is er echt tijd voor u. 

Uw kosten

Wanneer u overweegt om in ons verzorgingshuis te komen wonen, bekijken we samen welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het appartement van uw keuze. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte aanvullende kosten, want bij onze Comfort Care zijn werkelijk alle kosten inbegrepen. Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De lage, inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaalt u aan het CAK.

Wilt u graag een indicatie van uw kosten? Neem contact op met onze zorgconsulent voor een persoonlijke berekening.

Patricia Waller Diemont
Patricia.WallerDiemont@compartijn.nl
088-5721769 

Wonen in zorgvilla Huize Roosdael

Ons thuis ook uw thuis

In Huize Roosdael zijn 26 prachtige zorgappartementen gevestigd, ieder met een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn aanwezig. Omdat uw veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, zijn er standaard ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Het warme interieur van Huize Roosdael is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet Huize Roosdael in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, stijlvol thuis.

Zoek op trefwoord...