Wonen in Huize Groot Waardijn

Huize Groot Waardijn

Huize Groot Waardijn is gevestigd in een prachtige stadsvilla in hartje Tilburg. Een luxe, kleinschalig huis met zorgappartementen voor alleenstaanden én echtparen. Hier staan aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal. Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt.

Huize Groot Waardijn staat op het voormalige zwembadterrein tegenover Zorgvlied. Een goede wijk met vooroorlogse villa’s en herenhuizen. Zeer centraal gelegen bovendien, met winkels en voorzieningen op loopafstand. Rondom het huis vindt u fijne veranda’s en een fraaie siertuin. Uniek is dat Huize Groot Waardijn behalve over 22 zorgappartementen van 45 m2 ook over 4 grotere appartementen van 60 m2 voor echtparen beschikt.

In Huize Groot Waardijn woont u in een comfortabele omgeving en krijgt u de beste zorg van onze betrokken medewerkers, 24 uur per dag. We hechten er veel waarde aan dat u zich prettig voelt in Huize Groot Waardijn. Zo maken wij van ons huis uw thuis.

Wonen bij Huize Groot Waardijn is mogelijk vanaf € 2995,-. Het meest voorkomende tarief is € 3581,-.  Lees hier meer over ons all-inclusive concept. 

In dit huis aanwezig

 • 24/7 zorg
 • Logeerkamer
 • Chefkok
 • Eigen wasservice
 • Stedelijke omgeving
 • Parkeren op eigen terrein
 • Grootte26 appartementen
 • BeschikbaarPer direct
Huize Groot Waardijn

Ringbaan West 324
5025 VB Tilburg
Routeomschrijving

Bij ons wonen? Bel of mail Jolanda Everkes.

Vrouw des Huizes
Jolanda Everkes

Proef de sfeer

Lees meer over Huize Groot Waardijn onder de foto's.

Zorg op maat in Huize Groot Waardijn

In Huize Groot Waardijn bent u in goede handen. Onze medewerkers bieden u dag en nacht professionele zorg op maat. We geven alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen omgeving. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis.

Complete dienstverlening

Onze dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. Onze service is veel breder. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. We koken vers en houden rekening met uw wensen. We bieden dagactiviteiten die passen bij onze bewoners. Uw gasten zijn altijd welkom om aan te schuiven bij het eten of te logeren in de gastenkamer. Zo bieden wij een complete, gastvrije zorg.

Wanneer je als oudere niet meer zelfstandig kunt wonen, is wonen in Huize de Graef in mijn ogen het beste dat je kan overkomen. De zorg is goed, zowel op mentaal als fysiek vlak. Er is meer dan voldoende gekwalificeerd personeel, allen met veel kunde, empathie, aandacht en inlevingsvermogen. Daarnaast is wonen in Huize de Graef zo bijzonder omdat de appartementen van een ongekende grootte en luxe zijn, net als de gezamenlijke ruimtes. Ook buiten zijn de voorzieningen mooi aangelegd en makkelijk toegankelijk.

Mantelzorger bewoners Huize De Graef

De betrokkenheid is groot en de medewerkers staan voor alle bewoners klaar. Moeder heeft zich vanaf het eerste moment thuis gevoeld. Tegen ons zegt ze altijd dat wanneer je niet meer thuis kunt wonen, Huize De Graef het beste is om te wonen!

Kinderen bewoonster Huize De Graef

 • Gezamenlijke voorzieningen
 • Betrokkenheid en aandacht
 • Uw kosten

Gezamenlijke voorzieningen

In Huize Groot Waardijn willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis sfeervol en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig. De eetkamer is uitnodigend. In de prachtige open keuken wordt vers voor u gekookt. Er is een gastenkamer waar familie en vrienden kunnen logeren en een rustgevende wellnessruimte, waar een thuiskapper of schoonheidsspecialiste kan komen om u te verwennen. En als u wilt, kunt u zich met een boek terugtrekken in de bibliotheek.

Betrokkenheid en aandacht

Huize Groot Waardijn is kleinschalig van opzet. Daardoor leert u onze medewerkers snel kennen – en zij u. De Vrouw des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en welke boeken u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In Huize Groot Waardijn is er echt tijd voor u. 

Uw kosten

Wanneer u bij ons in huis overweegt te komen wonen, bekijken we samen welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het appartement van uw keuze. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte aanvullende kosten, want bij onze Comfort Care zijn werkelijk alle kosten inbegrepen. Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De lage, inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaalt u aan het CAK.

Wilt u graag een indicatie van uw kosten? Neem contact op met onze zorgconsulent voor een persoonlijke berekening.

Patricia Waller Diemont
Patricia.WallerDiemont@compartijn
088-5721769 
 

Wonen in Huize Groot Waardijn

Ons thuis ook uw thuis

In Huize Groot Waardijn zijn 26 prachtige zorgappartementen gevestigd, ieder met een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Vier van deze appartementen bieden met 60m2 voldoende ruimte aan echtparen. Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn standaard aanwezig in onze appartementen, net als de aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Het interieur van Huize Groot Waardijn is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten naar uw wensen, met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet Huize Groot Waardijn in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, sfeervol thuis.

Zoek op trefwoord...