Ons zorghuis in regio Twente

Voor een zorghuis in Enschede, in de regio Twente, zit u bij Compartijn helemaal goed! Wij beschikken namelijk over een particulier verzorgingshuis genaamd Huize Stokhorst. Dit huis bestaat uit diverse luxe appartementen waar bewoners zelfstandig kunnen wonen, maar wel 24-uurszorg tot hun beschikking hebben. Het zorghuis in Enschede is gelegen in Park Stokhorst en is goed te bereiken vanuit Haaksbergen en andere plekken in Twente. Daarnaast is het huis gevestigd boven een winkelcentrum waar u verschillende winkels en andere voorzieningen vindt.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Zorghuis Huize Stokhorst in Twente heeft alle benodigde voorzieningen

De appartementen in Huize Stokhorst zijn van alle gemakken voorzien. Zo hebben ze allemaal een woonkamer, badkamer, slaapkamer en pantry. Ook aansluitingen voor radio, televisie, telefoon, internet en alarmering zijn aanwezig. In het zorghuis in regio Twente, vlak bij Haaksbergen en Hengelo, kunt u daarnaast gebruikmaken van de gezamenlijke ruimtes. Ontmoet andere bewoners in de gezellige huiskamer met open haard, de open keuken of met mooi weer buiten op het terras. Daarnaast kunt u tot rust komen in de bibliotheek of ontspannen in de wellnessruimte voor persoonlijke behandelingen en verzorging. Wilt u ook graag bezoek ontvangen? Maak dan gebruik van de gastenkamer om uw familie en vrienden te ontvangen. In het zorghuis van Compartijn in Enschede, nabij Haaksbergen, doen we er alles aan om u een thuisgevoel te geven, ondanks dat u niet meer thuis kunt wonen.

Heeft u interesse? Bel ons!

Woont u op dit moment in Haaksbergen, Enschede of een andere plek in Twente en zoekt u een zorghuis in de buurt? Dan is het zorghuis van Compartijn dé plek voor u. We vertellen u graag meer over de appartementen, gezamenlijke voorzieningen, onze 24-uurszorg en de prachtige locatie van ons zorghuis in Enschede. Bij interesse kunt u ons bellen op 088 572 35 00 of ons contactformulier invullen.

Zoek op trefwoord...