Kleinschalig wonen dementie Utrecht

Kleinschalig wonen met dementie in de regio Utrecht is mogelijk bij Compartijn. De verzorgingshuizen van Compartijn zijn luxe, kleinschalige huizen waarin aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal staan. Onze verzorgingshuizen staan door heel Nederland en bieden een fijne woonplek voor zowel ouderen met dementie als fysieke beperking.

Een luxe omgeving, goede zorg en aandacht maken Compartijn bijzonder.

Huize Hoog Kerckebosch: kleinschalig wonen voor ouderen met dementie vlak bij Utrecht

Compartijn heeft meerdere huizen waar ouderen met dementie kleinschalig kunnen wonen, waaronder in Zeist, vlak bij Utrecht. Dit huis, Huize Hoog Kerckebosch, is gevestigd in een mooi nieuw pand in deelgebied De Hout.

Huize Hoog Kerckebosch telt tweeëndertig appartementen van ongeveer 45 vierkante meter. Alle appartementen bestaan uit een woon- en slaapkamer, badkamer en pantry. De afwerking van de appartementen is van hoogwaardige kwaliteit en de bewoners hebben zicht op een groene omgeving.

Elk appartement is van alle gemakken voorzien. Zo zijn ze standaard uitgerust met aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet. Ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering zijn aanwezig. In onze verzorgingshuizen hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan.

De kleinschalige zorg van Compartijn biedt vele voordelen voor ouderen met dementie:

  • 24/7 zorg op maat
  • betrokken medewerkers
  • huiselijke inrichting en sfeer
  • dagactiviteiten die passen bij de bewoners
  • eigen appertement met vertrouwde inrichting

24/7 zorg op maat voor ouderen met dementie

Compartijn levert particuliere ouderenzorg op maat aan ouderen voor wie thuis wonen niet meer mogelijk is. In onze huizen woont u in een comfortabele omgeving en krijgt u de beste zorg van onze betrokken medewerkers, 24 uur per dag. We geven alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen omgeving. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis.

Onze dienstverlening houdt niet op bij de verpleging of verzorging van onze bewoners. We voorzien in ruime services. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. We koken vers en houden rekening met uw wensen of dieet. We bieden uiteenlopende dagactiviteiten die passen bij onze bewoners. En uw gasten zijn altijd welkom. 

Huiselijke sfeer

Op onze locaties kunnen bewoners met dementie kleinschalig wonen. We willen zoveel mogelijk een huiselijke sfeer creëren. Daarom dragen onze medewerkers huiselijke uniformen en werkt de kok in een open keuken waar iedereen naar binnen kan lopen. In de eigen zorgappartementen kunnen de bewoners hun eigen sfeer creëren, met hun eigen spullen en herinneringen. Ook is er geen automatische voordeur of receptie. Bezoekers kunnen gewoon aanbellen aan de voordeur en vervolgens komt een bewoner of medewerker gewoon de deur opendoen. Net als thuis.

Betrokkenheid en aandacht

Huize Hoog Kerckebosch is kleinschalig van opzet, net als de andere huizen van Compartijn. Daardoor wennen onze bewoners snel aan onze medewerkers. Andersom verdiepen onze betrokken medewerkers zich graag in de wensen en gewoontes van onze bewoners. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en wat u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. De Vrouw des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor bewoners en hun familie. Er is tijd voor echt contact. 

Meer informatie over kleinschalig wonen via Compartijn

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden van kleinschalig wonen voor ouderen met dementie en/of fysieke beperking in de regio Utrecht? Bel of mail naar 088 572 35 00 of familiekantoor@compartijn.nl. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de manier waarop wij zorg verlenen.

Zoek op trefwoord...